oooohhhhhhhh döktüm içimi ohhh kudursunnnnn![]()
Ne dediniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooohhhhhhhh döktüm içimi ohhh kudursunnnnn![]()
Arz talep meselesi tabiAma kutlamıyoruz biz, havasından da çıkamıyorum bacım, artık odunsak da odunuz yapacak bir şey yok.10 tl'lik kalpli pastaya gülerim yalnız, 2 liraya probis alsa gözlerim kalp kalp olur ama. Başka günler çiçeğe böceğe de boğmuyoruz birbirimizi. Gerek var mı ya sürekli buna? Yıl dönümü, doğum günü kutluyoruz, senede birkaç sefer de ona küçük sürprizler yapın tavsiyesini uyguluyoruz, o kadar işte. Olmaz mı öyle? Oluyor gibi hissediyordum ama olmayabiliyor olma ihtimali de vardır belki.
![]()
beklenti içinde olduğumu, 30 yıllık evli çiftlerin bile ufacık bişeyle gönül aldığını sitemli ve kırılmış bi dille belirttim biraz uzun yazdım ama ana tema bu. dediği şey adresimi bulamamış kaydettiği notlarında aklındaymış göndermek hatta haftaya yanıma gelecek gelirken çiçekle gelecektim gönlünü almak için dedi, yumuşamadım, o zaman bana bunu söylicektin aklında olduğunu bilmem için ben müneccim değilim dedim, ben umursamaz seni düşünmeyen biri değilim beni böyle görmeni istemiyorum yemin ederim sabahtan gönderecektim adresini aradm sana sormak saçma olacaktı soramadım diye açıkladı kendisini, ona inanıyorum ama bu kırgınlıgımı geçirmedi. akıllansın.Ne dediniz?
Siz çok tatlı bir çiftsiniz gibi geldi bana.
Bu şekilde aradaki enerjinin tutması her şeyden önemli bana göre. Gerisi olsa da oluyor olmasa da. ☺
beklenti içinde olduğumu, 30 yıllık evli çiftlerin bile ufacık bişeyle gönül aldığını sitemli ve kırılmış bi dille belirttim biraz uzun yazdım ama ana tema bu. dediği şey adresimi bulamamış kaydettiği notlarında aklındaymış göndermek hatta haftaya yanıma gelecek gelirken çiçekle gelecektim gönlünü almak için dedi, yumuşamadım, o zaman bana bunu söylicektin aklında olduğunu bilmem için ben müneccim değilim dedim, ben umursamaz seni düşünmeyen biri değilim beni böyle görmeni istemiyorum yemin ederim sabahtan gönderecektim adresini aradm sana sormak saçma olacaktı soramadım diye açıkladı kendisini, ona inanıyorum ama bu kırgınlıgımı geçirmedi. akıllansın.
Ay ne hoş benimkide dinen uygun bulmadıgındam gozlük sapına yazdırmıstı zamanındaBenım öküzde adımı dövme yapıcaktı. Az önce sordum 14 subatta olması sartmı dedı. Yarın yapıcakmısdur bakalım görücez
gerçekten öyle, yatlar katlar yüzükler altınlar bekleyen ve karşılığını alan insanlar bunu nası yapıyo aklım hayalim almıyo, bi çiçek yok anasını satayımAman hep de aynı bahaneler.
Bu erkeklerin büyük bir kısmı zaten kadınları kllayca mutlu edebilecekken edemiyor insan hayret ediyor.
Yooo bacım yooo haklısın. Yılın 365 günü eşeklik edip, bir inceliği çok gören herifin sırtına vurucan kırbacı vurucan kırbacı.Arz talep meselesi tabibende çok borsey beklemiyorum zaten ama benim ki bi pasta almış gelmiş kutladı yetiyor işte amaç beni mutlu etmek zaten bende diyorum ki normal günlerde de alan yok bari bunu kaçırmayın okuzler
![]()
Ay buna çok güldüm. Lütfen siz de ona buna benzer bir sürpriz yapın ya. "Akşam sana müthiş bir sürprizim var. Kırmızılı, yuvarlak hatlı, taş gibi bir şey diyeyim de gerisini sen anla," diye mesaj yazın mesela. Sonuna da şöyle şuh bir emoji filan koyun. Akşama eve gelince de koyun önüne kırmızı elmayı, kemirsin. Yalnız yıkamadan getirdim, istersen bir kalk da yıka, deyin hatta. Bunu hak ediyor.Benim eşimde arada süpriz yapar mesela 3 gün önce tatlı yapayim diye telkadayıfı alip gelmis. Birde yoldan ariyor sana cok sevinecegin birsey aldim diyor . Ne aldin dedim söylemedi .ne renk diye sordum. Sarı renk dedi.gelene kadar tek taş mı? Kolye mi? Diye düsünurken 750gr kadayif geldi. Bari pişmis hazir getirseydi.![]()
Açık açık söyleyeceksin.gerçekten öyle, yatlar katlar yüzükler altınlar bekleyen ve karşılığını alan insanlar bunu nası yapıyo aklım hayalim almıyo, bi çiçek yok anasını satayım![]()
Yooo bacım yooo haklısın. Yılın 365 günü eşeklik edip, bir inceliği çok gören herifin sırtına vurucan kırbacı vurucan kırbacı.
Ay buna çok güldüm. Lütfen siz de ona buna benzer bir sürpriz yapın ya. "Akşam sana müthiş bir sürprizim var. Kırmızılı, yuvarlak hatlı, taş gibi bir şey diyeyim de gerisini sen anla," diye mesaj yazın mesela. Sonuna da şöyle şuh bir emoji filan koyun. Akşama eve gelince de koyun önüne kırmızı elmayı, kemirsin. Yalnız yıkamadan getirdim, istersen bir kalk da yıka, deyin hatta. Bunu hak ediyor.
Aile faciasına dönüşürse, sizi tanımıyorum, yazdıklarımı yanlış anladınız diye kıvırırırm, nolcak.Süper fikir kesinlikle uygulicam.
Aman canım bakma bu erkeklerın yuzde 90 yapmayı istemedikleri seye dını katıyorlar. Sankı hersey sevapta bı dövme harammıs gıbı. :)Ay ne hoş benimkide dinen uygun bulmadıgındam gozlük sapına yazdırmıstı zamanında![]()
Aile faciasına dönüşürse, sizi tanımıyorum, yazdıklarımı yanlış anladınız diye kıvırırırm, nolcak.![]()