Sevgililer günü

aksamgunesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
133
0
26
Ordu
Arkadaşlar sevgililer günü yaklaşıyor eşiniz size hediye alıyor mu? Benim eşim bana almıyor inanmıyor öyle günlere ben de inanmıyorum ama yine de hediye bekliyor insan... Ben bunu eşime nasıl anlatacağım hediye istiyorum sevgililer gününde...:107:

sevgiliyken alırdı:)bende alırdım şimdi ise dışarda yemek yer yada sinemaya gideriz evlenince bazı şeyler değişiyor ama ben rahatsız değilim yani doğum günüm evlilik yıl dönümüm daha önemli onlarda da alır zaten

ne güzel çok şanslısın benim eşim önemsemez öyle günleri evlilik yıl dönümünde pasta almıştı ben söyledim diye doğum günümde 1 tane gül almıştı elin boş gelme dedim diye

bilmiyorum o bana alır mı ama ben bişeyler yapmayı düşünüyorum yapmayabilir cünkü dogum gnümdede bişey yapmadı ...:2:

ne güzel çok şanslısın benim eşim önemsemez öyle günleri evlilik yıl dönümünde pasta almıştı ben söyledim diye doğum günümde 1 tane gül almıştı elin boş gelme dedim diye
ya erkekler genelde öyle aslında çok takılma:)sen adapte et biraz değişik bi sofra hazırla yada dışarı çıkalım de hediye de şart değil önemli olan paylaşım bence

ya erkekler genelde öyle aslında çok takılma:)sen adapte et biraz değişik bi sofra hazırla yada dışarı çıkalım de hediye de şart değil önemli olan paylaşım bence
ben kv ile oturuyorum sofra falan olmuyo onunla 11 aylık da oğlum var dışarı da çıkamam yine boş geçecek bu sevgililer günü de

eşimin hamurunda talaş olduğunu düşünüyorum
böyle günleri hiç takmaz doğum günümde ne istiyosan hadi gidip alalım der veya bi eşarp şal ezberler kolaydan onu alır
hatta bi keresinde ''benim doğum günümü kutlama bende seninkini kutlamak zorunda kalmayayım''demişti
ümitsiz vaka yani...

sevgililer gününde biz de hediyeleşmeyiz..evlilik yıl dönümümüz ve doğum günlerimiz özeldir bizim için.sevgililer gününde ne ben hediye beklerim ne de eşim..herkesin kutladığı birgün bize özel gelmiyor

zaten erkekler bi garip..en son tanışma yıl dönümümüz de bana çeyrek alıp gelmiş adam,sanki düğüne gidiyor

bu güzeldi

annemin doğumgününde babam da anneme ceyrek almıstı
romantik ve aynı zamanda uyanık babam:))

hem yatırım yapıyor hem de annemin gönlünü alıyor

Dogum günü, evlilik yıldönümü, nikah günümüz, düğün günümüz, anneler günü hepsinde alır,
ama sevgililer gününde almaz :)

Biz sevgili miyiz , artık karı-kocayız der :)

Ama yine de hakkını yemeyeyim sevgililer gününde de ya yemege götürür,
ya da güzel bir mesaj atar :)

Sen de istiyorsan söyle, bazı erkekler söylemeden yapmazlar :)

annemin doğumgününde babam da anneme ceyrek almıstı
romantik ve aynı zamanda uyanık babam:))

hem yatırım yapıyor hem de annemin gönlünü alıyor

ama annenin de gönlü zenginmiş. şimdi eşim bana çeyrek alsa "hayırdır sünnete mi gidiyoruz" derim off çok aç gözlü gördüm kendimi bir an, ürperdim

ben kv ile oturuyorum sofra falan olmuyo onunla 11 aylık da oğlum var dışarı da çıkamam yine boş geçecek bu sevgililer günü de
k.validen bebeğe bakarsa çıkabilirsiniz aslında çıkmasanız bile gece odanızda bi sürpriz yap diyeceğim ama bebekle zor sanırım bazı şeyler.yada eşine ufak bi hediye al belki mahçup olur

ama annenin de gönlü zenginmiş. şimdi eşim bana çeyrek alsa "hayırdır sünnete mi gidiyoruz" derim off çok aç gözlü gördüm kendimi bir an, ürperdim

Süper ya...

Yılın en uyanık kocası...

aynı mantık işte,bunların kafası bile aynı çalışıyor

kuyumcuya gittik
ben yüzük küpe bakıyorum anneme
içimden de diyorum ki bu sene babam paraya kıyıp annemi şımartıcak demekki diyorum
ooo bir baktım babam çeyrek kaça beyfendi diye pazarlığa girişmiş

daha önceki hediyeleri de
annemin doğum gününde kırısıklık kremi
evlilik yıldönümünde minik el kolonyası
gene baska evlilik yıldönümünde bardak(bu en iyisi sayılırdı annem nescafeye bayılır cünkü)
en bombası da

annem 60 kg zayıf denebilecek bir kadın olmasına ragmen
evlilik yıldönümünde BASKÜL almıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…