kızlar yardımınıza ihtiyacım var..senağlama
bilenler bilir kuzum geçen hafta bir trafik kazası geçirdi bacağı kırık ve hastanede yatıyor :çok üzgünüm:
ben 14 şubat günü hastaneye yanına gideceğim de ne alabilirim ona?
aklıma hiçbir şey gelmiyor yani hastane de falan olduğu için ne uygun olur.:uhm:
fikir verebilecek olan varmı :çok üzgünüm:
üzüldüm canm geçmş olsun.
hastnede ise kalp şeklinde pasta yap veya al.bide sanırım bi kaç ay rahat kıyafetler gymesi gerekcek,bacağından dolayı.güzel bi eşofman alabilirsin.aklıma bu geldi canm.bi de not yazarsn istersen
bilenler bilir kuzum geçen hafta bir trafik kazası geçirdi bacağı kırık ve hastanede yatıyor :çok üzgünüm:
aklıma hiçbir şey gelmiyor yani hastane de falan olduğu için ne uygun olur.:uhm:
çok büyük geçmi şolsun allah acil şifalar versin ne alırsan al onu mutlu edecektir fazla kafanı yorma hatta seni görmesi bile büyük motive onun için tatlım........yerimsenibenkızlar yardımınıza ihtiyacım var..senağlama
özlem bence şöyle bişi yapabilirsin kupanın yanına.. hemen bu akşam iş çıkışı gidip sevdiği futbol takım üniformasını alabilirsin, üniformayı kaldıracak arkasına baktığında seni seviyorum yazısı ve senin yada ikinizin resmin olacak. sonrada gir bi müzik markete sevgiline onun çok sevdiği veya ikinizin bir parçası olan şarkıcının kaseti yada cd 'sini al DAHA SONRA ŞARKININ YARISINDA SESİNİ ÇEK ŞARKIININ ÜSTÜNE VE TÜM DUYGULARINI SÖYLE NİŞANLINA , DAHA SONRA HEDİYELERİNİ TESLİM ET ... kaseti dinlemeye başladığında onunla telefonda konuş ve sonra kapat. o şarkıyı dinleyecek ve bir anda cızırtı duyacak , cızırtının ardından senin sesini duyacak. sen şarkının yarısına ona olan duygularını anlatmış olacaksın. bu
sürpriz de onun hoşuna gidecektir NASIL AMA??:asigim:
Canım ya nerde yaptırdın o çikolatayı ve ne kadar acaba bilgi verebilirmisin ?? hoşuma gitti bu fikir :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?