Sevgililer gününü kutlamıyormus

Brokolis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2020
2.522
9.815
158
Kızlar sevgilim sevgililer gününü kutlamıyormuş. Ben ona uğraşıp hediye hazırladım cok beğendi sevindi ama bana bir şey yok. Şu an çok üzgünüm ben mi fazla önem verdim?

Galiba biraz fazla önem vermişsiniz bu güne bazı erkekler benim nişanlımda bunlardan biri hediye olayını çok düşünemeyebiliyor. Bunun dışında bir sorun yoksa çok da üzülmeyin derim.

Olabilir normalde düşüncelidir hediye alır ama bugün böyle inatlaşmasi üzdü beni:/

Benimde erkek arkadaşım almadı bende almadım hediye. Ama sonra üzüldüm akşama doğru ilk 14 şubat imiz bi çiçek olsun yollayabilirdi

Aşkında sadesi doğalı makbul bence. Süslü lafların olduğu gösterişli ilişkiler yalan ve şov amaçlı gibi duruyor

Bende alıcaktim ekonomik olarak sıkıntım oldu alamadım. Oda almamış uzak olduğumuz içinmiş.
Senin içinde kırıcı olmuştur haklısın peki utanmadı mi sen alınca

Uzakta o da, ben bı kaç gün önce almıştım özellikle belirtmedim sevgililer günü için aldım diye. Valla hiç utanmadı hatta benim bu düşüncemi anlamsız buluyor sonuçta normal günlerde hediye alıyormuş sürpriz yapıyormuş bugünü anlamsız buluyormuş beyimiz

Böyleyse çok da haksız değil aslında takma o halde sevgisi ilgisi yerindeyse

Aslında herkesin bu konuda düşüncesi farklı olabiliyor. Size olan sevgisi ile de alakası yok. Belki sizin çok önemsediğinizi bildiği için bir çiçek alabilirdi ya da çikolata. Ama ben de bu günleri anlamsız bulurum. Eşimse çok önem verir özel günlere. Yani genelde erkekler önem vermez, kadınlar verir. Bizde de durum tersi :) Ben de o günlerde git uğraş hediye al, halbüki karşındakini ne kadar önemsediğini gösteriyor aslında, ama bana yapmacık gelir. Yani illa o gün bir şey alınacak diye alınmış olsun diye alınıyor gibi. Bir de karşındakinin işine yaramayacak, ya da aslında pek de sevmeyeceği bir şey alma ihtimali de olabilir insanın. Çünkü mecburen bir şey alacaksın ya aradığını da bulamıyabilirsin, bulduğunu alıyorsun mecburen. Oysa ben de özel günlerden bağımsız olarak hediye almayı severim. Örneğin vitrinde veya bir yerde bir şey gördüm. O gördüğüm şey bana X kişisini anımsattı. Ona hediye olarak alabilirim onu.

Çok çok çok önemsiz bir gün ya valla o kadar komik buluyorum ki sevgililer günü 10 yıldır hiçte kutlamadik 3 yıldır evliyiz sağolsun eşim hiç bir özel günümüzu atlamaz bende öyle.. ama sevgililer günü çok gereksiz ya nasıl böyle bir günden mutlu oluyorsunuz çiçek bekliyorsunuz özellikle çiçek fiyatlarinjn tavan yaptığı bir günde gerçekten bu tuzağa düşüyorsunuz diyeceklerim bu kadar

Evet arkadaşlar dün ben bu konu sebebiyle ciddi bir şekilde üzülmüştüm lakin bugün tam tersini düşünüyorum eğer sevdiğim bey beni düşünüyorsa kendi kendine aniden sürpriz yapmayı seviyorsa benim bunu kafama takmam çok saçma bir şey. Dün kötü bir olay yaşadım ve o kadar gereksiz geldi ki bu konuda hem kendimi hem onu üzmek. Sevdiklerimize sıkı sıkı sarılmak ve hala yaşıyorken kıymet bilmek gerekli

Kocamla çok uzun zamandır birbirimize hediye alma olaylarını bıraktık.Çünkü onun aldığı hediye bana uymuyor yada beğenmiyorum.Değiştiriyorum iade ediyorum uğraş dur.Direk alışverişe beraber çıkıp kendi hediyemi kendim alıyorum.Keza çiçek yüzünden harcanan paraları duyduktan sonra güzel bir yemeğe götür beni yeter dedim.Sizde böyle şeyleri kafanıza takmayın derim.Maddiyatla düşünme önemseme olmaz.Güzel söz bir tatlı bakış sarılmayla olur

Kızlar sevgilim sevgililer gününü kutlamıyormuş. Ben ona uğraşıp hediye hazırladım cok beğendi sevindi ama bana bir şey yok. Şu an çok üzgünüm ben mi fazla önem verdim?
Tanışma yıldönümü 14 şubat olunca ister istemez özel bir gün oldu ama, sevgililer günü olarak biz de kutlamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…