sevgililer günü işkencesi!!!

ben de aynı şekilde ablamla gitmek için güzel bir filmin akşam seansına bilet almayı düşünüyorum hahah

eveeeet en güzeli.. 14 şubatta biz de yaşıyoruzhem de aslanlar gibi gerçi çiftleri görücem ogün, sinir olurum eve gelince gene benim adama aramazsa sormazsa gene ama şimdilik bunları düşünmeye gerek yok güzel düşünelim güzel olsun, evrene güzel enerjiler yayalım. Hangi filme gidiyorsun buarada?? begenirsen tavsiyeni alırım

Son düzenleme:
biz 14 şubatta çalıştığımız için o haftasonuna bişey ayarladım.Günübirlik abant turu,sabah gidicez akşam gelicez.
14 şubatta hediye olarak paketleyip zarf içinde onu vericem
kişibaşı 65 tlydi kızlar.unutulmaz bi gün yaşamış olucaz inşallah

En iyisi seninkiymiş ya keşke benimde biyerlere gitme imkanım olsaydı ama ailem izin vermez. Bu arada ben baktım hiçbişeye karar veremiyorum gittim iyi bi markanın mağazasından kazak aldım 14 şubata kadar daha iyi bişey gelirse aklıma iade ederim

valla benim eşim hediye almaz benim pek hediye alayım vereyim diye takıntım olmadığını biliyor nerdenmi sürekl hediye beklemem zorlamam öyle gönlünden gelirse alırsın falan demiştim ben alıyordum doğum günü filan özel zamanlarda artık almıyorum adam bana hediye almıyor yaa sinir oluyorum bende istiyorum söyleyincede durumu düzeltsek yaparız bişeyler ama hep aynı terane alamayacak durumda değilizki valla içimde kalıyor haa hay hediye takıntım yok dilimi eşek arısı sokaymış hahahah kendim ettim kendim buldum valla

Aynen öyle çekim yasasını uygulamak gerek valla bence en güzeli bekarlık , oohh hiç hediye derdi de yok henüz karar veremedim hangi film olduğuna şimdik araştırma aşamasındayım daha sevgililer günü için oldukça vaktim vaar

adama verilen hediyeye verilen tepkide bile aslında karakteriyle ilgili ne inciler saklı . . .

yaa kızlar o bu değilde eşiniz/sevgiliniz size kesin oalrak hedye alıyor mu?
Benim katti derecede tereddütüm var hediye gelicek mi bana diye..
Bu 3. sevgililer günümüz..
ilkinde almıştı geçen sene bişey görmedim..
Öyle parasında falan değilim..
Ufacık kendi elleriyle yaptığı bir sürpriz olsa o bile yeticek bana..
Beklemedeyim..

Birde kızlar..
Bu pazar benimki yanıma gelicek..
Şimdi ben gediğinde veriyymi hediyesini napayım çok kararsız kaldım..
Yoksa daha sonraya mı saklasam vermek için :26:

benim sevgilim işten ayrıldı bu yüzden ben sakın hediye alma bana hiç gerek yok dedim ama olmaz öyle şey alıcam dedi aslında benim için beni sevdiğini gözlerime bakarak söylemesi bile hediye zaten...

türk erkeklerini yontma derneği kurmak istiyorum

kızlarr ya bnde eşimi ne alcam diye hale kara kara düşünüyorummm...ama bişey alamıcam heralde ya bu gidişteee..bizim eloktronik teknolojik aletleri çok sveiyo ama ne alıcam bilmiyorum:44::44::44:

of pofff hafta içine denk geliyor hala karar veremedim

sevgilim çok güzel sürprizlerinin olduğunu söyleyim duruyor aslında ben hala kararsızım çok zor bir erkeğe hediye almak seçmek yarın sabah bütün alışveriş merkezlerini turlucam sanırım öyle karar vereceğim onun karsında ezilme gerçekten istemiyorum :/

Bi arkadas kiz arkadasina taksitle bi hediye almisti taksiti bitmeden ayrilmislardi o geldi aklima guldum hahah bence sevgiliye hediye isini abartmayin 14 subat diye 500 lira -1000 liralik hediye aliyorlar sorsan kendi okadar para vermemistir ustundekine haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…