Sevgililer gunu

Deryakuzusu88

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
2.023
1.771
333
37
Aslinda pekte dert sayilmaz ama eskiden daha cok dertti aslinda simdi guluyorum hatta bir de kahkaha patlattim konuya geceyim esim her ozel gunde kartimi vereyim kendine birsey al der bende o begensin surpriz yapsin isterm o yuzden gerek yok fln derim gidip birsey almam bugunde yine ayni sey oldu ama bu defa alacam galiba havada kalmasin israri bu defa:))) diyecegim sudur kiiiii:) siz olsaniz ne yapardiniz alirmiydiniz

Bende onceden oyle dusunurdum ama elinde bir cicek kesin olur o yuzden cok sinrlenmiyorum artik
yani bilemedim
tabi iliskinizi bilemem ama venim esim bana yapsa cok sinirlenirdim
ben hediye beklemem , sevgililer guninde sadece disari cikariz hediyelesmeyiz
ama kartini verip git istedigini al dese karti kafasina geri atardim ondan rminim :)

yani bilemedim
tabi iliskinizi bilemem ama venim esim bana yapsa cok sinirlenirdim
ben hediye beklemem , sevgililer guninde sadece disari cikariz hediyelesmeyiz
ama kartini verip git istedigini al dese karti kafasina geri atardim ondan rminim :)
Bende onceden cok sinirlenirdim ama zaten zevklerimizde cok uymaz alistimda yani:)

Benimki daha kotu ben napayim?
Kavgaliyiz ve cicek gondermis o iste. Sevindim mi hayir! Sadece msj attm cicek geldi tsk ederim diye.
kocanla aran iyiyse cik al kendine birseyler. Sevmiyordur hoslanmiyordur belki hediye alma olayini. Kalbinizi kirmayin bu yuzden.

Bana kalırsa anlamsız birşey sevgililer günü
Anlamlandırırsak belli bir günün taraflarının birbirini hatırlayıp jest yapması
Peki kartı size verip kendine birşeyler al demenin mantığı ben seninle uğraşamam git başımdan demenin sevgililer günü versiyonu

Sevgililer gününü özellikle kutlamayız ama günü de hediyesiz geçirmemeye çalışırız.Birbirimize ne istediğimizi sorduk,gidip beğenip beraber aldık,ikimizde mutluyuz

Amaaan bu da dert mi, çözüm kolay.
Uzun zamandır aklınızda olan ama pahalı diye paraya kıyıp alamadığınız bir şey varsa onu alın.
Hesap ekstresinde görünce bir daha hediye seçimini size bırakmaz.
Her türlü kazançlı:)

Ben ugrasmasini isterdim benm icin surpriz yapmasini isterdim ama elimizdeki bu yapacak birsey yok bu defa alcam galiba:)

Alacak birseyde bulamiyorumki aslinda alacak cok sey var ama hicbirseyde yok
Insan şunu sunu alicam diye cikiyo evden oraya gidince almadan geliyor :) cilt bakim ürünlerine bakicam ben de kiyafet yönünden pek gerek yok.

Ayrica ben bu hareketi cirkin ya da yanlış bulmuyorum. Hediye alma isinden pek anlamıyor olabilir esiniz size birakiyor olabilir ama onun dışında illa ki aliyordur ufak tefek seyler. Sıkıntı olabilecek bir konu degil. Eşiniz cimri de olabilirdi kisitlayabilirdi. Her şeyin iyi yanini düşünüp mutlu olmak gerekir. Alın karti gidin dolaşın, istediginiz birşey olursa alırsınız.. Sonucta tek bugun sevgili değiliz değil mi :) Yataga girip sımsıkı sarilip uyumak aşk yaşamak kadar ve guleryuz, anlayış kadar guzel hediye olamaz hayatta.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…