sevgililer günü konusu, dert değil serzeniş

Hiç kimse biz kutlamiyoruz havasina girmesin bi 10 tl lik kalpli pasta almak bu ladar zor olmamalı sırf karşındakini mutlu etmek amaç sanki başka günler bizi çiceğe böceğe boğuyolarda ustüne bide 14 şubatta bekliyoruz he he yersen :KK66:
Karıcım ne ya :olamaz:

Kutlamamanın havası mı olur bibicim? Bize özel olmayan hiç bir günü kutlamıyoruz özel programlarla, pasta da almıyoruz ama kutlayanlara da ıyy ne banal demiyoruz. Çiçek de aldırmıyorum mesela artık nergis dışında. Çiçekler çöpe gidiyor, ev vazo doldu. Gereksiz masraf ve doğaya zarar. Yılın her günü hediye kabul ediyorum ama. Yani illa her kadın sevgililer günü kutlamak ister diye bir kural yok. Geçen sene sevgililer günü olduğunu bile unutup yemeğe gitmiştik yanlışlıkla. Restorana girip kırmızı ve mumlu ambiyansı görünce uyanmıştık.

beklenti içinde olduğumu, 30 yıllık evli çiftlerin bile ufacık bişeyle gönül aldığını sitemli ve kırılmış bi dille belirttim biraz uzun yazdım ama ana tema bu. dediği şey adresimi bulamamış kaydettiği notlarında aklındaymış göndermek hatta haftaya yanıma gelecek gelirken çiçekle gelecektim gönlünü almak için dedi, yumuşamadım, o zaman bana bunu söylicektin aklında olduğunu bilmem için ben müneccim değilim dedim, ben umursamaz seni düşünmeyen biri değilim beni böyle görmeni istemiyorum yemin ederim sabahtan gönderecektim adresini aradm sana sormak saçma olacaktı soramadım diye açıkladı kendisini, ona inanıyorum ama bu kırgınlıgımı geçirmedi. akıllansın.

Sabahmi gönderecekmis? Paket ne zaman elinde olacakti? 2 hafta sonrami? O zamanmi sevgililer günüymüs.

Hani güya kapitalist düzene karsiydi? Simdi paketmi yollayacakmis?

Bare yaptiginin arkasinda dursaydi "hayir almadim iste, napcaksin, almadim deseydi". Yaptigi yalan söylemektir, sivamaktir. Deger vermek lafta olmaz, icraat ile olur.

Senin laflarin ile ancak bir iki defa birsey yapar, 3üncü defa "ee yettin artik, yapmiyorum iste, daha önce yaptim, yetmedimi" diyecek. Kadin gönlünden zerre anlamayan bir adam. Yerinde olsam yol yakinken ayrilirdim.

Nasıl başlarsa öyle gider. Açıkça konuşmakta fayda var bence. Yok kapitalizm yok her gün sevgililer günü diyenlere bi tarafımla gülüyorum... (başka zamanlarda sürprizler yapılan ilişkileri hariç tutarak tabii)

Size ait olan başka özel günleri kutladi mi? Belki onlari kutlayacaktir? Bilemiyorum 🙄
Boyle gunleri onemsediginizi soylediniz mi?

5 bucuk yillik evliyiz ve eşim doğum günümü, evlilik yildönümümüzü asla atlamaz kutlar, içinden gelerek yapar herseyi hep ama sevgili gunu, kadinlar gunu gibi seyleri kutlamaz, hediye veya cicek de almaz. Alsaydi "yok istemem" demezdim ama yapmak istemiyorsa birsey demedim yani adamin içinden gelmedigi şeyleri zorla beynini yiyerek yaptirmak herseyden önce kendini kandirmaktir.👍

Soylene soylene yaptirdigin şeylerin hepsi sirf başinin etini yeme ve sus diye sipariş edilen cicekler, hediyeler oluyor...
Eşine, sevgilisine bu zorla aldirdigi hediyeyle mutlu olanlar ciddi manada sorunlu bence. Ha en fazla boyle gunler benim icin cok onemli ve dusunulmek beni mutlu eder dersin anlarsa 🙄

Son düzenleme:
Bu tarz günler evet kapitalizm şu bu ama ilişkiye ufak bir renk katar, kutlamak gerekir bir cicekle de olsa.
Kendisi inanmiyor olabilir, ama sizi kırmış. Ben olsam tepkimi belli ederdim

içimden sıcak davranmak gelmiyor
tasvip etmesem de bana karıcım demeyi çok seviyor e karşılığını veriyorum

Bu bir tezattır. Tasvip etmediğiniz şeylerin yanında durmayın. Kendinizi ifade edebildiğiniz bir ilişki içerisinde olsanız mutlu olur sıcak da davranırsınız. Sevgililer günü olduğunu unutarak gezelim dedik Allahtan kafeler evin hemen orada idi de kalpli balonları görüp kaçtık :D benim de tarzım değil 11 sene de aldığı isteme çiçeği bir de ben çok istediğim için kır çiçeği. Dahası yok. Ama başka yerde gönül almayı da bilir sürprizli olmasa da mutlu etmeyi de.
Kendini ifade edin. Sürprizleri seviyorum. İlla ki sevgililer günü değil. Başka zaman masama gelecek bir çiçek beni havalara uçurur uzakta beni düşündüğünü hatırlatır gibilerinden...

