- 19 Kasım 2013
- 18.880
- 34.098
- 798
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Aslinda pekte dert sayilmaz ama eskiden daha cok dertti aslinda simdi guluyorum hatta bir de kahkaha patlattim konuya geceyim esim her ozel gunde kartimi vereyim kendine birsey al der bende o begensin surpriz yapsin isterm o yuzden gerek yok fln derim gidip birsey almam bugunde yine ayni sey oldu ama bu defa alacam galiba havada kalmasin israri bu defa:))) diyecegim sudur kiiiii:) siz olsaniz ne yapardiniz alirmiydiniz
benim eşim sevgili iken inanılmaz bir adamdıAslinda pekte dert sayilmaz ama eskiden daha cok dertti aslinda simdi guluyorum hatta bir de kahkaha patlattim konuya geceyim esim her ozel gunde kartimi vereyim kendine birsey al der bende o begensin surpriz yapsin isterm o yuzden gerek yok fln derim gidip birsey almam bugunde yine ayni sey oldu ama bu defa alacam galiba havada kalmasin israri bu defa:))) diyecegim sudur kiiiii:) siz olsaniz ne yapardiniz alirmiydiniz
Ben ona gomlek aldim canm tabiki almak zorunda degil sadece fikir istedim tesekkur ederim yorum icinSevgililer gününde hediye almak zorunda olduğunu hissetmek yapmacık değil mi? Zaten insanları alışveriş yapmaya yönlendirmek için uydurulmuş bir gün. Hadi bekarlar için neyse de, evliler için evlilik yildonumu daha değerli ve özel değil mi?
Bir de niye sadece size hediye alınıyor? Eşinizle hediye alıp almayacaginizdan bahsetmemissiniz hiç
Gider alabileceğim en pahalı şeyi alırdım ders olsun kendi seçsin bundan sonraAslinda pekte dert sayilmaz ama eskiden daha cok dertti aslinda simdi guluyorum hatta bir de kahkaha patlattim konuya geceyim esim her ozel gunde kartimi vereyim kendine birsey al der bende o begensin surpriz yapsin isterm o yuzden gerek yok fln derim gidip birsey almam bugunde yine ayni sey oldu ama bu defa alacam galiba havada kalmasin israri bu defa:))) diyecegim sudur kiiiii:) siz olsaniz ne yapardiniz alirmiydiniz
One öyle ısmarlama gibi.
Az çok eşini tanımıyor mu bu adam ?
Ne seversın , neye ıhtıyacın var bilir .
En kötusu bi çiçek , bir kolye bişey alır .
Hiç hoşlanmam .
Kendı kartım var kendı kartımdan alırım . Daha iyi .
Kot gomlek aldim canm cocuk oldugu icin o dedigini yapamiyorum malesef cok yaramazBu başlığı gördüğüme göre rahat rahat gezinebilirim KKda
Ben olsam almazdım kartı.
Avmde yemek yiyelim derdim yemek çıkışı da vitrinlerden birşeyi gözüme kestirip işte kartını şunun için kullan derdim
Sen ona ne aldın bu arada?
Amin canm sagol senin icinde hayirlisi buymus demekki allah iyileriyle karsilastrsinAllah huzurunuzu daim etsin,bence düşünmeli demissinizde adam zaten hatırlamış ve kartı vermis,hiç yoktan iyidir. : ))
Biz boşanma asamasinda olup yada bosananlar gelin bir kosede,sarılıp aglayalim. : ((
Ay canim yaaa o zaman icten bir sarilma bile yeter birbirinizin elini sıkı tutun birakmayin zor gunlerde geciyor bir sekildeNakit de yok ayrıca sevgililer günü yemeği yapsam salatalık bile malzeme yok
Aslinda pekte dert sayilmaz ama eskiden daha cok dertti aslinda simdi guluyorum hatta bir de kahkaha patlattim konuya geceyim esim her ozel gunde kartimi vereyim kendine birsey al der bende o begensin surpriz yapsin isterm o yuzden gerek yok fln derim gidip birsey almam bugunde yine ayni sey oldu ama bu defa alacam galiba havada kalmasin israri bu defa:))) diyecegim sudur kiiiii:) siz olsaniz ne yapardiniz alirmiydiniz
Aslinda ne alacagimi bilsem cok istedigim birsey olsa oda yok sirf almak icin alinirmiki:)bence fazlaca pahalı birşey alın ki aklı başına gelsin bidaha gider kendisi alır
Aslinda ne alacagimi bilsem cok istedigim birsey olsa oda yok sirf almak icin alinirmiki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?