“Sevgililik”e geçiş süresi

keşke biraz akışına bıraksan. birşeylere süre, isim veya herhangi bi kalıba almasan çok güzel olurdu tatlım . sen aşk yaşamıyorsun strateji yapmaya çalışıyorsun

Biz uzun zaman arkadaştık ama aylarca flört dönemi gibiydi, isim koymamıştık. Sonra bir gün benimle evlenmek istediğini müsait olduğumuz bir gün ailesiyle istemeye geleceğini söyledi. Bir de baktık sözlenmişiz.
Bence flört etmek sevgililikten daha güzel. Evlilikten bile daha güzel

Bunun süreci mı vardı ben bodoslama dalmış oldum sevgilimin sürecinde. Nedense kompozisyon gibi yaşamadım direk sonuca odaklı gibi oldu yani her türlüsü de hoş bitmedi

Erkek açık ve net olmalı yoksa olmuyor hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu kadın erkek arada kalıyor.erkek açık ve net dese hoşlanıyorum ne olucak yani

İkinci görüşmede çat diye elimi tutmuştu, üçüncü görüşmede sen ne diyorsan oyuz demişti,hepsi iki hafta içinde oldu.

Su gibi akıp yolunu bulur,kabız bi ilişkiyse ordan bi cacık olmuyor genelde

Tanıstıgımız aksamdan sonra basladık.
Sevgili olmayacaksak neden yarınsı arasın ki beni, bende sevgili olmayacaksam neden goruseyım ki diye dusundum.

İlk aksam yemek yedik sonra sevgiliydık.

Adam ilk açılınca sen aynı sekilde atlamadın die çekip gidiyorsa zaten şükret gittiğine...
Bence 3 ay iyidir

ilk buluşmada havadan sudan konuşulur. 2. de daha samimi olunur biraz daha karşı tarafa özel sorular sorulabilir. 3. buluşmada artık elele tutuşulur. elele tutuşmak sevgililiğin en önemli göstergesi, resmi başlama noktasıdır. öyle haftalarca aylarca adı konulmadan görüşmenin ne anlamı var. ya sevgilisindir ya arkadaş. ortası birşeye benzemiyor. zaten uzunca bir süre sevgililik moduna girilmezse sonra o noktaya götürmek de zor olur. bir bakmışsın kankan olmuş çıkmış. tabi bunlar benim fikrim. herkes farklı yaşayabilir.tabi bu süreçleri yönetmek daha çok erkeklerde bitiyor. baktın karşı tarafta bir hareket yoksa sen birşeyler yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…