- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.099
- 398
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Basindan savma olayi oldugunu dusunmuyorum aslinda ama adamin olayi bu bir yanim kabullen diyo bir yanim biraz caba gosterebilir diyoBana kalırsa anlamsız birşey sevgililer günü
Anlamlandırırsak belli bir günün taraflarının birbirini hatırlayıp jest yapması
Peki kartı size verip kendine birşeyler al demenin mantığı ben seninle uğraşamam git başımdan demenin sevgililer günü versiyonu
Kalp krizi gecirttir diyosn yani bu seferde sevgililer gununu kutlayacak koca bulamam elimdekinden de olurum:)))Gayet odun bir eşiniz varmış
Ben olsam kartın limiti yetiyorsa araba alırdım kendime
Ya da yettiği kadar ama çok pahalı birşey. Emin olun eşiniz bir daha hediye seçimini size bırakmaz
yaaa ben hiçbirşey yapmayacağını bile bile hala hediye bekliyorumBasindan savma olayi oldugunu dusunmuyorum aslinda ama adamin olayi bu bir yanim kabullen diyo bir yanim biraz caba gosterebilir diyo
Ceviz alayimmi sana diyo ya :))))yaaa ben hiçbirşey yapmayacağını bile bile hala hediye bekliyorum
benimki kutlamadı bile bırak hediyeyi
ama kartını verse al ne istiyosan dese alırdım ne gocunacağım kocam o benim, mizacı da bu kadarına elveriyor demek ki
boşver takma kafana
Huzursuzluk cikaracak biri degilimki ben sadece icten ice bir burukluk olurdu onceden artik alistim galiba bendeSevgililer günü bana çok çok saçma geliyor.Ha bu yıl benim için anlamı farklı çünkü minik bebisime hamile olduğumu geçen 14 Şubat akşamı evde yaptigim testte öğrenmiştimBunun dışında cicek,bocek ,hediyelesme,ozel yemek bana gereksiz geliyor.Mesela bu akşam etli nohut ve pilav yiyecek esim Birsey zorunluluğa dönüştüğunde artık ne romantiktir benim için ne de özel. Eşiniz huzur parası vermiş,kredi kartını verip huzursuzluktan kurtulmus
Ahahaha bir tanidik kucuk altin almisti esine hediye olarak o geldi aklima simdi:))))Git kendine güzel bi kolye al (altın) seneye gider kendi bişeyler alır bence hahaha
ceviz faydalıdır iyiliğini düşünüyor işte daha ne olsunCeviz alayimmi sana diyo ya :))))
Firsat bu firsat patlatin kredini kartini :))) Seneye vermez herhalde :))Aslinda pekte dert sayilmaz ama eskiden daha cok dertti aslinda simdi guluyorum hatta bir de kahkaha patlattim konuya geceyim esim her ozel gunde kartimi vereyim kendine birsey al der bende o begensin surpriz yapsin isterm o yuzden gerek yok fln derim gidip birsey almam bugunde yine ayni sey oldu ama bu defa alacam galiba havada kalmasin israri bu defa:))) diyecegim sudur kiiiii:) siz olsaniz ne yapardiniz alirmiydiniz
Dimi ama sirf kotu hissetmesin diye alinir:)Biz de nişanlımla akşam çıkalım dedik, yemek falan da değil avm ye gidicez eksiklerimiz vardı onları almaya :))) hediye almadım, o da alırsa çiçek alır. Ben sevgililer gününe karşıyım zoraki hediyeleşme, yemeğe çıkma falan romantizm kokulu ilişkiye her gün sevgililer günü benceVarsa bir ihtiyacın al, eşin de kötü hissetmesin kendini :)
Bence git kendine güzel birşeyler al :) Kabullenmekte fayda var. Hem hoşlanmayacağın alelade birşey alsa daha mı iyi olurdu sanki? O kredi kartını bir çiçek buketinde sunsa bence çok şık bir hareket olurduBasindan savma olayi oldugunu dusunmuyorum aslinda ama adamin olayi bu bir yanim kabullen diyo bir yanim biraz caba gosterebilir diyo
Benim beğendiğim bir saat vardı 3 ay önce "erken sevgililer günü hediyesi alır mısın" dedimDimi ama sirf kotu hissetmesin diye alinir:)
Kasıtlı olarak cikarmazsiniz ama beklentinin karşılık bulmamasinin burukluğu yüzünüze yansır.Huzursuzluk cikaracak biri degilimki ben sadece icten ice bir burukluk olurdu onceden artik alistim galiba bende
Buda iyidi valla gozumde canlandirdim cok romantik:)Bence git kendine güzel birşeyler al :) Kabullenmekte fayda var. Hem hoşlanmayacağın alelade birşey alsa daha mı iyi olurdu sanki? O kredi kartını bir çiçek buketinde sunsa bence çok şık bir hareket olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?