Sevgililik mi?

sadece çok yakın çevremizde 2-3 kişi biliyor. onların yanında da zaten sevgili gibi hal ve hareketlerimiz yok
Kimse bilmiyor işte. 2-3 kişiden ne olacak? Seni arkadaşlarıyla tanistirmayan, elini tutmayan adamla neden zaman harcıyorsun? Sevgi sözcükleri değil davranışlar onemlidir.

Sorsan sever tabii işine geliyor çünkü gizli saklı sevgilisi var adam rahat...

Kimsenin bilmesini görmesini istemiyor belliki

Uydurduğu bahaneye bak, yalan diye bağırıyor resmen. Sizinle f.buddy ilişkisinden öte gitmek istemiyorsa dürüst olmalı. Böyle kıvırmaya evirip çevirmeye gerek yok.
benim derdim dürüstlük, birbirimizden ne beklediğimiz ki ben beklentilerimi defalarca dile getirdim. onun beklentisi o ise öyle söylemeli değilse de ne bekliyorsa onu

evet, hatta ortak arkadaşlarımızdan da teyit ettirdim. aslında ilk zamanlar yapmıyordum ama bu duruma kafamda bir netlik getiremediğimden telefonunu kurcalıyorum bazen. ama şimdiye dek bir şey bulamadım.

zaten konuyu açmama en büyük sebep bu. bazen içim içimi yiyor. sorsam seviyor, sevmese zaten yanımda olmazmış ama en küçük bir davranışı bile gerçekleştiremiyoruz.
Her söylediklerine inanmamak lazım. Sevmiyorum dese eve sokacak mısınız? Sokmayacaksınız. Adam sorumluluk almadan cinsellik yaşıyor. Başka bir şey buldu mu ben yapamıyorum deyip gidecek

Beklentilerinize yanıt veremiyorum ilişkiyi sürdürmenin gereği yok

benim derdim dürüstlük, birbirimizden ne beklediğimiz ki ben beklentilerimi defalarca dile getirdim. onun beklentisi o ise öyle söylemeli değilse de ne bekliyorsa onu
Bu hikayede dürüstlüğe bile gerek kalmamış. Her şey ortada. Beklentileriniz uymuyorsa, bu size yanlış geliyorsa bitirin ilişkiyi. Bundan öte gidemezsiniz çünkü. Bu adam baştan beri böyleyse sonradan körkütük aşık olmayacak size. Amacı gayet belli.

evet, hatta ortak arkadaşlarımızdan da teyit ettirdim. aslında ilk zamanlar yapmıyordum ama bu duruma kafamda bir netlik getiremediğimden telefonunu kurcalıyorum bazen. ama şimdiye dek bir şey bulamadım.
Pek güvenilir birisi değil. Siz de doğal olarak ondan şüphe ediyorsunuz. Evde görüşmeyi, cinsellik yaşamayı kesin , görüşürseniz sadece dışarda görüşün ve tavrını gözlemleyin. Soğuyup uzak durursa yol verin gitsin. İlişkiye bakış açınız farklı büyük ihtimalle.

Her söylediklerine inanmamak lazım. Sevmiyorum dese eve sokacak mısınız? Sokmayacaksınız. Adam sorumluluk almadan cinsellik yaşıyor. Başka bir şey buldu mu ben yapamıyorum deyip gidecek
maalesef kendimde o aptallığa kaçan saflığı görüyorum. ama son zamanlarda bu konu üzerinde düşündüğümde çok zor olmayan rutin sevginin gerektirdiği şeyleri istiyorum ama o bunları bile karşılayamıyor düşüncesi baskın geliyor.

o halde neden bu kadar zaman geçiriyor? çelişkili bir durum benim için
Açık açık yazalım mi bacım, her işi görülüyor neden zaman gecirmesin? Erkekler kompleks canlılar değil yahu. Adamın bahanelerine inanmak senin seçimin artık bir yerden sonra. Herkes dürüst olacak diye bir kural da yok, 35 yaşındasın yani, biraz görmüş geçirmiş olman lazım.

