sevgililer günü hediyeniz

kaydirigubbakcemile3Olur canım inşallah birgün o da olur:)

Son düzenleme:
konuyu ben açtım ama yazmamışım kaydirigubbakcemile3
kolye ve orkide aldı kocajım bayanssulusmile

Haftasonu 2 günlük Bursa gezisi.
Cumartesi şehri gezdik akşama kadar.
Pazar günü de uludağa çıktık.
Harikaydı boshayallersmile

bızım esımle hem nıkah yıl dönumumuzdu hemde sevgılıler gunumuzdü oyuzden hedıyemız fazla oldu elbıse etek 25 gr bılezık bırde laptop almış ama laptopum henuz elıme gecmedı

tek taş harika bi yüzük tam zevkime uygun
çanta
kazak
gömlek
maaşını almış ta canım bitanem biraz masraflı hediye almış yerim ben onu
bende ona ayakkabı aldım spor

Sevgilim annesi beni severken bir ara bana düşman olmuştu ve baya baya beni istemiyordu. Sevgilimde ilişkimizin arkasında duracağı için bana söz vermişti. Bana en büyük hediyesi bu sözünü yerine getirmiş, ve annesine beni tekrar kabul ettirmiş olmasıydı. Biz maddi bişeler vermedik birbirimize. ınşallah vereceğimiz zamanlarda gelecek. Onun dışında bana sevgililer gününü sorunsuz, kavgasız geçirtmeside 2. en büyük hediyem oldu. Yılbaşında yaptıklarından sonra kaydirigubbakcemile3

en güzeli cnm.. :asigim:

kocaman üzerinde bide nazarlık olan kanatı (ona göre melek)bana göre peluş ayıcık ve gül geldi onunda üzerinde nazarlık vardı :) kocaman kutu geldi işyerime herkes dönüp bana bakdı çok güsel bi duyguydu

benimki bana hiç bişey almadı hatta kutlamadı bile... ama hiç takılmıyorum kızlar yha... önceden olsa kıyametleri koparırdım.. kaldıki ben ona hediye aldım hatta 2 hafta öncesinden verdim bile büyüdüm sanırım takılmıyorum artıkkaydirigubbakcemile3

sempatiksalakcinnibu arada bizim ilk sevgililer günümüz ben bidahakiler için hiç umutlanmıyımsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…