- 7 Temmuz 2010
- 2.395
- 238
- 363
- Konu Sahibi yesilmavigri
-
Üstünden bir an bile çıkarırsa kafasına kafasına vur
valla yaparım, ay heycanlandım bitirsemde görsem üstünde inş güzel olur
Ne renk örüyorsun canım? :)
bordo canım kendisi seçti onuda
Ben de kazak öreyim kocama diyorum ama örnek bilmiyorum kendinden örnek olan iplerden alıp düz örnek giderim artık kesmeleri de komşular yapar askerden dönünce yaz olcak gerçi ama olsun seneye giyer
canım kendin ör hepsini ona buna yaptırma onun zevki bir başka emin ol , bende bilirdim anneme yaptırmayı ama o kadar hırs yaptım ki görmen lazım , biraz önce verdiğim sitede , tek tek ilmek ilmek anlatıyorlar , seninde yapmaman için hiçbir sebep yok , inan bana çok kolay yapabilirsin , sorcağın bişi olursa sor bana
beni de heveslendirdiniz bak şimdi :)
:))ben örgüde kendi kendimi çok kandırıyorum bi sıra mı gitmiştim ay yok 2 olcaktı galiba dört mü beş mi doğru mu gidiyorum yanlış mı gidiyorum saymayı da bilmiyorum örgüde görsel zekam sıfır ben şimdiye kadar sadece düz atkı örebildim bakalım 15 tatil de geldi ona heveslendim yapabilirsem bu arada sen örnek ve ipe nasıl karar verdin internetten mi satın aldın ipleri dışarıya göre daha mı uygun oluyor internette bu soruların cevabını bekliyorum:)
Örgücüler toplanmış
senin konunu kaynattım canım ya özür dilerim(
örnek konusunu görünce direkt bakmıştım örneğine zaten kafamdaydı ama seninki zor dostum ya ben düz gideyim şimdilik:)
yarın ilk iş iplikçiye gitmek
Yok ya canım bana da fikir oluyor böyle iyidir iyi
hadi sende ör :)
değil kız değil ya , ben ömrümde 2 ters 2 düz atkı öremeyen insandım , nerde kaldım naptım hep karıştırrdım , buna bi hevesle bi başladım , allaaaaaahmmm tutmayın beniarada boş bırakınca örgümü bakıyorum annem almış eline kızıyorum hemen alıyorum ördürmüyorum ona , inatla diyo bide bende kolunu öreyim çabuk bitsin falan ama ıııh ben bitiricem ben yapcam
Kız önceden biliyordum da şimdi hiç hatırlamıyorumŞimdilik fanusta kristal iyidir, sonra düşünürüz tekrar öğrenmeyi.
hehehehebitince resmini koy mutlaka ben de siteye bi üye olayım bakayım benim anlayabileceğim şekilde anlatmış mı:)
bu arada topikte hediyeye kızlar bayılır da erkekler daha işine yarıcak şeyler istiyo sanırım bilgisayar parçası falan
tmm örgüye döndüğün zaman banada haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?