• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililik mi?

sanırım en mantıklı cevap bu evet kısmetini kapatmak istemiyor. belki ben çok daha iyisine güzeline layığım ama şuan elimde zaten sorun çıkarmayan biri var sonrasına sonra bakarız deyip vakit geçiriyor. ve haklısınız belirsizlik her ihtimalden daha can sıkıcı
peki bunu bile bile devam mı edeceksiniz?

Ama Sen Boyle daha cooook sıkıntı çekersin. Neden birakamadigini yazıyor işte herkes adam sevisiyor niye bıraksın? Dert yok tasa yok. Umudun varsa devam et içine sinmeyen ilişkiye ama sonra ah vah etme çünkü her şey ortada...
kendisi iş yeri açtığı için bütün enerjisini ona vermek durumundaymış, benim dert edindiğim bu şekilde konularla uğraşacak sabrı ve enerjisi yokmuş şuan. umudum var, neden derseniz birebir de tartışmalar haricinde beni seviyor gibi davranıyor. ama mesela babasının yanında arayınca ses tonu bile başka oluyor. ablası biliyormuş bir de ilişkimizi. belki de bunlara bel bağlıyorum

Adam açık açık söylemiş zaten. Niye tereddüt ediyorsunuz ki? Ben seninle anılmak istemiyorum demiş. Sizin için farketmiyorsa devam edersiniz yok illa gelecek planı yapacağım diyorsanız her şey ortada zaten. Siz de içten içe bunu gayet iyi biliyorsunuz aslında.
çok ince konuşuyor bıçak sırtında. ''şuan'' ortalığa çıkamayız. oradaki şuan kelimesi de daha sonraları hep olacağına dair bir umut yeşertti bende. ama artık içten içe rahatsız etmekten daha fazlasını yaşıyorum

peki bunu bile bile devam mı edeceksiniz?
acımasız olmayan ve şimdiye dek duyguları da dahil olmak üzere hiç bir konuda kimseyi aldatmamış biri olarak bana da yapılmaz diye düşünüyorum. içten içe hissediyorum ama emin olamıyorum.

Size bişey söyleyeyim mi siz ayrılacaksınız eninde sonunda. Bu ilişki çok yürümez çünkü hakettiğiniz değeri görmüyorsunuz.Zaten bir değersizlik gördüğünüzün farkında olduğunuz için ben sizin ayrılabileceğinize de ihtimal veriyorum. Bazen hiç yapmadığımız şeyleri yapmak, bazen üzerine düşünülmüş olsa da ani kararlar vermek gerekir. Ben size inanıyorum. Nedeninin ne olduğu aslında farketmez. Sonuçta sizinle görülmek istemiyor. Baktığınız zaman size toplum içinde sevgi gösterilmiyor. Bu sizi bir süre sonra yoracaktır. Yaptığınız bu fedakarlığa değmediğini zamanla göreceksiniz. Alışkanlıklarınıza bağlı olduğunuzu düşünüyorum. Ama bir cesaret yapmalısınız.Ben de 35 yaşlarındayım bugüne kadar çok ilişkim oldu ve hayatımdaki adam şuan kimseden görmediğim değeri ve sevgiyi veriyor bana. Şimdi diyorum ki ya böyle sevilmekte varmış arkadaş ben neler yaşamışım... Halbuki bikaç sene önce hayatımda başka biri vardı ve ondan asla ayrılmam diye düşünüyordum. İnsanlar gelirler ve giderler. Lütfen boş insanlara kendinizi boşu boşuna bağlamayın. Dışarda sizi sevecek ve sevgisini gösterecek bir sürü adam var. Onda görüp sevgi zannettiğiniz şeylerin hepsini yoldan geçen adamda gösterir. Kendinizi kandırmak şuan size iyi geliyorsa devam edin ama sonunda ayrıldıktan sonra geri dön naraları atacak bir adam olacak ve artık siz istemeyeceksiniz.Buna da kalıbımı basarım. (: Herkesten önce lütfen kendinizi sevin ve hislerinize güvenin. Sevgiler. :KK8:

10 yıllık evlilikten çıkan bir kadının çekeceği bir adam değil. İlk evliliğiniz neden bitti bilmiyorum bu kadar basit mevzularda bile sizi mutlu etmeye zahmet etmeyen, salak salak bahaneler üreten bir adamla vakit harcamak istiyor musunuz gerçekten?