I-ıh adam hiç hoşuma gitmedi. Sizi tenzih ederim ama bu "karıcım" diyen herifler "yanlış anlama seks için seninle değilim" demeye çalışır ama tam da öyledir🤷🏻‍♀️

Ozel gunler dışında kac erkek gidip bir dal cicek alıpta esini sevgilisini mutlu ediyor Varsada cok nadirdir Bu ozel gunler en azindan erkeklere bizi hatirlamalari bizim icin bisey yapmalari en onemliside bizi dusunduklerini gostermeleri icin bir firsat Bi zahmet bi buket çiçek aliversinler... :KK8:

sevgililer günü, sevgi günü, seviyoruz günü, gösteriş günü kim ne derse desin 14 şubat konusu açıyoruuumm açtım.

kavga çıkarmak değil amacım anlamasını bekliyorum ama içimden sıcak davranmak gelmiyor '' sende bişeyler var bişey mi yaptım?'' diyor.

8. ayımıza girdik henüz çok yeni ama çok güzel giden bi ilişkim var. hatta öyle güzel ki evliliğe dair fazlaca konuşuyoruz, tasvip etmesem de bana karıcım demeyi çok seviyor e karşılığını veriyorum, uzak mesafe ilişkimiz var ayda 2 kere görüşebiliyoruz ancak ama yanımda hissettirir hep. Bu ilk sevgililer günümüz ve ben en basit ennn basitinden bir çiçek bekledim. parasız değil öğrenci değil gayet güzel kazanıp çalışan bir bey bu. dün telefonda '' sürpriz yapmayalım 14 şubat için bence böyle dayatılmış bir gün değil de beklemeyen sürprizler güzeldir'' kafasında. evet ama bana beklenilmeyen bi zamanda tek bir sürpriz yapmamışsan bu cümleyi kuramazsın.
Ben sanırım çok bekledim, bi çiçek bekledim, emek versin istemedim kalksın gelsin istemedim ama bi çiçek bile göndermedi. evde zaten tek başımayım ve şuan onunla konuşmak bile istemiyorum, abartıyor olabilirim ama sizce bunu ona söylemeli miyim ? yoksa boşver utandırma mı dersiniz ?
ayıp etmiş eskiden olsa çiçek için taaa kalkıp yanına gelmelidi ama şimdi böyle bir durum yok gir internete yolla dediğin gibi bugüne kadar süpriz yapmayan adamın bunu demesi saçma iki ay da bir görüştüğünüzde çiçek getiriyor mu ? merak ettim de...

Yani şöyle değerlendiriyorum ben bu durumu. Normalde hiç hediye almasaydı veya çiçek almasaydı bugün beklerdim herhalde ama geçen hafta durduk yere aldığı 1500 gülden sonra 15 yıl muaf tutuyorum dermişim asfkfkf.

Bu kadınlar için de geçerli sadece erkekten beklemek doğru gelmiyor. Mesela kadınlar normal günlerde sevgililerine, eşlerine hediye alıyor mu veya bir sürpriz yapıyor mu? Böyle de değerlendirmek gerek. Herkesin ilişki dinamiği farklı neticede.

bazen de erkekler hiç bişey almasalar daha iyi :KK70: bana eşim akıllı saat almış hiç memnun kalmadım o paraya neler alırdım(istediğim başka şeyler vardı) diye sitem ettim sağlık açısından güvenmiyorum da:bicak:o kadar para boşa gitti diye üzülüyorum bende mi sorun var bilmjyorum başım ağrıdı o derece sevinemedim :olamaz:

Bence 'karıcım' kısmı çok itici gerçekten de.

Diğer konuda da ilişkiniz yeniymiş. Keşke o cümle kurulunca 'ben önemsiyorum' deseydiniz. Belli ki hediye yollasa, kalkıp gelse mutlu olacaktınız. İlişkide açık olun. Adam size önden sinyali vermiş. O zaman deseydiniz ve yine umursamamaya devam etseydi uzatmayın derdim ilişkiyi. Bence söyleyin üzüldüğünüzü ve ne yapacak diye bekleyin. Belki bir adım atar.

bazen de erkekler hiç bişey almasalar daha iyi :KK70: bana eşim akıllı saat almış hiç memnun kalmadım o paraya neler alırdım(istediğim başka şeyler vardı) diye sitem ettim sağlık açısından güvenmiyorum da:bicak:o kadar para boşa gitti diye üzülüyorum bende mi sorun var bilmjyorum başım ağrıdı o derece sevinemedim :olamaz:

Benim eşim de bu aralar akıllı saate sarmış durumda. Sanırım kendi seviyor diye sizin de seveceğinizi düşündü. :) En azından düşünmüş ama güzel bir şey. Üzülmeyin.

Bence çok haklısın sana katılıyorum aynı durumu yaşıyoruz şuan. Çok kırıldım üzüldüm bende 😢

Benim eşim de bu aralar akıllı saate sarmış durumda. Sanırım kendi seviyor diye sizin de seveceğinizi düşündü. :) En azından düşünmüş ama güzel bir şey. Üzülmeyin.
normal saat olsa sevinirdimde radyason kısmı içime sinmiyor telefondan daha kötü sürekli kolda kendisine almıştı yatarken çıkarmıyordu ben rahatsız oluyordum onla yatacaksan bana sarılma uzak dur diyordum ona ragmen gidip almış ☺

normal saat olsa sevinirdimde radyason kısmı içime sinmiyor telefondan daha kötü sürekli kolda kendisine almıştı yatarken çıkarmıyordu ben rahatsız oluyordum onla yatacaksan bana sarılma uzak dur diyordum ona ragmen gidip almış ☺

O biraz kötü olmuş. Şu günden çekmeyen yok sanırım :)

Karıcığım! İticilikte zirvede. Sana bunları düşündürtmeyecek birini bul arkadaşım.
zaten akla romantiklik degilde, yani ben senle kesin evlencem karıcım diyorum o yüzden bana rahat rahat davranabilirsin anlamına geliyor bence :)))

Back
X