Sevgililer gunu

Sevgililer günü diye bi şey yoktur, dünya pırlanta ve kırmızı gül pazarını kalkındırma günüdür o. Sevgililer gününde hediye alanlar almayanlara hava atsın, almayanlar kendini kötü hissetsin partnerinin başına ekşisin zorla hediye aldırsın, sonunda her halükarda para harcansın diye uydurulmuş bir gün. Ben sevgiye dair hiç bir şey görmüyorum o günde. Kişiye özel hiç bir durum yok. Toplu sünnet töreni gibi o gün bütün sevgililer istisnasız aynı şeyi yapıyorlar. Bunun nesi bir kadına kendini değerli hissettiriyor anlamıyorum. Bunun içi problem çıkartan kadının tek pişmanlığı instagrama o gün fotoğraf yükleyememiş olmasıdır. Sevgilinizle oturup anlaşın böyle günlerde yapacağınız olası masrafları ortak bi havuzda biriktirip sene sonunda güzel bir tatile çıkın. kimseye gösteriş yapma kaygısı gütmeden çok daha güzel ve özel anılar biriktirmiş olursunuz.

Birileri diyor ki "biz bu gunu sevgililer gunu olarak ilan ettik, siz de gidip (genelde kullanissiz, tamamen israf) birseyler alarak piyasayi canlandirin haydi bakalim". Biz sahsen o cagriya pek kulak vermiyoruz.

Ben durup dururken hediye almayı daha çok seviyorum. O da öyle. Özel bir günün zorla aldırdığı hediyedense, hiç sebep yokken içinden geldiği için alınan hediye daha anlamlı.

Birileri diyor ki "biz bu gunu sevgililer gunu olarak ilan ettik, siz de gidip (genelde kullanissiz, tamamen israf) birseyler alarak piyasayi canlandirin haydi bakalim". Biz sahsen o cagriya pek kulak vermiyoruz.

Aynı fikirde olduğum insanları görmek güzel bisey:)

Hayir, umrumda bile olmaz zaten ben de almam. Soruyorlar diye kendinizde baski hissedip almayin zaten, icten olmaz :)

sevgilim bana almaz ben ona almam. bana içinden geçtiği zaman hediye alsın kapitalist dayatmalarla değil

Takılmam tabiki.Allah baska dert vermesin valla yanında mutlu olduğum huzurlu olduğum sevdiğim bi adam varsa 14 şubatta hediye almadı diye gerilmek yada gerginlik çıkarmak yada kafama takmak yapıcağım son şey bile değil.

14 şubat bana çok demode geliyor. birbirini seven sevgililerin, sene de sadece bir günleri özel olmamalı.. birlikte geçirdikleri her güzel gün, onların günüdür. hediye, içten gelmesi gereken bir duygudur. adamın içinden geçen herhangi bir gün; sevgilisine aldığı çiçeğin bir anlamı vardır. karşılıklı ilgi, sevgi, hoşgörü, iyilik bunların olduğu günlerin her biri çiftlerin günüdür.

En bastan anlastik sevgililer gunu fln kutlamiyoruz zaten sacma sapan bi gun sirf millet tüketsin birileri kazansin diye icat edilmis sanki.

20 yaşın üstü 14 şubatı kutluyor ya ona şaşıyorum ben

Bir de ofiste sürekli muhabbet hava atma telaşı. Yurtdışına gitmeler. Yemeklere çıkmalar ofise gelen çiçekçikler. Bırakın allah aşkına çok çok komik oluyor.

Tek taşı mı kendim aldım arada iş yerinde raconum çizilmesin diye de kendi adıma çiçek gönderisinde bulunurdum eşim sevmez özel gün muhabbetlerini arada der kivi aldım muz aldım sana hediye(en sevdiğim meyvelerdir de bunlar:)))

Aman ne hediyesi ya saçma sapan şeyler ne takacam sizde takmayin bence boş işler

bncede sevene hergun sevgılıler gunu ama surprız bı hedıye sevdrr herkesı sanırımm... ozellıkle yarn ıcın degl ama nrmal bı zamanda.

Çok da üstüne düşmüyoruz hediye işinin .18. yılına girdim evliliğimde .sen hediye al ben de alayım olmuyor artık.ne olur ysrın özenerek kahvaltı masası hazırlayacağım e muhtemelen .en büyük hediyelerim 2 evladımla beraber tabi ki.eşim de yarın izin günü öğlede bizi bizi yemeğe götürür büyük ihtimal.işte 14 Şubat bak yemeğe çıktık muhabbetleri yspıcaz komikliğine.asıl yarın Bdv de konu patlaması olur sevgilim bu günğ umursamadı bana hediye almamış çok üzgünüm türünden.yani konu sahibi diyeceğim o dur ki kafana takmans gerek yok İnan ki sadece tüketim çılgınlığı başla bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…