- 13 Ağustos 2015
- 529
- 1.214
- 63
- 35
Sevgililer günü diye bi şey yoktur, dünya pırlanta ve kırmızı gül pazarını kalkındırma günüdür o. Sevgililer gününde hediye alanlar almayanlara hava atsın, almayanlar kendini kötü hissetsin partnerinin başına ekşisin zorla hediye aldırsın, sonunda her halükarda para harcansın diye uydurulmuş bir gün. Ben sevgiye dair hiç bir şey görmüyorum o günde. Kişiye özel hiç bir durum yok. Toplu sünnet töreni gibi o gün bütün sevgililer istisnasız aynı şeyi yapıyorlar. Bunun nesi bir kadına kendini değerli hissettiriyor anlamıyorum. Bunun içi problem çıkartan kadının tek pişmanlığı instagrama o gün fotoğraf yükleyememiş olmasıdır. Sevgilinizle oturup anlaşın böyle günlerde yapacağınız olası masrafları ortak bi havuzda biriktirip sene sonunda güzel bir tatile çıkın. kimseye gösteriş yapma kaygısı gütmeden çok daha güzel ve özel anılar biriktirmiş olursunuz.
Birileri diyor ki "biz bu gunu sevgililer gunu olarak ilan ettik, siz de gidip (genelde kullanissiz, tamamen israf) birseyler alarak piyasayi canlandirin haydi bakalim". Biz sahsen o cagriya pek kulak vermiyoruz.
Almiyor zatenMerhaba kizlar
Sevgiliniz, nisanliniz size sevgililer gununde hediye almazsa ne dusunursunuz? Takilirmiydiniz bu konuya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?