Sevgililer günü

Ben bu konuda çok şanslıyım.
Eşim özel günleri hiç atlamaz.Muhakkak ufakta olsa birşey alır.

Sevgililer gününe gelince.19 şubatta ilişkimiz baslamıstı.Sevgililer gününü değil hep 19 şubatı kutladık buzamana kadar.
2 sene önce 14 Şubatta Oğlumuz dünyaya geldi.Şimdi 14 Şubatıda kutluyoruz

sız sevgılımıyızkı
bız evlıyız ya
yokmu evlıler gunu :)

esımkutlamazda
ben yaparım bıseyler plan program
egrcı bırazda boyle seylerın paraua baktıgını dusunuyorum
hatat ben hedıyemı bıle aldım

Gülmekten koptum eşim bana en son kredi kartını vermişti al canın ne istiyorsa al demişti :))))

Öyle hediye bekleyeceğine sen bu yıl bak ona bi süpriz hazırla. sonra ki yıl nasıl isteyeerek alıyor.:)

bak en güzel kıyafetlerini giy. Onun gözüne hitap et. güzel bir sofra kur romantik olsun. sofrada mumlar olsun.. Geceyi güzel g eçirt ona bak sonra ki yıl neler alır sana

Biz kutlarız hep sevgililer gününü.....Maksat hediye filan alıp vermek değil ki bence sadece o gün daha bi özel oluyor ....
Her gün aynı şeyleri yapmak yerine yılın bir gününü bari olsa farklı geçirmek lazım...

Ayy güldüm yaa,, çok tatlısınız :) çeyrek mi alıp gelmiş, bari omzunuza da iğneledi mi

Senin babacın evin bütün ihtiyaçlarını özel günlerde aradan çıkarıyor gibi İyi ki 5 litrelik Yudum ayçiçek yağ ile bi koli yumurta almamış

sadece çeyrek olsa iyi,yazmak istememiştim amma mavi kurdelası vardı üstünde

beni sünnet çocuğu sandı galiba

Kadesa ya yok böyle bir gülme, resmen yarıldım

Çok yaşayın valla

Allah bozmasın bu şenliğinizi

Ben hiç takmam. Hediyeyi de takmam. Aklımıza esince alırız birbirimize,
belli günlerde değil. Evlilik yıl dönümü ve doğum günleri de dahil buna.
Ama bundan sonra çeyrek altın isteyeceğim kesin

Sen hediye al bence 1 2 sabret sonra zaten alır :))

Valla 7 şubat evlilik yoldönümümüz 14 şubat sevgiller günü ben eşime gerek yok alma bir şey diyorum ki zaten evlilik yıldönümümüzde alıyor..Geçen sene bir şey aldı mı hatırlamıyorum inan

benim çok saçma birgün:) benim sevgililer günüm evlilik yıl dönümüm olur:)

Bana herzaman alır ama şimdi karı koca olduk..
yinede alcakdir. çünkü sana hediye bakıyorum dedi dün. Sevgililer gunünü unutmuşum yahu!
Adam öyle bir şey diyorsa, kezin kendiside bir şey bekliyor..:44:

ne alsam acaba...:44:

Gülmekten koptum eşim bana en son kredi kartını vermişti al canın ne istiyorsa al demişti :))))

Allah szi yaa bu erkekler hep böyle desenize..benimkide benim çenemden korktuğundan bişeyler yapar ona kalsa hiç yapmicak eminim. neyse alıştı gene..şarap filan açarız özel günlerde tıpasının üstüne yazar tarihi ve ne olduğunu onu da saklarız. Ama bir başlayınca moda giriyor. bakmayın onlarda seviyorda uğraşamk istemiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…