Size bişey söyleyeyim mi siz ayrılacaksınız eninde sonunda. Bu ilişki çok yürümez çünkü hakettiğiniz değeri görmüyorsunuz.Zaten bir değersizlik gördüğünüzün farkında olduğunuz için ben sizin ayrılabileceğinize de ihtimal veriyorum. Bazen hiç yapmadığımız şeyleri yapmak, bazen üzerine düşünülmüş olsa da ani kararlar vermek gerekir. Ben size inanıyorum. Nedeninin ne olduğu aslında farketmez. Sonuçta sizinle görülmek istemiyor. Baktığınız zaman size toplum içinde sevgi gösterilmiyor. Bu sizi bir süre sonra yoracaktır. Yaptığınız bu fedakarlığa değmediğini zamanla göreceksiniz. Alışkanlıklarınıza bağlı olduğunuzu düşünüyorum. Ama bir cesaret yapmalısınız.Ben de 35 yaşlarındayım bugüne kadar çok ilişkim oldu ve hayatımdaki adam şuan kimseden görmediğim değeri ve sevgiyi veriyor bana. Şimdi diyorum ki ya böyle sevilmekte varmış arkadaş ben neler yaşamışım... Halbuki bikaç sene önce hayatımda başka biri vardı ve ondan asla ayrılmam diye düşünüyordum. İnsanlar gelirler ve giderler. Lütfen boş insanlara kendinizi boşu boşuna bağlamayın. Dışarda sizi sevecek ve sevgisini gösterecek bir sürü adam var. Onda görüp sevgi zannettiğiniz şeylerin hepsini yoldan geçen adamda gösterir. Kendinizi kandırmak şuan size iyi geliyorsa devam edin ama sonunda ayrıldıktan sonra geri dön naraları atacak bir adam olacak ve artık siz istemeyeceksiniz.Buna da kalıbımı basarım.

Herkesten önce lütfen kendinizi sevin ve hislerinize güvenin. Sevgiler.