Adam elini tutmuyor seni kimseye söylemiyor her şey ortada değil mi bazı şeyler illa söylenmeli mi

başlarda çok aşıktı, her fırsatta söylerdi, arabada bile el ele giderdik. 5 dakika görmek için uzun yollar yapardı. klasik hikaye aslında. ama sonra benim ona herşeyi kolaylaştırmam mı yoksa bende tam olarak aradığını bulamaması mı (bunu da dürüstçe dile getirmeliydi) neden olduğunu bilmediğim şekilde duygusal olarak uzaklaştık.

bu arada benim niyet ve beklentim evlilik değil. öyle bir baskım ya da ona sunduğum fikrim de yok. sadece içimden gelen duyguları içimden geldiği haliyle yaşamak istiyorum.

Madem bekletiniz evlilik değil bu konuyu açmak bile gereksiz yaşayın gitsin ama siz kendinizi kandırıyor gibisiniz.

haklısınız, insan bazen kendini inandırmak istemediği şeyleri aynı sizin açık sözlülüğünüzle defalarca duymak istiyor.

Madem bekletiniz evlilik değil bu konuyu açmak bile gereksiz yaşayın gitsin ama siz kendinizi kandırıyor gibisiniz.
hayır gerçekten alelacele bir evlilik istemiyorum. çok genç evlendim zaten. sadece başında bana kurdurulan hayallerin, verilen vaadlerin ve sözlerin yerine getirilmesini ve bir duygusal ilişkininin gerektirdiği normalleri yaşamak istiyorum sadece.

Boşanalı 1.5 yıl olmuş. Evlilik beklentim yok sadece takılmak, vakit geçirmek istiyorum diyorsanız devam edin. Ama bu ilişki evliliğe gitsin diye beklentiniz varsa görüşmeyi kesin. Çünkü herifin amacı rahatça seks yapmak. Ben de aynı şekilde cinsel ihtiyacımı karşılamak istiyorum başka bir beklentim yok ,içim rahat diyorsanız devammm. Bu seçimi istekleriniz beklentileriniz belirleyecek.

Erkekler çok güzel aşık taklidi yapıyor ya da o moda girebiliyor. Çok gördük bunun örneğini. Aşkından deli olan adam bi bakıyorsun başka kadınla da yazışıyormuş aynı sıralarda vs. Adam mutluyken bile mütemadiyen sizinle görülmekten kaçınmış. Başkası var diyemem ama kimse bilmesin istiyor çünkü sizinle bir gelecek düşünmüyor. Kafasına yatmadığı an, artık iyice bıkar bunalırsa bitsin der o da.

evlilik beklentim başından beri yoktu ama ciddi, birbirini önemseyen, değer veren, karşılıklı açık iletişim kurulabilen güven dolu bir ilişki beklentim vardı. ama şuan onun davranışlarından ötürü fikrim bu ilişki belki de başından beri takılmalıktı sen yanlış yere koydun kafanda o yüzen tüketene kadar yaşa gitsin düşüncesine kayıyor.

Acele ile evlilik istememek başka hiç istememek başka. Siz gayette acele etmeden evliliğe gidecek tam bir ilişki istiyorsunuz. Önce siz kendinize net olun, ve ne isteyip istemediğiniiz belirleyin ki karşı taraftan size net olsun. Siz ne istediğinizi karşı tarafa iletmeyip ona göre tavir almasanız oda size belirsiz davranır.

sanırım haklısınız. kendi tabiri ile hayatı şuan stres ve yoğunluk doluyken ben ona sonsuz kucak açan cinsellik de dahil olmak üzere her beklentisini karşılayan biri olduğum için şuan bu ilişki üzerine düşünmüyordur bile. şahsi hayatını yoluna koyduğu an yüksek ihtimal bitsin diyecek kişi yine kendisi olacak

`