Sevgililer Günü Hediyesi

bunun için 2 aydan beri para biriktiriyorumm 15 tatıl oldgu içinde bursumda cebimde kalıyo ama kararsızım okadar para vermeyede

Kristaller süper, ben de erkek arkadaşıma forever together olanından almıştım, çok sevdi hatta bayıldı diyebilirim :) çalışma masasının üzerinden hiç ayırmıyo :)

Örgü fikri çokk güzel ama benim onu örme imkanım yok malesef,,
Örmeye kalksam annem kime örüyorsun onu dese kalırım ölee
Bende bu yüzden kalpli kurabiyeler yapcam,
Güzel bir mektup yazcam ve aşkım antika gibi şeylerden çok hoşlanır onun gibi bir hediye alacağım yanına..
Kargoylada ya evine yada iş adresine göndereceğim..
Güzel olur mu kızlarr ? Bİr fikir werin lütfenn..
Birde hediyeleri iş yerine mi göndereyim, evine mi ?

Bence çok ince bir düşünce canım ve iş yerine gönder derim :)

Kristaller süper, ben de erkek arkadaşıma forever together olanından almıştım, çok sevdi hatta bayıldı diyebilirim :) çalışma masasının üzerinden hiç ayırmıyo :)

Peki kristallerin büyümesinde bir sorun çıkmıyor di mi canım? Gece lambası olarak felan da kullanılabilir mi?

Son düzenleme:
süpermişş kızlarrr bu kristallerr nerden bulabilirimki bunları belirli bi site varmı ? bilen msj falan atsa
kol saati alıcaktım ben ama yanında bunudaa almak istiyorummm

ya kızlar bişey dicem sevgilim doğum günümde ihtiyacım olan bişey vardı hem onu hemde süpriz diye bu kristallerden almıştı ama size tavsiye etmem tamam güzel düşünce ama çok basit bişey zaten öyle göründüğü gibi büyükte değil küçücük ki bide bi kızız!! düşündüğümüz yeter ama bi erkek için ne bileyim yaahem birde benmkisi bukadar bile büyümedi saat kurduk tam zamanında herşeyi yaptık ışıkları falanda hemencecik çin malı şeyler gibi bozuldu(

Son düzenleme:
bende napsam diye düşünüyodum facede bikız yazdığı fikir çok hoşuma gitti onu yapcam sizlede paylaşıym fikir olur en azından 3 tane farklı boyda kalp'li kutulardan alcam kalp falan brz basit ama sevigililer günü zaten kendisi saçma bigün neyse enazından romantik bişiler yapim dedim 3 yıldır hep ben ona ihtiyacı olan bişey oda bana çiçek gönderir uzaktayız neysee en büyük kutuya kol saati alıp koycam içine not yazcam seninle geçen en güzel zamanlarımız için onun küçüğüne çikolatalar koyup çikolatalar kadar güzel aşkın için onunda içinedekine ne koycağıma karar veremedim doğrusu:))) ama facedeki kız aspirin alıp koycam ara sıra başını ağrıttığım için diye yazmış çok güldüüm ama güzeeel fikir

Çok güzel fikir canım. Kristaller sorunlu mu diyorsun yani? Değmez mi almaya? :/ Ben bir de içine not yazmayı düşünüyordum. Bu kristali içimdeki sen olarak düşün. Ve bu kristali aşkımın her geçen gün nasıl büyüdüğünü somut olarak inceleyebilmek için büyüt. (tam böyle değil de bunun tarzında) tarzında bir not yazmayı düşünüyordum. Tereddütte kaldım şimdi :|

ya evet canım bizde bi heveslendik kocaman olcak falan diye büyüdü ama hiç öyle aklımdaki gibi olmadı ama değişik bişey yinede emek veriyorsun işte o büyüyene kadar!! bakalım az kaldı bende öyle düşünüyordum napiim diye doğum günüde 17sinde saat çok istiyordu nişanlım bide kutuların içine küçük renkli kağıtlara bizmle ilgili notlar yaziim barii bakalım onlar bkadar düşünüoo mu acaba:))

Valla önceden olsa düşünürdü de, şu an çok kafa patlattığını sanmıyorum benimkinin canım :) İnşallah seninki düşünür de, emeklerine değer :))

Peki kristallerin büyümesinde bir sorun çıkmıyor di mi canım? Gece lambası olarak felan da kullanılabilir mi?

Hayır sorun yok, aşama aşama kristalin nasıl büyüdüğünü görebiliyosun :) 2-2,5 hafta içinde tamamen büyümüş oluyo. hatta satın alacağın kutunun içinde 2 adet pil var pili kavanozun üst kapağına takınca rengarenk görünüyo. dedim ya erkek arkadaşım çok beğenmişti :) tavsiye ederim.

gece lambası olarak pek iyi sayılmaz açıkcası.

Son düzenleme:
ayyy çok güzelmiş ben çok beğendim nerde satılıyormuş canım bende almak istiyorum...

Ben almaya karar verdim, Capacity'e gidip önümüzdeki hafta alacağım. Beğenir bence de , çok orjinal çünkü. Yardımın için teşekkür ederimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…