- Konu Sahibi aksamgunesi
-
sevgililer gününde biz de hediyeleşmeyiz..evlilik yıl dönümümüz ve doğum günlerimiz özeldir bizim için.sevgililer gününde ne ben hediye beklerim ne de eşim..herkesin kutladığı birgün bize özel gelmiyor
zaten erkekler bi garip..en son tanışma yıl dönümümüz de bana çeyrek alıp gelmiş adam,sanki düğüne gidiyor
Arkadaşlar sevgililer günü yaklaşıyor eşiniz size hediye alıyor mu? Benim eşim bana almıyor inanmıyor öyle günlere ben de inanmıyorum ama yine de hediye bekliyor insan... Ben bunu eşime nasıl anlatacağım hediye istiyorum sevgililer gününde...:107:
sevgililer gününde biz de hediyeleşmeyiz..evlilik yıl dönümümüz ve doğum günlerimiz özeldir bizim için.sevgililer gününde ne ben hediye beklerim ne de eşim..herkesin kutladığı birgün bize özel gelmiyor
zaten erkekler bi garip..en son tanışma yıl dönümümüz de bana çeyrek alıp gelmiş adam,sanki düğüne gidiyor
kuyumcuya gittik
ben yüzük küpe bakıyorum anneme
içimden de diyorum ki bu sene babam paraya kıyıp annemi şımartıcak demekki diyorum
ooo bir baktım babam çeyrek kaça beyfendi diye pazarlığa girişmiş
daha önceki hediyeleri de
annemin doğum gününde kırısıklık kremi
evlilik yıldönümünde minik el kolonyası
gene baska evlilik yıldönümünde bardak(bu en iyisi sayılırdı annem nescafeye bayılır cünkü)
en bombası da
annem 60 kg zayıf denebilecek bir kadın olmasına ragmen
evlilik yıldönümünde BASKÜL almıstı
Ayy güldüm yaa,, çok tatlısınız :) çeyrek mi alıp gelmiş, bari omzunuza da iğneledi mi
sadece çeyrek olsa iyi,yazmak istememiştim amma mavi kurdelası vardı üstünde
beni sünnet çocuğu sandı galiba
Arkadaşlar sevgililer günü yaklaşıyor eşiniz size hediye alıyor mu? Benim eşim bana almıyor inanmıyor öyle günlere ben de inanmıyorum ama yine de hediye bekliyor insan... Ben bunu eşime nasıl anlatacağım hediye istiyorum sevgililer gününde...:107:
arkadaşlar sevgililer günü yaklaşıyor eşiniz size hediye alıyor mu? Benim eşim bana almıyor inanmıyor öyle günlere ben de inanmıyorum ama yine de hediye bekliyor insan... Ben bunu eşime nasıl anlatacağım hediye istiyorum sevgililer gününde...:107:
Gülmekten koptum eşim bana en son kredi kartını vermişti al canın ne istiyorsa al demişti :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?