Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben eşime farklı bir hediye vermek istiyorum, 4 senedir özel günümüz olmasa bile arada o bana, ben ona sürprizler yaparız. Şu an hem yeni bebeğim oldu, düşünmeye vakit bile bulamıyorum farklı fikirleriniz varsa alırım bi dal.
Kızlar ben eşime farklı bir hediye vermek istiyorum, 4 senedir özel günümüz olmasa bile arada o bana, ben ona sürprizler yaparız. Şu an hem yeni bebeğim oldu, düşünmeye vakit bile bulamıyorum farklı fikirleriniz varsa alırım bi dal.
Güzel bir yemek hazırla evde.
Bebişi annene yada kv ye emanet et.
Heryere mum yak.
Kucuk kalpli not kagıtlarıyla güzel cümleler yaz ve girise kalp seklinde yapıstır.
Yeni bebişin de olmuş hayırlı oldun,güzel bir masa hazırla mumlu sonra kalp şeklinde bir pasta ve duvara eski yeni 8-10resimlerinizi tuttur flört nişan düğün hamilelik be benişinin resimleri. Küçük küçük notlar yaz kapının kolundan tutta banyo aynasına kadar görebileceği heryere tecrübeyle sabittir
Bu dediklerinizin hepsini yaptım kızlar. Dışarı çıkmakta istemiyorum bebeğimi bırakıp, zaten dışarda kutlama yapmayı sevmem evde rahat etmeyi daha çok tercih ediyorum.
Benim icin anlam tasimali o gun.dogum gunu evlilik gunu gibi..herkese ait olan birgun icin bizim icin hic bir onemi olmayan bi gunde ne bisey yaparim ne bisey beklerim.bence buyuk surprizler ozel gunlerde daha anlam kazanir.yinede siz bilirsiniz
Zaten ben büyük bir şey yapmak niyetinde değilim sadece ufakta olsa bir şey yapmak istiyorum. Dediğim gibi zaten sadece özel günlerimizde değil sıradan günlerde de birbirimize minik sürprizler yapıyoruz. Herkesin hediye alıp, verdiği günde neden bende sevgilimi mutlu etmeyeyim ?
Zaten ben büyük bir şey yapmak niyetinde değilim sadece ufakta olsa bir şey yapmak istiyorum. Dediğim gibi zaten sadece özel günlerimizde değil sıradan günlerde de birbirimize minik sürprizler yapıyoruz. Herkesin hediye alıp, verdiği günde neden bende sevgilimi mutlu etmeyeyim ?
Bebek küçükken ağır yemekle uğraşamaz insan.Madem erkeğin kalbine giden yol midesinden geçiyor.Sarma sarın,börek yapın,mantı açın,midesi bayram etsin,al sana farklı hediye.