Neden "şu an" olsun ki? Zaten yetişkin bekar insanlarsınız. Adamın öteki "kısmetleri" dışında sizin ilşkiniz kimseyi ilgilendirmez aslında.

Size bişey söyleyeyim mi siz ayrılacaksınız eninde sonunda. Bu ilişki çok yürümez çünkü hakettiğiniz değeri görmüyorsunuz.Zaten bir değersizlik gördüğünüzün farkında olduğunuz için ben sizin ayrılabileceğinize de ihtimal veriyorum. Bazen hiç yapmadığımız şeyleri yapmak, bazen üzerine düşünülmüş olsa da ani kararlar vermek gerekir. Ben size inanıyorum. Nedeninin ne olduğu aslında farketmez. Sonuçta sizinle görülmek istemiyor. Baktığınız zaman size toplum içinde sevgi gösterilmiyor. Bu sizi bir süre sonra yoracaktır. Yaptığınız bu fedakarlığa değmediğini zamanla göreceksiniz. Alışkanlıklarınıza bağlı olduğunuzu düşünüyorum. Ama bir cesaret yapmalısınız.Ben de 35 yaşlarındayım bugüne kadar çok ilişkim oldu ve hayatımdaki adam şuan kimseden görmediğim değeri ve sevgiyi veriyor bana. Şimdi diyorum ki ya böyle sevilmekte varmış arkadaş ben neler yaşamışım... Halbuki bikaç sene önce hayatımda başka biri vardı ve ondan asla ayrılmam diye düşünüyordum. İnsanlar gelirler ve giderler. Lütfen boş insanlara kendinizi boşu boşuna bağlamayın. Dışarda sizi sevecek ve sevgisini gösterecek bir sürü adam var. Onda görüp sevgi zannettiğiniz şeylerin hepsini yoldan geçen adamda gösterir. Kendinizi kandırmak şuan size iyi geliyorsa devam edin ama sonunda ayrıldıktan sonra geri dön naraları atacak bir adam olacak ve artık siz istemeyeceksiniz.Buna da kalıbımı basarım. (: Herkesten önce lütfen kendinizi sevin ve hislerinize güvenin. Sevgiler. :KK8:
Yorumunuzu kaç kez okudum bilmiyorum. Haklısınız. Şimdilik ayrılmaya güç bulamasam bile kendimi buna hazırlamalıyım.

10 yıllık evlilikten çıkan bir kadının çekeceği bir adam değil. İlk evliliğiniz neden bitti bilmiyorum bu kadar basit mevzularda bile sizi mutlu etmeye zahmet etmeyen, salak salak bahaneler üreten bir adamla vakit harcamak istiyor musunuz gerçekten?
İlk evliliğim ihanet yüzünden bitti.(bir kere de değildi)
Evet bu kadar küçücük şeyleri bile yapmaktan geri duran bir adam için kendim günlerce düşünüp içim içimi kemirmesi yetmezmiş gibi bir de buraya konu açtım. Sanırım tüm yorumlar hemfikir.

Neden "şu an" olsun ki? Zaten yetişkin bekar insanlarsınız. Adamın öteki "kısmetleri" dışında sizin ilşkiniz kimseyi ilgilendirmez aslında.
Daha önceleri ne zaman konuşsak (bu konuda hep ben rahatsızım o hiç dile getirmedi) şuan değil, kafam rahatlayınca, işler rayına oturunca diye diye hep aynı bahaneleri sıraladığı için o şuan’ın ne zaman geleceğini bekledim ama hiç gelmeyecek sanırım.

Daha önceleri ne zaman konuşsak (bu konuda hep ben rahatsızım o hiç dile getirmedi) şuan değil, kafam rahatlayınca, işler rayına oturunca diye diye hep aynı bahaneleri sıraladığı için o şuan’ın ne zaman geleceğini bekledim ama hiç gelmeyecek sanırım.
Ayrıl kurtul. Seni yanına! Yakıştırmayan ve adeta senle olmaktan utanan bu adamı def et.

