• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililik mi?

Bu mesajı okuyunca acayip sinirlendim. Böyle bir ilişki şekli olamaz. Birde atar yapıyor beyefendi.
Siz onu huzur ve neşe malzemesi değilsiniz kendinize gelin. Rahatsız olduğunuz ne varsa konuşun atarlı zırva sözler söylerse de yol ver gitsin bu ne böyle!
yukarıda da bahsettim, normalde ortamın neşesi enerjisi, konuşkanı benimdir. ama bazen ben öylece durayım (özellikle bıkkın ve yorgunsam) benim mutlu edilmeye ihtiyacım oluyor sebepsiz yere o da öyle zamanlardan biriydi.

Yani bu durumda siz onun lay lay lom eğlenip güldüğü, seviştiği, gönül eğlendirdiği biri oluyorsunuz kusura bakmayın ama. Ne demek beni üzgün görünce konuşmak istemez. Hiç kendi canını da sıkmak istemiyor beyefendi oh. Dediniz ya ben zaten evlenmeyi düşünmüyorum diye, eğer düşünüyor olsaydınız ve evlilik konusunu açsaydınız çoktan sırra kadem basmıştı , böyle biri bu.
rica ederim, gerçekleri duymaya ihtiyacım olduğu ve dışarıdan nasıl göründüğünü anlamaya çalıştığım için buraya konu açtım. teşekkürler yorumunuz için.

Üzgünüm ki konuşarak bir yere varamazsınız. Hep aynı bahaneleri duyarsınız. Sizi sevmiyor bu çok açık. Yapmak zor geliyor anlıyorum ama şimdi siz ayrılmazsınız ilerde daha çok üzülürsünüz. Çünkü elbet o ayrılacak sizden. O zaman hem bunu çektim hem de terk edildim diye 2 kat üzüleceksiniz. Bunu siz yaparsanız, ilk üzüntünüz geçtikten sonra kendime saygı duydum, kandırılmadım dersiniz.
evet bırakmak çok zor. sadece bir kişiyi değil. benim için bir yeri, bir eşyayı bırakmak bile çok zor. bu üzerine çalıştığım ve düşündüğüm bir konu. eski eşimden ayrıldığım dönem çok zordu. ben eşimi bıraktım, evimi vs derken işim beni bıraktı hiç beklemediğim bir anda. belki de bazı şeylere kör bakmamın sebebi bu zorluklardır. hala arkalarına sığınıyorumdur.

7 yıl önce tanıdığınız ve boşandıktan sonra hayatınıza aldığınız 1 yıldır görüştüğünüz kişi sevgiliniz değil size hatırlatmak istedim. Siz sevgili değilsiniz. İnsanlar sadece 1 kere görüştüğü kişiyle bile fotoğraf çekiyor. Bunca zaman görüşüp evde vakit geçirip bir fotoğraf bile çekinmemişsiniz. Böyle biri elinizi tutsa ne tutmasa ne? Fotoğrafınız olsa ne olmasa ne? Gözünüzü açın,bu kadar ezdirmeyin kendinizi.
konu artık benim için de buraya geldi zaten. bir yıla yakın olacak el ele tutuşmak yok, beraber bir fotoğraf yok, bir buket çiçek yok. ne var ortada diye düşünüyorum.

Hiç çelişki yok aslında, daha ne istedin kendisi biriyle evlilik düşünene kadar gizli saklı devam ettirdiği tam erkeklerin isteği ilişkiye sahip. 2 3 yıl daha götürür ciddi düşünmeye karar verdiginde de uzaklaşır.
o zaman da herhalde toplum içine çıkaracağı, elini hiç bırakmayacağı ve gizlemek zorunda hissetmeyeceği birini bulmuş olur.

