- Konu Sahibi yesilmavigri
-
canım ben çok beğendim. ama ben beğendim :)
demek istediğim şu ki sevgilini tanımıyoruz
ne derece romantiktir ne derece düşüncelidir mesela
erkekler daha düz mantıktır.
işine yarıyacak birşey onları daha çok mutlu edicektir.
en azından benimkini
ben ilk sevgililer gününde kitap yazmıştım.
hikayemizi anlatan. o kitabı basana kadar (baskıdakiler) vayy bee bize kitap yazıcak kimse çıkmadı dediler
benimki kitabı okuduğuyla kaldı.
bir kerecik olsun dememiştir benim aşkımm bizim için kitap yazdı diye
Teşekkür ederim canım :)
Kitapta çok güzel fikirmiş ve çok emek harcanan bir şey gerçekten :) Benim sevgilim romantiktir, hatta benden de romantiktir. Hep bu zamana kadar o romantik oldu. Neler neler yaptı... Kapımın önüne güller sermişti bir keresinde mesela. Benden böyle romantik davranışlar çok nadir gördüğünden bu sefer biraz şaşırtmak istiyorum. Bir de canım bu kristali büyütmeyi becerebilirse, LED ışığı sayesinde gece lambası olarak da kullanabilecek. Hani o yönden işe yarar diye düşündüm. Fiyatı da uygun geldi, malum öğrenciyiz
O zaman işe yarıyacaktır tatlım.
ben ne alsam almasammı diye düşünüyorum artık sıkıldım hediyelerden
ayyy bizimde 4 sene oldu , sevgililer günüdür yılbaşı doğum günü yok yıldönümü yok cart dönümü curt dönümü derken hediyeleri tükettim valla bende ne alsam diye kara kara düşünüyorum ama ben 1 aydır ceket örüyorum , inş onu yetiştirebilirsem onu vericem ama yanındada bişi lazım bakalım ben ne bulcam seninki çok orjinalmiş canım :)))
Yasmincim seni bu konumda da görmek beni çok mutlu etti :) Doğru valla dört yıl uzun bir süre haklısınCeket nasıl ördün yahu? Ne kadar güzel... Kıymetini bilsin valla sevgilin, emeğine sağlık :)
Peki şaşırır mı dersin? :) Bir de sizinki ne kadar oldu canım?
canım benim, bende senin yeni bir konundada bulunmaktan mutlu oldum :) daha geçen ne konuşuyorduk şimdi ne konuşuyruz bak
valla örüyorum işte güç kuvvet geldi banafatmagül ü izliyorsan bilirsin , fatmagül kerime ceket örmüştü bende ordan gaza geldim işte , sonra internetten buldum örnekler , başladım örmeye , arkasını bitirdim şimdi önünü örüyorum bakalım aslında yavaş örüyorum inş 14 şubata yetişir :) İnş bilir kıymetini canım bnm :)
Şaşırır mı bilmem. Eğerki kalbi sseninle atıyorsa yanından ayırmayacaktır.
Bizim 2,5 sene oldu tatlım
O zaman bu hediyeyi ben ciddi ciddi düşüneyim. Kendime de mi alsam acabaMaşallah canım, nazar değmesin Birlikte uzun mutlu yıllar geçirirsiniz inşallah :)
Saol canım aminnn inşaallah
bende şal mı örsem acaba anlamam ki nasıl örücem ne model olucak
hazır evdeyim de çabucacık biter
İşte dünyanın bin bir türlü hali varBarışınca da kaldığı yerden devam böyle eheh
İzliyorum canım,ceket kalın bir şey ya hani ondan şaşırdım, çok uzun sürer örmesi diye düşündüm. Sende bu hamaratlık olduktan sonra yetişir yetişme miiii
Saol canım aminnn inşaallah
bende şal mı örsem acaba anlamam ki nasıl örücem ne model olucak
hazır evdeyim de çabucacık biter
Kız erkekler şal takar mı kiAtkı örsen bir de kenarına ikinizin baş harflerini işlesen, ne hoş olur. Ben eskiden örgü örmeyi biliyordum, şimdi unuttum gitti :/
Kız erkekler şal takar mı kiAtkı örsen bir de kenarına ikinizin baş harflerini işlesen, ne hoş olur. Ben eskiden örgü örmeyi biliyordum, şimdi unuttum gitti :/
ee öyle tabi , hiç bişi olmamış gibiayy teşekkürler canım inş yetiştrcem bakalmmm
canım bak benim ördüğüm ceket bu ;
Nako El Örgü İplikleri - Örgüde 1 Numara
sende bu siteden bakabilirsin bi sürü model var şallar atkılar kazaklar ceketler , bebeklere kıyafetler falan ne istersen var . bende örgüde bi dümdüz örmeyi bilirdim ama internetten baka baka öğrendim , zaten burda seçtiğin modelin altında açıklama yazıyorlar tek tek , 3 sıra böyle örün 4 sıra şöyle diye hepsi var o yüzden yapabiliyorum bende , sende yap bak yaparsın kesin :)
kuzum anla işte atkıdan bahsediyorum bu saatte uyanık olmaya bünye alışık değil çarpıo
Ne kadar güzelmişş, ben böyle tahmin etmemiştim, kalın sıcacık tutar. :) Bayılacaktır eminim, bayılsın bir zahmet yani
o kadar uğraşıyorum , bayılsın yoksa ben onu bayarım görür gününü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?