Sevgililer gunu

Gayet odun bir eşiniz varmış

Ben olsam kartın limiti yetiyorsa araba alırdım kendime

Ya da yettiği kadar ama çok pahalı birşey. Emin olun eşiniz bir daha hediye seçimini size bırakmaz

Basindan savma olayi oldugunu dusunmuyorum aslinda ama adamin olayi bu bir yanim kabullen diyo bir yanim biraz caba gosterebilir diyo

Sevgililer günü bana çok çok saçma geliyor.Ha bu yıl benim için anlamı farklı çünkü minik bebisime hamile olduğumu geçen 14 Şubat akşamı evde yaptigim testte öğrenmiştimBunun dışında cicek,bocek ,hediyelesme,ozel yemek bana gereksiz geliyor.Mesela bu akşam etli nohut ve pilav yiyecek esim Birsey zorunluluğa dönüştüğunde artık ne romantiktir benim için ne de özel. Eşiniz huzur parası vermiş,kredi kartını verip huzursuzluktan kurtulmus

Gayet odun bir eşiniz varmış

Ben olsam kartın limiti yetiyorsa araba alırdım kendime

Ya da yettiği kadar ama çok pahalı birşey. Emin olun eşiniz bir daha hediye seçimini size bırakmaz
Kalp krizi gecirttir diyosn yani bu seferde sevgililer gununu kutlayacak koca bulamam elimdekinden de olurum:)))

Basindan savma olayi oldugunu dusunmuyorum aslinda ama adamin olayi bu bir yanim kabullen diyo bir yanim biraz caba gosterebilir diyo
yaaa ben hiçbirşey yapmayacağını bile bile hala hediye bekliyorum
benimki kutlamadı bile bırak hediyeyi
ama kartını verse al ne istiyosan dese alırdım ne gocunacağım kocam o benim, mizacı da bu kadarına elveriyor demek ki
boşver takma kafana

Biz de nişanlımla akşam çıkalım dedik, yemek falan da değil avm ye gidicez eksiklerimiz vardı onları almaya :))) hediye almadım, o da alırsa çiçek alır. Ben sevgililer gününe karşıyım zoraki hediyeleşme, yemeğe çıkma falan romantizm kokulu ilişkiye her gün sevgililer günü bence Varsa bir ihtiyacın al, eşin de kötü hissetmesin kendini :)

Huzursuzluk cikaracak biri degilimki ben sadece icten ice bir burukluk olurdu onceden artik alistim galiba bende

Firsat bu firsat patlatin kredini kartini :))) Seneye vermez herhalde :))

Dimi ama sirf kotu hissetmesin diye alinir:)

Bence git kendine güzel birşeyler al :) Kabullenmekte fayda var. Hem hoşlanmayacağın alelade birşey alsa daha mı iyi olurdu sanki? O kredi kartını bir çiçek buketinde sunsa bence çok şık bir hareket olurdu

Dimi ama sirf kotu hissetmesin diye alinir:)
Benim beğendiğim bir saat vardı 3 ay önce "erken sevgililer günü hediyesi alır mısın" dedim Aldı hediyem o oldu doğum günüm içinde bir eksiğim vardı onu söyledim, bende ona aynı şekilde yaptım bana böyle daha mantıklı geliyor. Al al kötü hissetmesin kendini

Sevgililer gününde hediye almak zorunda olduğunu hissetmek yapmacık değil mi? Zaten insanları alışveriş yapmaya yönlendirmek için uydurulmuş bir gün. Hadi bekarlar için neyse de, evliler için evlilik yildonumu daha değerli ve özel değil mi?

Bir de niye sadece size hediye alınıyor? Eşinizle hediye alıp almayacaginizdan bahsetmemissiniz hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…