saat genelde herkesin kullandigi ve gunun yarisini bakarak harcadigi bir obje.. gidip bi saat alirsan bu klasik bi hediye olur ama saatin etrafinda yuvarlak metal bir halka var ya oraya alyanslarin icine yazdiklari gibi aranizda ozel olan bir sozcugu veya hep seninleyim yazdirabilirsin. erkekler cafcafli aldigimiz hediyeleri pek kullanmiyolar tas firinliklarindan dolayi:) ama bunu bu sekilde yaparsan saatle birlikte sadece onun gorebilecegi bi jest olur.. hediyeyi verdiginde o yaziyi gosterme birak o bulsun....inan bana abartili gorunmeyecek minik harflerle tatli bi ask sozcugu saate her baktiginda seni hatirlamasi için..
saat genelde herkesin kullandigi ve gunun yarisini bakarak harcadigi bir obje.. gidip bi saat alirsan bu klasik bi hediye olur ama saatin etrafinda yuvarlak metal bir halka var ya oraya alyanslarin icine yazdiklari gibi aranizda ozel olan bir sozcugu veya hep seninleyim yazdirabilirsin. erkekler cafcafli aldigimiz hediyeleri pek kullanmiyolar tas firinliklarindan dolayi:) ama bunu bu sekilde yaparsan saatle birlikte sadece onun gorebilecegi bi jest olur.. hediyeyi verdiginde o yaziyi gosterme birak o bulsun....inan bana abartili gorunmeyecek minik harflerle tatli bi ask sozcugu saate her baktiginda seni hatirlamasi için..
fikriniz çok güzel :)
Puma-PU102462002 bak fiyati uygun ve degisik bi saat buldum senin icinerkek arkadsin spor giyiniyosa ben bi dusun derim
tatlım güvenilir bir site mi?sen hiç bişiyler aldın mı burdan?Bitenekadar.com : Multifonksiyonel Portatif Kanvas Raf: 3 Göz (5 Model) siteye bakmanızı öneririm kızlar güzel ve fiyatlar diğer sitelere göre daha uygun
tatlım güvenilir bir site mi?sen hiç bişiyler aldın mı burdan
ben daha önce alışveriş yapmadım internetten biraz araştırdım siteyle ilgili sözlüklerde falan güzel şeyler yazıyor tabi memnuniyet kişiden kişiye değişir :)
Bitenekadar.com : Multifonksiyonel Portatif Kanvas Raf: 3 Göz (5 Model) siteye bakmanızı öneririm kızlar güzel ve fiyatlar diğer sitelere göre daha uygun
tatlım güvenilir bir site mi?sen hiç bişiyler aldın mı burdan
ben daha önce alışveriş yapmadım internetten biraz araştırdım siteyle ilgili sözlüklerde falan güzel şeyler yazıyor tabi memnuniyet kişiden kişiye değişir :)
peki ödeme nasıl yapılıyomuş kaç günde elimizde olur?
peki ödeme nasıl yapılıyomuş kaç günde elimizde olur?
ödeme kredi kartı veya havale/eft ile yapılıyormuş 3 iş qünü içerisinde ulaşıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?