Konu sahibi, adam sizinle fotograf çektirmekten bile imtina ediyor, siz hala umutsuz bir romantik gibi yazıyorsunuz. Çok genç yaşta evlenip ve uzun yıllar piyasadan uzak olduğunuz için belki kendinizi kaptırdınız ama adam sizi sevmiyor, kullanma peşinde. Yollayın gitsin bu tipi.
evet aslında konumda onu demek istemiştim. flört, sevgililik benim bıraktığım zamanki gibi değil. bir de 35-40 yaş arası insalar nasıl sevgililik yaşar bunu anlamak istedim. ama gördüğüm kadarı ile işi gücü yerinde olan, bekar olan, birbirinden utanmayan insanlar benim beklediğim kriterlerde ilişkiler yaşıyor

Yolun ortasında "elimi tut yoksa bir daha tutamazsın" derdim. Sizi kimden gizliyor?
bu konuda o kadar çok konuştum ki zaten onun üzerine 1 gece elimi tutmak için ve benim de ağzım kapansın diye muhtemelen dışarı çıktık. daha önceki yorumlarımda da yazdım. süreklilik olmadığı ve bunu benim zorumla yaptığı için konu o gün benim adıma kapandı. şimdi dediğinizi yaparsam ve muhtemelen beklediğim tepkiyi (hayır, şimdi değil, zamanı var dedim vs vs ) alırsam daha da fazla gururum kırılır. o yüzden bunu denemek istemem

Birileri görsün istemiyor çünkü sizinle olmayı utanç verici buluyor. Sevdiğini de düşünmüyorum. Seven adam valla elünü tutar heryerde de gezer nokta
değil mi. benim için de öyle. ben birini seviyorsam ne onun yanında durmaktan ne de elini tutmaktan çekinirim. ne de insanların ne dediğinden. aslında cevap basit, benim hayatım kimseyi ilgilendirmez. hepsi bu. ama bu cevabı veremeyeceği için buna dair sorular da gelsin istemiyor. tam olarak kafasındaki utanç verici noktayı bilsem benim için her şey zaten çözülmüş olacak. görünüşüm mü, statüm mü, memleketim mi, hayat tarzım mı nedir yani binlerce sebep olabilir.

Yani aslında bi okuyun yazdıklarınızı bariz belli . Adam sizinle görünmek istemiyor . Muhtemelen ya evli ya nişanlı ya ilişkisi var
Siz de tahmin ediyorsunuz ama ayrilamiyorsunuz sanki. Niye kendinize bunu yapıyorsunuz, elini tutmamak ne demek, çok küçültücü bir davranis. Dünyada bı erkek o mu kaldı.
evli değil onu biliyorum. nişanlı olsa varsayayım bazen 3-4 gün üst üste beraber kaldığımız oluyor. telefonu akşam çalmaz, takip ettiğim kadarıyla kimseyle sürekli yazışmaz.

Ben de senin sevgilin gibiydim sevgilime karşı ama biz dışarı çıkıyorduk yani o kadar da değil sadece çevreme sevgilim var dememiştim. Onu kaybetmek istemediğim için söyledim artık sosyal medyada paylaşım yapıyorum
sosyal medya konusuna asla girmiyorum bile, o şuan ki yaşadıklarımız yanında imkansız kalır

değil mi. benim için de öyle. ben birini seviyorsam ne onun yanında durmaktan ne de elini tutmaktan çekinirim. ne de insanların ne dediğinden. aslında cevap basit, benim hayatım kimseyi ilgilendirmez. hepsi bu. ama bu cevabı veremeyeceği için buna dair sorular da gelsin istemiyor. tam olarak kafasındaki utanç verici noktayı bilsem benim için her şey zaten çözülmüş olacak. görünüşüm mü, statüm mü, memleketim mi, hayat tarzım mı nedir yani binlerce sebep olabilir.
Hiç biri.... adam sadece sizinle gelecek düşünmüyor, kısmetlerini kapatmak istemiyor.

Kaçan kovalanır. Kendinizi geri çekin ve (istiyorsanız tabii ki) artık evlilik düşünüyorum deyin. Ayrıca neden evlenmeyesiniz ki. Bakalım ne yapacak?

Belki sizi kolay lokma gibi görmekten vazgeçer iş ya ciddiye biner ya da ayrılursınız

Her dırumda şimdiki belirsizliğin verdiği acıyı duymazsınız

Hiç biri.... adam sadece sizinle gelecek düşünmüyor, kısmetlerini kapatmak istemiyor.

Kaçan kovalanır. Kendinizi geri çekin ve (istiyorsanız tabii ki) artık evlilik düşünüyorum deyin. Ayrıca neden evlenmeyesiniz ki. Bakalım ne yapacak?

