Sevgililer gunu

Ya bu duruma göre değişir.
Zevkleriniz uymuyorsa kendin beğen al demesi normal. Kafasına göre alsa beğenmeseniz problem olur yani ikiniz açısından da.
Ha zevkinizi biliyordur,nelerden hoşlandığınızı biliyordur,hatta laf arasında şunu beğendim vs demişsinizdir onu alıp gelebilir. Bu ayrı.
Kendi adıma hediye almıyorum,aldırmıyorum da eşime.
Zaten zamansız hediyeleşiyoruz. En basitinden geçen hafta ayakkabi beğendim aldım,tam aradığı modelde renkte,illaki özel bir gün olması gerekmiyor. Eşim bana sorar ama birşey almak isterse 1 ay kadar önce mağazanın önünden geçerken kar botu gösterdi almak istiyormuş dedim bu sene kar yok,görgüsüz gibi gezemem ben bunlarla karsız havada. Boşuna alma. Aldırmadım. İyiki kafasına göre gidip almamış dedim hatta kendi kendime. Boş yere yer kaplayacaktı. Eminim eşimde demiştir içinden iyiki almamışım diye.
Ben zaten arkadaşlarıma bile sorarım. Bebek olunca yada doğumgünü hediyesi alacaksam"canım bak bunları bunları düşündüm alıcam yada ihtiyacın neyse onu bileyim kenara konulmayacak birşey olsun ne istersin diye",ısrar kiyamet söyletir onu alırım. İlk defa evine gittiğim biriyse ev hediyesi aldıysam değiştirme kartı koydururum ki beğenmezse değiştirsin diye. Almış olmak için hediye almaya karşıyım.
Bilemedim,önemsiz bir detay.
Ha bir ihtiyacınız,almak istediğiniz birşey varsa alın bence.

Son düzenleme:
benim eşim sevgili iken inanılmaz bir adamdı
sürekli bana hediyeler alırdı
mesela kendim bir pantolon alayım , muhakkak gider ona uyan bir bluz alırdı bana yollardı. ya da sürekli prafum alırdı ben bıkardım artık.
bir ayakkabı alayım ona uygun canta bakar alırdı
giyeceğim pijama , iç çamasır, kozmetik herseyımı o alırdı

sonra evlendik bu alıskanlıgı devam etmeye basladı ama cok borcumuz vardı.üzerine de işsiz kaldı 6 ay ama hala alma olayı bitmedi.
bu sefer o her aldıgında ben soylenmeye basladım
sonra durumumuz düzeldi ama şimdi de eşim almıyor
çok içerliyorum bu kadart almayı bilen almayı seven adamın bırsey almaması canımı sıkıyor

yılbasında avm ye gittik , birsey begen ben alayım dedi.almadım ben de gurur yaptım.
sevgililer gunu için de parfum alacagım sana dedi, ben de alacagın seyı neden söyluyorsun alacaksan al dedim.
dolu parfumum var istemıyorum dedim, bu sefer sen ne begenıyorsan onu alayım dedi kredi kartını getırdı bana verdi

Ya zaten ben de calısıyorum bana kartını vermesi cok komık
istesem ben kendım alırım dedim ama begendıgım bir mont vardı onun karttan cektım :)

haklısın sen, hediye dediğin habersiz olur, yüz güldürür
onu alayım mı bunu alayım mı demekle olmaz

bu arada kendi derdimi de sıkıstırdım araya

Allah huzurunuzu daim etsin,bence düşünmeli demissinizde adam zaten hatırlamış ve kartı vermis,hiç yoktan iyidir. : ))

Biz boşanma asamasinda olup yada bosananlar gelin bir kosede,sarılıp aglayalim. : ((

Bu başlığı gördüğüme göre rahat rahat gezinebilirim KKda

Ben olsam almazdım kartı.
Avmde yemek yiyelim derdim yemek çıkışı da vitrinlerden birşeyi gözüme kestirip işte kartını şunun için kullan derdim
Sen ona ne aldın bu arada?

Sonuçta eşiniz çiçeğini mutlaka alıyormuş o bile büyük bir şey daha ne olsun.Onu yapamayanlar var.İncelik edip çiçekle kutlaması dahi nimet.

Ben ona gomlek aldim canm tabiki almak zorunda degil sadece fikir istedim tesekkur ederim yorum icin

Gider alabileceğim en pahalı şeyi alırdım ders olsun kendi seçsin bundan sonra

One öyle ısmarlama gibi.
Az çok eşini tanımıyor mu bu adam ?
Ne seversın , neye ıhtıyacın var bilir .
En kötusu bi çiçek , bir kolye bişey alır .
Hiç hoşlanmam .
Kendı kartım var kendı kartımdan alırım . Daha iyi .

Cicek alir canm o ayri ama biraz emek vermesini isterdim sadece

Kot gomlek aldim canm cocuk oldugu icin o dedigini yapamiyorum malesef cok yaramaz

bence fazlaca pahalı birşey alın ki aklı başına gelsin bidaha gider kendisi alır

Tabikide al. Kart limitini dolduracak şekilde al ama. Mesela git bi pırlanta yüzük,kolye bişey al. Aklına başına gelir bidaha kartı vermezz kendisi alır.

BEn hoşlanmam bu tekliften.
Zaten evliysen birbirinin ihtiyacını gidermen gerekir, çalışıyorsunuz veya çalışmıyorsunuz. Maddi imkanlar yeterli ise arada jestler de yapılır karşılıklı.

Sevgililer gününe özel bir şey yapmak isteyen yapar, istemeyen yapmaz, farz değil ya. Özel günlere değer veren, vakti yoksa bile eve gelirken eşinin sevdiği bir çikolata meyve vs alır, senin için aldım gülüm der, insana o yeter. Ama kartı veriyorum, bugün benden kendine hediye al olayı hoş değil.
Belki akşam birlikte çıkıp beğenebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…