sevgililer günü işkencesi!!!

tugce1290

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
217
0
96
Konya
Hanımlar sevgililer günü için eşinize, sevgilinize ne hediye aldınız ya da alacaksınız paylaşın biz de fikir edinelim...

of inanki aklımda hiç birsey yok kıyafet fln degılde farklı bısey olsun dıyorum hala dusunuyorum kafayı sıyıracam

Of hiç açmayalım o mevzuyu ben daha karar verceğimde kargoyada vereceğim de ohooo bir dahaki sevgililer gününe yetişir umarım

saat genelde herkesin kullandigi ve gunun yarisini bakarak harcadigi bir obje.. gidip bi saat alirsan bu klasik bi hediye olur ama saatin etrafinda yuvarlak metal bir halka var ya oraya alyanslarin icine yazdiklari gibi aranizda ozel olan bir sozcugu veya hep seninleyim yazdirabilirsin. erkekler cafcafli aldigimiz hediyeleri pek kullanmiyolar tas firinliklarindan dolayi:) ama bunu bu sekilde yaparsan saatle birlikte sadece onun gorebilecegi bi jest olur.. hediyeyi verdiginde o yaziyi gosterme birak o bulsun.... inan bana abartili gorunmeyecek minik harflerle tatli bi ask sozcugu saate her baktiginda seni hatirlamasi için..

Son düzenleme:

fikriniz çok güzel :)

gerçekten çok güzelmiş ama beğendiğim saatler 500 liradan aşağı değil o kadar imkanım yok şu an kalitesiz bişeyde sevgilime layık olmaz.. ben de bir sitede gördüm çikolata yapıyorlar kişiye özel üstüne istediğiniz resmi kaplıyorlar bir de kısa bir yazı yazıyorlar seni seviyorum gibi ya da ne isterseniz onu düşündüm ama tek başına olmaz o da... çok kararsızım ne alsam ne yapsam bilemedim!..

butçe durumunu bilemem ama kaliteli ve makul olarak swatch oneririm ve 12 ay taksite kadar da odeme imkanin var isim yazma olayi zaten bisey tutmaz.. ama bence cikolata alma erkekler bu tarz inceliklere tahmin ettigimiz tepkiyi vermiyolar...bisi yaparken romantikligi çaktirmaman lazim tas firin erkekligine toz kondurmuyolar:) oyle cafcafli seyler bekledigimiz tepkiyi vermiyo bak ben sana benim orneklerimden bahsedeyim eski erkek arkadasimla 3 ene beraberdik ve aldiklarim
ilk yil : bi kutu çikolata hepsinden minik bi isirik aldim yaklasik 45 tane çikolata vardi seker komasina giriyodum:) kutunun icine de not yazdim hepsini denedim hicbiri senin kdr tatli degildi!!_P_P_P( allahim suan bunu hatirlarken bile kendimi vurmak istiyorum!!! gelen cevap kim yemis ki bunlari!! oldu

ikinci yil: kutunun icine 1 yilda 365 gun varya o nedenden 365 tane not yazdim hepsi kalbimden geçenler ellerim koptu yazarken gelen cevap bunlarin hepsini 1 kerede mi okicam yoksa hergun birini mi oldu....dedim yok sen bugunden basla sonraki 14 subata kdr bu hediye 2 senelik!!!!

3. yil : atki ordum ilk kez orgu ormeyi ogrenmistim o zaman. kurdesen dokuyodum orerken kaçan ilmekler beyfendinin sitemleri mesajlarina cvp vermiyorum diye neyse kor bela 1 ayda bitirdim atkiyi tabi bu 1 ay ben ona supriz yapmaya calistigimdan telefonlarini açamadim mesajlara hizli cvp vermedim aslinda ben istiyodum da ilmekler izin vermedi neyse buralardan baslayan kavgalarla 3. yil son senemiz oldu buda hikayemizin sonu

kisa lafin ozu bu 3 deneme bende rezaletle sonuclandi ama tabi kisiden kisiye degisir tepkiler, bendeki bu karakterde oldugundan dolayi mazide bi odun olarak kaldi gitti oyle iste

2,5 senede hemen herşeyden aldım benimkine
14 şubat için tuttuğu takımın kupasını (saat yok ) birde iki yüzlü bir mont aldım çevirsin çevirsin giysin Montu alırken ihtiyacını göz önünde bulundurdum

kızlarr ya bnde eşimi ne alcam diye hale kara kara düşünüyorummm...ama bişey alamıcam heralde ya bu gidişteee..bizim eloktronik teknolojik aletleri çok sveiyo ama ne alıcam bilmiyorum:44::44::44:

çakmak aldım ve üstüne isimlerimizi yazdırdım .... ama maalesef 14 subatta beraber degiliz önceden vercem

benim durumu biliyorsunuzdur az çok önceki konularımdan. kimseye birşey almayı düşünmüyorum, kendime o gün için güzel bir oyuna bilet aldım, çıkıcam gezicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…