sevgililer günü için hediye önerisi

melda2012

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
39
0
0
İstanbul
Kızlar kocama hediye seçemiyorum:KK43: kararsızım

Erkek Arkadaşıma Özel şurda mesela cüzdan saat seti var çok beğendim

Kocama Özel burda da erkek bakım seti var. oda güzel.

acaba o bana ne aldı orası meçhul tabi :)

Son düzenleyen: Moderatör:
cüzdan seti hoş görünüyo canım ama ben de hala karar vermiş değilim
valla bitti sanki orjinal seçenekler
hiç bişey beğenemiyorum hep aynı!

ay iki tane link görünce biri kocama, biri sevgilime yazmışsın gibi geldi çok güldüm gece gece:))

saat cüzdan daha iyi bu arada:)

kızlar Erkek Arkadaş Hediye Paketi bunu satın aldım:)

Son düzenleyen: Moderatör:
bende bir türlü karar veremiyorum hiç bir şeye ihtiyacı yok şuan neye ihtiyacı varsa hep zaten doğum günü evlilik yıl dönümü işte geçtiğimiz sevgililer günü almışım :) güzel bir çikolata paketi yaptırıp çiçek sepetinden filan iş yerine göndermeyi düşünüyorum genelde kızlar yapar herhalde böyle şeyleri ama değişiklik olsun diye bunu düşünüyorum iyi olurmu sizce :))

bende cok düsündm ve kutu hazırlamaya karar verdm. bi kutuyu kumasla kapladm ve icine kazak koydum, bi kavonoza kucuk kalpli sekerler doldurdum. eldiven anahtarlklar ve bitane kalpli kutu icinde minik bebek ayakkabilari koydum :) ogrenci oldugu icin hazir bardakda yapilan corbalarla cikolatalarla doldurduum :) stres topuda koydum espri olsun diye. fotograflarmzdan olusan album koydum. basarmakla ilgili bikac kitapda koydum kalpler ve deniz kabuklari ile guzelce susledim. ilk kez boyle bisi yaptim acaba cokmu cocukca dedim ama cok guzel olmusdu :) oda cok begendii :)

Ben evde güzel bi süpriz yapmaya karar verdim mumlar eşliğinde peynir tabağı ile kırmızı şarap masası kurucam ikimizin ortak çok sevdiği çeliğin dilberim adlı parçası eşliğinde kutlucam insallah beğenir :)

Back
X