Sevgililer gunu

Melisa93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
295
91
48
31
Merhaba kizlar
Sevgiliniz, nisanliniz size sevgililer gununde hediye almazsa ne dusunursunuz? Takilirmiydiniz bu konuya?

Hiç takılmam. Hediye zaten içinden geldiği için alınmalı, karşılığını beklemek için değil.

Ben yarin bulusamiyorum nisanlimla isinden dolayi baska gun bulusacagiz. Hediye alip almayacagini da bilmiyorum. Bir arkadasim var son 1 haftadir bunu soruyor. Ne alacaksin ona, bulusacaksiniz ne alacak falan boyle sorular iste. Oyle seylere takilmam ama boyle etraftan sorular sorulunca da sizin de fikrinizi almak istedim

Biz evlenme yıldönümümüzü bile kutlamıyoruz, sevgililer günü de neymiş pehh :)

Illa sevgililer gunu degil,
her ozel gunde ozel seyler beklerim..
Unutursa vay haline

ben istediği yüzüğü aldım. o da bana en sevdiğim motifli, kolye bileklik seti almış. ancak biz durumlar gereği biraz önceden hediyeleştik biz cift olarak hediyeleşmeyi seviyoruz. yılbaşında bile hediye alırız birbirimize, özel günler dışında da çok alırız. bu yapı meselesi. normal bir yerde geziyorken bile beğendiği kıyafetleri bana denetip sonra satın alır hediye olarak, sana bir şeyler almak hoşuma gidiyor diyor .

Bunlar tüketim toplumunun dayatmaları

Zorla hediye mi olur içinden gelir alır farklı bir şehre gider alır ama şu gün şu tarih dersen alınmaz

Bizde anneler babalar günü de yok sevgililer günü de

Ben kapitalizmin yarattığı şeyleri sevmiyorum sevgililer günü , anneler gunu, kadınlar günü , babalar günü , yılbaşı Vs....

Bunlar ticareti canlandırmak içi .Uydurulan şeyler daha çok harcayalim diye....

Ne sevgiliyken ne evlendikten sonra sevgililer günü kutlamadik... Yildonumlerinide kutlamayı sevmiyorum yani anlamsız geliyo ..... Ha şu var eve bi ihtiyacım olur kendim için eşim için bi ihtiyacımız olur bugunlerdeki olan kampanyalardan yararlanirim normalde yapilan dan daha çok indirim yapılıyor özellikle anneler gününde ev eşyalarından baya tasarruflu oluyor

Benim için tek özel gün doğum günleri... Unutursa sorun yapmam ama hatirlamasini isterim kişisel bişey sonuçta sadece bana özel:)

Biz küçük bir pasta kesecegiz o kadar. Hediye almayacagiz.

ben ve nisanlim onem veririz hediye konusuna, bugune kadar hic atlamadan her ozel gunde aldi sagolsun keza bende oyle ..

benim dusuncem kesinlikle almali yonunde
yani evliyken almadiginda bir nebze oluru var ama daha evlenmeden bu tarz heyecanlarin tukenmesi guzel degil bence
ha parasi olmaz maddi durumu el vermez ozaman 14 subatta almasin bir ay sonra veya eline para gectiginde telafi etmeli diye dusunuyorum

hediye almak nedir bilmeyen ve umursamayan biriyle ben yapamazdim yapamam
bu bir deger verme seklidir, kendimi degersiz hissederim.. bu benim dusuncem canim

Bizim önemsememiz veya önemsemememiz senin fikrini etkileyecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…