- Konu Sahibi didempolat
Sevgılıler gunu mu o nasıl bısey acaba yasayan varsa guzellıklerını anlatsın ben yasamadım da hıc ole bır duyguyu.....................

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgilin varmı kutlamadımı yoksa sevgilinmi yok varsa takma canım bnm kocamdabak karşımda ne bir hediye ne birşey ama diğer günler sevgi olsun yeter dert etme canımm bende sallıyom gidiyo![]()
çok sevindm canım bak süpriz yapmışcanım nısanlıyım bekledım bekledım gelmedı geldı yarım saat once ıs yerıme cıcek yaptrmıs kolye setı almıs nasıl sevındım ya ılk defa yaptı nasıl hosuma gıttı ya ınsallah senın kı de akıllanır ve yapar :)tesekkurler destegın ıcın :)
canım üzülme bence fikri normel herkes aynı olmaz dert etmeşansa bak benimde sevgilim var ama ne kutladı nede hediye aldı zaten bikaç gün önceden belli etmişti saçma geliyomuş ona sevgililer günü sevgilisi olupta yalnız olanlardanım![]()
Esim sagolsun cok incedir ozel gunleri hic ama hic unutmaz.Bana bugun cicek almis, en sevdigim parfumden almis gene ve tabiki bir kutu cikolata:)))) Gercekten cok sevindim :)))))))))
ne mutlu allah bozmasın:):)
Ay benim esim cok fena ya... iki gun once dogum gunuydu dogum gunuyle sevgililer gunu cok yakin oluyo bizde birer gun arasi. Neyse bisi yapma dogum gunune dedi istedigi bisey vardi alsin diye parasini onceden vermistim ona.... neyse aldi onu... eve geldi hem bisi yapma dedi hemde aaa dogumgunu pastasida yok dogum gunu surprizi hediyesi de mi yok demeye basladiistemem yan cebime koy... neyse ertesi gun icim fena oldu gittim gene sevgililer gunu hediyesi vs diye iki kat fazla hediye aldim verdim cunku icim ciz etti oyle deyince. pastada aldim napiyim
galiba seviyo boyle seyleri yapma gerek yok diyor ama bekliyor gibimede geldi
DD
neden gerek olmasın ki, bi defa daha sevgini söylemeye, ve pasta yemeye bahane işte![]()
bende sevgililer gununu sacma bulurum,
kutlayanlari yargilamiyorum kimse yanlis anlamasin
ama, disariya cikmamiza bile gerek yok internette nereye tiklasan
sevgililer gunu hakkinda bsyler goruyosun o kadar siradanlasti ki...
bence bi yildonumu bi dogum gunu kadar anlamli degil, cunku kisiye ozel degil...
yildonumu, dogum gunu size ozel oluyor ve bunu hatirlmasi bile guzel...
ben ne sevgililer gununu, ne anneler nede babalar gununu kutlarim...
gonlunden kotugu zaman verilen hediye, yapilan jestin kiymeti coook daha fazla
Ne biliyim sekerim anlamadim ki bozuldum zaten ...hem alma dedi benim alcam bisi var dedi 2 gun once parasini verdim kendi begenip alcakmis. neyse aldi kendi hediyesini... neysem efendim eve gelincede surpriz yok mu pasta yok mu diye iclenmeye basladi. yapma bisi dedi yapmamistim bendeDDDD ne biliyim boyle cok kiymet verdigini alalalal
bazi erkekler seviyor herhalde... pastasini bile sordu yani :)))))))))
valla sevgililer gününü bilmemde anneler gününü kutlamazsak bittik valla, konu dönüp dolaşıp analık hakkına gelebilir![]()