Gizli bir şey yok,gizlenecek bir ilişki yok. Heyecan yok ama korku var. Gurur duyma yok nerdeyse utanç var. Eee o zaman ortada gerçek sevgi de yok,sevginin kırıntısı da.Geriye tek şey kalıyor, adam arka planda gizli kapaklı şekilde egosunu,cinselliğini tatmin ediyor. İçinizde hangi boşluklar var ki boşluklara sızabiliyor?Bir düşünün üzerinde derim ben.

Ayrıl kurtul. Seni yanına! Yakıştırmayan ve adeta senle olmaktan utanan bu adamı def et.
yanına yakıştırmamak mı bilemiyorum, öyle olsa başından beri n eden beni seçsin? ya da benim hayatımı zaten biliyordu sonradan benle olmaktan utanacaksa cinsellik vb. konularda hevesini alması gereken zamanı da geçtik hala neden sürdürüyor bilemiyorum.

Gizli bir şey yok,gizlenecek bir ilişki yok. Heyecan yok ama korku var. Gurur duyma yok nerdeyse utanç var. Eee o zaman ortada gerçek sevgi de yok,sevginin kırıntısı da.Geriye tek şey kalıyor, adam arka planda gizli kapaklı şekilde egosunu,cinselliğini tatmin ediyor. İçinizde hangi boşluklar var ki boşluklara sızabiliyor?Bir düşünün üzerinde derim ben.
içimde tek bir boşluk var, buna adımdan daha da eminim. sevgi :) ne yaptıysam şimdiye dek hep bu boşluğu doldurmak içindi. 10 yıllık ihanetle dolu evliliğe katlanmak (gerçi onun son zamanları tamamen konfor alanımdan çıkmak istemememdi) kabul görmek için ekstra efor sarfetmek, böyle bir ilişki içinde yer almak. bitmesi gereken şeyleri gerektiği zamanlarda bitirememek vs. hepsi sevgisizliğin yerini doldurmaya çalıştığım için.

Sevgililer gününde ne yaptı
baştan söylemişti ben doğum günleri haricinde özel gün kutlamam diye. ama ben böyle günleri insanların birbirlerini mutlu etmek için fırsat olarak gördüğümden küçük bir hediye almıştım. o da bana 1 şişe şarap almış, ama o gün beraber değildik, o gece yarısından sonra geldi, ben de şarabı tek başıma içtim :)

baştan söylemişti ben doğum günleri haricinde özel gün kutlamam diye. ama ben böyle günleri insanların birbirlerini mutlu etmek için fırsat olarak gördüğümden küçük bir hediye almıştım. o da bana 1 şişe şarap almış, ama o gün beraber değildik, o gece yarısından sonra geldi, ben de şarabı tek başıma içtim :)
Geldi ve seks yapıp gitti dimi? Ah ya bi insan kendine bunu nasıl layık görür? Dümdüz adam sevmşyor sevgili değil fakbadisi olarak görüyor. Bunu istiyorsan sorun yok tabii

Geldi ve seks yapıp gitti dimi? Ah ya bi insan kendine bunu nasıl layık görür? Dümdüz adam sevmşyor sevgili değil fakbadisi olarak görüyor. Bunu istiyorsan sorun yok tabii
hayır o gece birlikte olmadık, beni uyandırdı çok uykun yoksa kalk özledim sohbet edelim dedi. kalktım birer kahve içtik ve yatıp uyuduk

hayır o gece birlikte olmadık, beni uyandırdı çok uykun yoksa kalk özledim sohbet edelim dedi. kalktım birer kahve içtik ve yatıp uyuduk
Uyandırmış işte yoklamış seni x_x Uyuyan insanı niye uyandirirsin ki?

Uyandırmış işte yoklamış seni x_x Uyuyan insanı niye uyandirirsin ki?
Cinsellik konusunda iradeli biri değilim, (her önüme gelenle seks yapıyorum anlamında değil) yoklasaydı dayanamaz karşılık verirdim, ima bile olmadı açıkçası

Back
X