- 21 Aralık 2014
- 2.023
- 1.771
- 333
- 37
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Bende onceden oyle dusunurdum ama elinde bir cicek kesin olur o yuzden cok sinrlenmiyorum artikbence
cok cirkin bi hareket , hicbirsey almasa hatta unutsa kutlamasa bile daha iyi
Alacak birseyde bulamiyorumki aslinda alacak cok sey var ama hicbirseyde yokBen de bugun kartını aldım :))
Sevgililer günü kutlamıyoruz biz ama kendime birseyler alcam gidip :)
yani bilemedimBende onceden oyle dusunurdum ama elinde bir cicek kesin olur o yuzden cok sinrlenmiyorum artik
Bende onceden cok sinirlenirdim ama zaten zevklerimizde cok uymaz alistimda yani:)yani bilemedim
tabi iliskinizi bilemem ama venim esim bana yapsa cok sinirlenirdim
ben hediye beklemem , sevgililer guninde sadece disari cikariz hediyelesmeyiz
ama kartini verip git istedigini al dese karti kafasina geri atardim ondan rminim :)
Hahaha zaten kartini hic esirgemez ama sevgililer gunu ya ekstra jest yapiyo aklinca :)Yani benim esim de almaz ama kartini verse daha makbule gecer
Benimde bir yanim alma diyo ama anlamazki neyden dolayi trip attigimi:)Ben de almazdım kesinlikle.
Ben ugrasmasini isterdim benm icin surpriz yapmasini isterdim ama elimizdeki bu yapacak birsey yok bu defa alcam galiba:)Benimki daha kotu ben napayim?
Kavgaliyiz ve cicek gondermis o iste. Sevindim mi hayir! Sadece msj attm cicek geldi tsk ederim diye.
kocanla aran iyiyse cik al kendine birseyler. Sevmiyordur hoslanmiyordur belki hediye alma olayini. Kalbinizi kirmayin bu yuzden.
Hahahha bu super fikirdi :)))Amaaan bu da dert mi, çözüm kolay.
Uzun zamandır aklınızda olan ama pahalı diye paraya kıyıp alamadığınız bir şey varsa onu alın.
Hesap ekstresinde görünce bir daha hediye seçimini size bırakmaz.
Her türlü kazançlı:)
Insan şunu sunu alicam diye cikiyo evden oraya gidince almadan geliyor :) cilt bakim ürünlerine bakicam ben de kiyafet yönünden pek gerek yok.Alacak birseyde bulamiyorumki aslinda alacak cok sey var ama hicbirseyde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?