Sevgililer gunu

Biz sevgililer günü kutlamiyoruz. Yasadigim ülkede sevgililer günü zaten öyle Türkiye deki gibi abartili kutlanan bir gün bile degil. Simdi Türkiye ye gitsem her yer cicek, böcek, kalp falandir herhalde. Ben zaten yapi itibari cok s1k hediye alan biriyim orasi ayri :)

Yalnız konuyu okurken çıkan reklamlarda hep tek taş beş taş pırlanta reklamı .şimdi napsın bu hanımlar

Ay
Aynen canım heryer kalp balon ve kırmızı

Ya sevgililer günü benim umrumda değil ama bugün BENİM DOĞUM GÜNÜM :)
İnsan Küçük de Olsa Bir hediye bekliyor, en azından düşünmesi değerli, hediyenin değerinin önemi yok benim için :)

Sevgililerin günü 1 günle sınırlı değil ki .
Kızmam almazsa sonuçta beni sevdiğini biliyorum 14 şubatta hediye almazsa bu beni sevmiyor demek değil sonuçta .
Herşeyi bu kadar maddileştirmemek lazım .

sevgililer günü genel bir gün olduğu için önemsiz geliyor kendimize ait özel günlerimizi unutsa takılırdım

sevgililer gününün ticari oldugunu görmeyip böyle şeyleri ok önemseyen biriysem takılırdım. Genelde ergenler önemser böyle günleri.
fakat ben sevgililer gününü saçma bulduğum için kutlamazdım genelde.
ama onun dışında hediye de almışımdır hediye de vermişimdir.Hediyeleşmek güzel şey

Yalnız soru niye sevgiliniz ve nişanlınızla sınırlı? Evlenince zaten hediyeyi filan unutun, adamlar direkt oduna bağlıyor demek mi bu?
Cevaba gelirsek almazsa değil de alırsa sıkıntı var. Sevgililer gününü ciddiye alan adamı ben ciddiye alamam. Haa hediye alacaksa yılın geri kalan 364 günü, sırf içinden geldiği için alabilir. Daha makbule geçer.

Biz sevgili değilizki aşkım artık evliyiz. O gün sevgililerin günü evliler günü olsa alırım " dedi eşim.
Bende tamm bey dedim
Bn dayanamayıp cicili bi don aldım yani ona

Merhaba kizlar
Sevgiliniz, nisanliniz size sevgililer gununde hediye almazsa ne dusunursunuz? Takilirmiydiniz bu konuya?
Iki yıl sevgili kaldık her zaman hediye aldı. Bende aldım mecburen. (O aldığı için alta kalmadim)8yildir evliyim halen almaya devam eder. Ama ben almam çünkü sevmiyorum. Sevgililer günü bana hep saçma geldi. Halen de saçma geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…