Sevgililer günü ::

bu forum yüzünden evlilik fobim tavan yaptı. Çöpsüz üzüm bulursam atlayacağım direk :kk77:
mesele çöpsüz bulmak değil:KK51: bnmde ailem var ama baya yok gibiler yani
bizim gibilere mıçmıç ilişkiler fazla geliyo, soğuk ilişkiler şüphelendiriyo ortamız yok her türlü batıyo:deli:

Almıyorum,almadığım gibi hediyede beklemiyorum bu tip günlerde.
7 senelik evliyiz.
Hediye alacaksam,beğeneceği ayakkabı,ceket,takım vb şeyler alırım.
Bazen birşey beğenir o an almaz,acelemiz vardır vs ben onu alırım sürpriz olur.
Alacak birşey kalmıyor artık flört evliliğin ilk zamanları,doğum günleri derken. Benim genelde ihtiyaca ve beğenilere dayalı hediye aldığım oluyor eşime.

sevgililer günü temalı konular başladı. artık 1 hafta boyunca günde 3-5 tane konu açılır. biraz daha abartın

kızlar sevgililer gününde eşinize ne alacaksınız aklıma hiç bişey gelmiyor daha önce plakalı anahtarlık,parfüm,saat kemer isimli cüzdan bileklik set şeklinde,kazak,pantolon aldım bi fikir bulamıyorum yaratıcı fikirlerinize ihtiyacım var :)
ben hediye almak yerine farklı alternatıflerı degerlendırmeyı daha uygun buluyorum. mesela dogum gununde tatıle gıttık ıkı gunluk kaçamak yapmıstık, yanı hedıye her daım alınabılır tatıl ufak kaçamaklar guzel bır yemek vs bana daha cazıp gelır her zaman.

Haklisin bacim haklisin :) evliyim bende bile evlilik fobisi var dusun yani:))

Buarada sali gunune geliyomus 14 subat :)
ben işten gelip yemeğimi yicem, saygı duruşu, istiklal marşı ve kapanış....
O hediye almak için değildir,güzel indirimler oluyor,o sebepledir. Ben bekliyorum şu an gelsede parfüm alsam diye.
Tabi kendime :KK66:
Kendimden biliyorum.
sephorada indirim başladı :) yeri gelmişken söyleyim

ben de böyle günlerde saldırıyorum avm'ye ama kendime hediye almak için :KK49:

ben işten gelip yemeğimi yicem, saygı duruşu, istiklal marşı ve kapanış....

sephorada indirim başladı :) yeri gelmişken söyleyim

ben de böyle günlerde saldırıyorum avm'ye ama kendime hediye almak için :KK49:
Bakayım bir sağolasın.
Bende kendime alıyorum yalan yok.
Güzel indirim oluyor,değerlendirmek gerek

Sevgili olsanız seçim zordu ama evlisiniz, ihtiyacı neyse onu alıp güzelce paketleyerek özel bir hediyeymiş gibi hissettirebilirsiniz.

Ayyyy herkes almıyorum demiş ama

Nedense 10 gün önceden tüm avmler
Dolup taşıyor hediye almak için

Hhahah o almıyorsa bu almıyorsa kim alıyor kimmmmm? Şaka bir yana kendime de alıyorum ben güzel indirimler oluyor arada kaçırmamak lazım. :)

Back
X