“Sevgililik”e geçiş süresi

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
Kızlar sevgilinizle ilk tanıştığınızda ne kadar süre içinde resmi olarak ilişkiye başladınız
Yani bu flört süresi nasıl ayarlanmalı
Hızlı gitsin istememekle birlikte adam bana bir adım atıyosa ben hiç tepkisiz kalıyosam bu sefer de adam çekip gidiyo.
E karşılık versem bu sefer de çok mu kolay görünürüm
Hadi bu “kolaylık” zihniyetine sinirlenen arkadaşlar olacak şimdi. Ama hızlı başlayınca da birbirimizi yeterince tanımamış olmayacak mıyız? Ya da adamı ilişkide tanırsın mı diyeceksiniz?
yorumlarınızı bekliyorum
Doğru süre nedir

Eşim ilk buluşmamizda evlenme teklif ettiyi icin hic flortlesemedik)))
Hem boyle seylerin suresi yok bence.

Doğru sure diye bir şey olduğuna inanmıyorum birini tanımak için onunla zaman geçirmek çok önemli onun haricinde eşimle hersey ilk önce arkadaş olarak konuşmaya başladık ama bu hoslanti ile bir tık yükseldi sonra birbirimize açılmıştık bir ay veya iki ay kadar bir sürede gerçekleşti hoslanti ile beraber bir süre içinde artık aşk başlıyor

Flörtun resmisi oluyor ?)))
Başladık görüşmeye hadi ciddi ve resmi flört aşamasına geçelim diye birşey olamaz ki..karşılıklı hoşlanılir eğer aşka dönecekse de dönülür zaten kendiliğinden..hepsi hislerle ilgili..bunun zamanını da iki kişi belirler farkına varmadan..ask dediğin hesap kitap istemez ki..

Karsina cikacak erkeklerin dusuncelerine gore şekil almaya calismak yerine kendi karakterine gore haraket etsen sorun kalmayacak aslinda.
Sen ne olmasini, ne zaman olmasini istiyorsan oyle yap.

Sevgililik alti ustu evlilik degil sonuçta ilişkiye başlamak için bu kadar kasmaya gerek yok.
Ben istedigimde olumlu geri donus yaptim, istedigimde iliskiye basladim, istedigimde öptüm...
"Kolay veya zor biri" diye beni tartmaya calisacak insanlara kendimi begendirmeye calismadim hiç.

Bence bir sure tanimak gerek
Ilk mesaj atan insana gel evlenelim diye atlarsaniz bu hizli olur evet ama naz yapmak icin surekli uzak durursaniz karsidaki kisi istenmedigini dusunup gide bu gayet normal
Normal bir konusma ve bir sure tanimayla o elektrik alindiginda baslanabilir diye dusunuyorum ben

Bunun süresi yok ki biz bir aydır tanışıyorduk...
Bunun süresi yokki elektrik ne zaman içinden geliyorsa o zaman olur
Kolaylık ya da zorlukla ilgisi yok

ki ben ilk buluşmada öpmüştüm ne yapayım içimden gelmişti çok da umrumda değil kolay ya da zor olması

İlk buluşmamızda sevgili olduk
Ama öncesinde benle tanışmak için buluşmak için 20 gün falan koştu peşimden
Başta istemiyordum
Tanışınca sevdim
İlişki istemiyordum o dönem yada ondan fazla etkilenmemiştim
Çocuğun telefonlarına dönmüyordum
Ama takmış beni kafasına öyle söyledi sonrasında
Biraz koşturmak gerekiyor bence
Daha kıymetli oluyorsun

tam benlik bi konu olmuş görünce çook sevindim :) ben de tanıştığım kişiyle on gündür konuşuyorum üç kez de buluştuk, ama hangi aşamada biz sevgiliyiz moduna giricem bilmiyorum burda konu açan biri yazmış 10 aydır flört ediyoruz diye , 10 ay boyunca sevgilim demiyorlarmı yani birbirlerine çook uzun bir süre değil mi eskiden ne güzel benimle çıkar mısın derlerdi konu kapanırdı

off evet ya sene 2008ken her şey ne kolaydı :)

Nasıl tanısmıstınız?

Askere gidiyormuş gibi hissettin galiba
Yoo hayır. 1 haftadır aramızda adı konulmamış bir yakınlık vardı,o benim vereceğim tepkiden emin olamadığından,olumsuz tepki alırsada arkadaşlığımızın zarar göreceğinden korktuğundan adım atamıyordu.Öyle o an bi his geliverdi ben yapayım bari dedim

Ilk bulusmada esimi gordugum an sarildik birbirimize, sevgili olmak vs icin antlasmaya gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…