- Konu Sahibi aksamgunesi
-
ne güzel çok şanslısın benim eşim önemsemez öyle günleri evlilik yıl dönümünde pasta almıştı ben söyledim diye doğum günümde 1 tane gül almıştı elin boş gelme dedim diyesevgiliyken alırdı:)bende alırdım şimdi ise dışarda yemek yer yada sinemaya gideriz evlenince bazı şeyler değişiyor ama ben rahatsız değilim yani doğum günüm evlilik yıl dönümüm daha önemli onlarda da alır zaten
ya erkekler genelde öyle aslında çok takılma:)sen adapte et biraz değişik bi sofra hazırla yada dışarı çıkalım de hediye de şart değil önemli olan paylaşım bencene güzel çok şanslısın benim eşim önemsemez öyle günleri evlilik yıl dönümünde pasta almıştı ben söyledim diye doğum günümde 1 tane gül almıştı elin boş gelme dedim diye
ben kv ile oturuyorum sofra falan olmuyo onunla 11 aylık da oğlum var dışarı da çıkamam yine boş geçecek bu sevgililer günü deya erkekler genelde öyle aslında çok takılma:)sen adapte et biraz değişik bi sofra hazırla yada dışarı çıkalım de hediye de şart değil önemli olan paylaşım bence
sevgililer gününde biz de hediyeleşmeyiz..evlilik yıl dönümümüz ve doğum günlerimiz özeldir bizim için.sevgililer gününde ne ben hediye beklerim ne de eşim..herkesin kutladığı birgün bize özel gelmiyor
zaten erkekler bi garip..en son tanışma yıl dönümümüz de bana çeyrek alıp gelmiş adam,sanki düğüne gidiyor
sevgililer gününde biz de hediyeleşmeyiz..evlilik yıl dönümümüz ve doğum günlerimiz özeldir bizim için.sevgililer gününde ne ben hediye beklerim ne de eşim..herkesin kutladığı birgün bize özel gelmiyor
zaten erkekler bi garip..en son tanışma yıl dönümümüz de bana çeyrek alıp gelmiş adam,sanki düğüne gidiyor
annemin doğumgününde babam da anneme ceyrek almıstı
romantik ve aynı zamanda uyanık babam:))
hem yatırım yapıyor hem de annemin gönlünü alıyor
k.validen bebeğe bakarsa çıkabilirsiniz aslındaben kv ile oturuyorum sofra falan olmuyo onunla 11 aylık da oğlum var dışarı da çıkamam yine boş geçecek bu sevgililer günü de
ama annenin de gönlü zenginmiş. şimdi eşim bana çeyrek alsa "hayırdır sünnete mi gidiyoruz" derimoff çok aç gözlü gördüm kendimi bir an, ürperdim
Süper ya...
Yılın en uyanık kocası...
aynı mantık işte,bunların kafası bile aynı çalışıyor
bana iphone 5 le hunter çizme aldı sağolsun cnmm :)
gecen sene bana da hamile olunca almıstı eşim bu sene de bende ona almak istiyorum teli baya eskidi ama uçmuş gitmiş ıphone ların fiyatı acaba beklesem fiyatı mı inse diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?