Belki sizi kolay lokma gibi görmekten vazgeçer iş ya ciddiye biner ya da ayrılursınız

Her dırumda şimdiki belirsizliğin verdiği acıyı duymazsınız
sanırım en mantıklı cevap bu evet kısmetini kapatmak istemiyor. belki ben çok daha iyisine güzeline layığım ama şuan elimde zaten sorun çıkarmayan biri var sonrasına sonra bakarız deyip vakit geçiriyor. ve haklısınız belirsizlik her ihtimalden daha can sıkıcı

bir gece İstanbul'un diğer yakasına götürüp (elimi tutturabilmek için kıta değiştirdik resmen) biraz çay kahve içip geri getirdi. Beraberliğimiz yıla yaklaştı. Benim hatırladığım ve sadece 1 kez yaptığı elimi tutmak buydu.

Bunları yazarken bile utanıyorum. Adam benim elimi tutmak için beni bildiğiniz kilometrelerce uzağa götürdü ve bunu 1 kez yaptı.
ya bosanmis biriyle olmaktan utaniyor ya da geride bir sevgilisi var - yok deme belki de uzak mesafe vs.ye dusmuslerdir. bir goren olur diye korkuyor

ya bosanmis biriyle olmaktan utaniyor ya da geride bir sevgilisi var - yok deme belki de uzak mesafe vs.ye dusmuslerdir. bir goren olur diye korkuyor
olabilir bunu da ihtimal dahilinde değerlendirmek gerekir ama ben hiç aklıma getirmemiştim. koskoca insan o da benim gibi yürekli olur bu konuda diye düşünmüştüm.

Adamın sevdiği falan yok, bariz işine geliyorsun. Daha iyisi karşısına çıktığı an tekmeyi atar. Ayrıyetten zaten içime sinmiyor diyorsun hislerine kulak ver

Adamın sevdiği falan yok, bariz işine geliyorsun. Daha iyisi karşısına çıktığı an tekmeyi atar. Ayrıyetten zaten içime sinmiyor diyorsun hislerine kulak ver
evet, başlarda tamamdım evet bu bir süreç zaman geçince zaten kimseden çekinmemize gerek kalmayacak ki benim için o zamanlar da öyleydi diye düşündüm. ama bu süre çok uzadı. uzadıkça içime daha da sinmedi. derken büyüdü.

evli değil onu biliyorum. nişanlı olsa varsayayım bazen 3-4 gün üst üste beraber kaldığımız oluyor. telefonu akşam çalmaz, takip ettiğim kadarıyla kimseyle sürekli yazışmaz.
Bilemezsiniz, başka türlü sizle niye görünmek istemesin. Bir diğer ihtimal sizi yanına yakistirmiyordur yani her yönden elimizde kalıyor bu adam. Niye ayrılmayıp kendinizi bu durumun içine sokuyorsunuz anlamak mümkün değil

Bilemezsiniz, başka türlü sizle niye görünmek istemesin. Bir diğer ihtimal sizi yanına yakistirmiyordur yani her yönden elimizde kalıyor bu adam. Niye ayrılmayıp kendinizi bu durumun içine sokuyorsunuz anlamak mümkün değil
sanırım geriye yanına yakıştırmaması, kısmetini kapatmak istememesi ya da direkt sevmemesi gibi sebepler kalıyor. neden bırakamadığımı bende bilmiyorum. sanırım hala umudum var.

sanırım geriye yanına yakıştırmaması, kısmetini kapatmak istememesi ya da direkt sevmemesi gibi sebepler kalıyor. neden bırakamadığımı bende bilmiyorum. sanırım hala umudum var.
Ama Sen Boyle daha cooook sıkıntı çekersin. Neden birakamadigini yazıyor işte herkes adam sevisiyor niye bıraksın? Dert yok tasa yok. Umudun varsa devam et içine sinmeyen ilişkiye ama sonra ah vah etme çünkü her şey ortada...

Adam açık açık söylemiş zaten. Niye tereddüt ediyorsunuz ki? Ben seninle anılmak istemiyorum demiş. Sizin için farketmiyorsa devam edersiniz yok illa gelecek planı yapacağım diyorsanız her şey ortada zaten. Siz de içten içe bunu gayet iyi biliyorsunuz aslında.

Back
X