- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
ilk bulusmanızda birbirinizi ne kadar suredir tanıyodunuzEşim ilk buluşmamizda evlenme teklif ettiyi icin hic flortlesemedik)))
Hem boyle seylerin suresi yok bence.
Doğru sure diye bir şey olduğuna inanmıyorum birini tanımak için onunla zaman geçirmek çok önemli onun haricinde eşimle hersey ilk önce arkadaş olarak konuşmaya başladık ama bu hoslanti ile bir tık yükseldi sonra birbirimize açılmıştık bir ay veya iki ay kadar bir sürede gerçekleşti hoslanti ile beraber bir süre içinde artık aşk başlıyorKızlar sevgilinizle ilk tanıştığınızda ne kadar süre içinde resmi olarak ilişkiye başladınız
Yani bu flört süresi nasıl ayarlanmalı
Hızlı gitsin istememekle birlikte adam bana bir adım atıyosa ben hiç tepkisiz kalıyosam bu sefer de adam çekip gidiyo.
E karşılık versem bu sefer de çok mu kolay görünürüm
Hadi bu “kolaylık” zihniyetine sinirlenen arkadaşlar olacak şimdi. Ama hızlı başlayınca da birbirimizi yeterince tanımamış olmayacak mıyız? Ya da adamı ilişkide tanırsın mı diyeceksiniz?
yorumlarınızı bekliyorum
Doğru süre nedir
Askere gidiyormuş gibi hissettin galibaTanıştıktan 1 hafta sonra sınava girecektim,birden bi cesaret geldi çocuğa sınava girerken “seni seviyorum” diye mesaj attım öyle başladı...
tam benlik bi konu olmuş görünce çook sevindim :) ben de tanıştığım kişiyle on gündür konuşuyorum üç kez de buluştuk, ama hangi aşamada biz sevgiliyiz moduna giricem bilmiyorumKızlar sevgilinizle ilk tanıştığınızda ne kadar süre içinde resmi olarak ilişkiye başladınız
Yani bu flört süresi nasıl ayarlanmalı
Hızlı gitsin istememekle birlikte adam bana bir adım atıyosa ben hiç tepkisiz kalıyosam bu sefer de adam çekip gidiyo.
E karşılık versem bu sefer de çok mu kolay görünürüm
Hadi bu “kolaylık” zihniyetine sinirlenen arkadaşlar olacak şimdi. Ama hızlı başlayınca da birbirimizi yeterince tanımamış olmayacak mıyız? Ya da adamı ilişkide tanırsın mı diyeceksiniz?
yorumlarınızı bekliyorum
Doğru süre nedir
tam benlik bi konu olmuş görünce çook sevindim :) ben de tanıştığım kişiyle on gündür konuşuyorum üç kez de buluştuk, ama hangi aşamada biz sevgiliyiz moduna giricem bilmiyorumburda konu açan biri yazmış 10 aydır flört ediyoruz diye , 10 ay boyunca sevgilim demiyorlarmı yani birbirlerine çook uzun bir süre değil mi eskiden ne güzel benimle çıkar mısın derlerdi konu kapanırdı
İlk buluşmamızda sevgili olduk
Ama öncesinde benle tanışmak için buluşmak için 20 gün falan koştu peşimden
Başta istemiyordum
Tanışınca sevdim
İlişki istemiyordum o dönem yada ondan fazla etkilenmemiştim
Çocuğun telefonlarına dönmüyordum
Ama takmış beni kafasına öyle söyledi sonrasında
Biraz koşturmak gerekiyor bence
Daha kıymetli oluyorsun
Tanıştıktan 1 hafta sonra sınava girecektim,birden bi cesaret geldi çocuğa sınava girerken “seni seviyorum” diye mesaj attım öyle başladı...
1,5 yıl olduçok tatlı hahaha
Ne kadar süredir sevgilisiniz
Yoo hayır.Askere gidiyormuş gibi hissettin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?