- 12 Eylül 2017
- 561
- 537
- 103
- Konu Sahibi Gulbahcesii96
Fikirlerinize ihtiyacim var..[/QUOTE]
Kötü
Kötü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa kızlar :)) bura inanılmaz geyik ortammış bütün sıkıntım derdim gitti :))
Tutkular oturmuş yenmeyi bekliyor.
Ben şahsen mumları sandalyeye oturtmanı beklerdim:)) muazzam yorumlar.
Bu yıl eşime iki kişi maksimum 100 tl tutacak bir yemek ısmarlayacağım:) 100 tl civarıda bir hediye düşünüyorum.
Beklentim 250 tl lik bir hediye :)) her şeyi planladım ama sürprizz.
Bütçeniz el verdiği ölçüde bir şeyler yapın böyle masa hazırlamayın bence. Ayıracak büyük bütceniz yok ise. Sinema+kahve keyfi yapıp evinize dönebilirsiniz.
YaaAy azcik sunum ogren ben mumlari sandalyeye oturtmani beklerdim tabaklara kurdela isterdim mesela
Ben george hogg kravat+kol düğmesi+Mendil oluşan bir set kuzum:)Ne aldınız ya erkek arkadaşım beni yemeğe çıkaracakmış ama ben hala ona hediye düşünmedim. :/ Benim de aşağı yukarı sizin kadar bir bütçe harcamam lazım.
:) gece gece gözümden yaş geldi bu fotoğrafa gülmekten. Bir ben odunum herhalde. Çayın yanına bisküviyi tabağa bile koymuyorum genelde paketinden yiyoruz, hemde paketi cırarak.
HaklisinizaBence plastik tabak catal ohh yikanasi yok cuup cop kutusu :)
geçen yıl...güzel elbise giydim bi kaç yeri mumla süsledim sadeceArkadaslar sevgililer gunu icin ne yapicami bilemiyorum.. bu seti begendim sizce nasil alsam guzel olur mu? Fikirlerinize ihtiyacim var..
Vallahi oyle olduBütün hevesi kaçtı konu sahibinin :))
Ben george hogg kravat+kol düğmesi+Mendil oluşan bir set kuzum:)
Şık güzel bir set. İşi içinde uygun özel günlerde kullanır diye düşündüm. Daha sporr şeyler severse harika deri bileklikler var beymende altınyıldızda tommy de 100-150 arası.
Yaa teşekkürler kuzum:)) mutluluklar sizedeKol düğmesi takmaz da bileklik alırsam takar mı emin olamadım bir bakayım oralara da dediğiniz gibi iyi fikir. Çok teşekkür ederim. Eşinizle mutluluklar dilerim. :)