Sevgililer günü

hiçbişey yapmam napacam. çok umrumda da değil sevgililer günü de neymiş peeh. zaten unutmamıştır, her yer bangır bangır sevgililer gününde. bilerek kutlamamıştır. kendi bileceği iştir :) sevgililer gününde bana niye hediye almadın tribine giren kızı hiç anlamamışımdır.

Ayrıca sevgililer günü unutulmaz doğum günü hadi neyse de...
Heryerde bangır bangır ilan ediliyor sevgililer günü.
Kampanyalar, reklamlar...

asıl ciddi ciddi hediyeyle kutlarsa kızarım, ulan deli adam bu düzene gene para yedirttim derim. herkesin kutladığı günün ne özelliği kalır ki. çok saçma

Temmuzun bu sıcağında 14 Şubat'ı düşünerek kalbimi üşütemem.

Farkındamısınız temmuz ayındayız.. Ne alaka???? Canınız sıkıldı galiba

Bugün temmuzun 2 si, sevgililer günü 14 şubat yani 4.5 ay sonramı kanınıza dokundu??

Son düzenleme:
Aslında sevgililer günü bana saçma geliyor sırf çok iyi para kazanmak için ortaya atılmış bir ticaret şeklidir,asıl kutlanması gereken günler doğum günü ve evlilik yıldönümleridir.

14 şubat günü bizim hem yıl dönümümüz hem de sevgililer günü..ama unutsa bişey demem.unutmasına imkan yok ki internetten televizyon mağazalar insanlar günler öncesinden başlıyorlar duyurmaya..yeter ki doğumgünümü unutmasın!!

Acaba sevgililer gününü sen mi unuttun arkadaşım?Hani arkadaşların da dediği gibi temmuza girdik ya o bakımdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…