Sevgililer gününde ne yapmali?..

Gulbahcesii96

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
1.045
1.180
133
29
Arkadaslar sevgililer gunu icin ne yapicami bilemiyorum.. bu seti begendim sizce nasil alsam guzel olur mu? Fikirlerinize ihtiyacim var..

CsFgRICXgAEyaeh.webp

Ya zevkler tartisilirda böyle bir ortam da kesin gulerdim ben :)) cok fazla ciddiyetsiz mi desem cocuksu mu desem bilemedim ki. Yine guzel bir masa olur ama sık yemek takımı gümüş rengi mumlar felan bence daha ideal gibi

Ben bile sıkıldım, erkek olsaydım iyice bunalırdım. Bu pembik gelin sunumlarını seven bir tane bile erkek olduğunu sanmıyorum. Çok ortalığı çiçeğe böceğe boğmadan güzel bir yemek yapsanız yeter. Biftek falan pişirin, severler.

Size birşey diyeyim mi çok az erkek bundan etkilenir kendiniz için yapıyorsanız bilemeceğimde bunu karşı taraf için yapıyorsanız yormayın kendinizi derim
He bencede.. erkek yapsa kadin ucarda kadin yapinca bilemiycem.. erkege cicek gondermek gibi bisey yanii

Ben bile sıkıldım, erkek olsaydım iyice bunalırdım. Bu pembik gelin sunumlarını seven bir tane bile erkek olduğunu sanmıyorum. Çok ortalığı çiçeğe böceğe boğmadan güzel bir yemek yapsanız yeter. Biftek falan pişirin, severler.
Aynen yhaaaa pembe evde nasil duruyo o erkekler

Biz kutlamıyoruz hic doğrusu bunu ben yapsam bir gülme tutar beni yerlere yatarım hic böyle suplali sunumlu bisey yapmam yapsam tuhaf kacar kendime oturtamadım nedense :KK70::KK70::KK70: ki bunu beğenen erkek olur mu bilemedim kadın için uçuracak erkek için yerin dibine geçirecek bisey bu :KK70::KK70::KK70:

Back
X