- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.955
- 248
Daha önce aynı konu açılmıştı. Çok enteresan yerler yazılmıştı ama en garibi mezarlıktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce aynı konu açılmıştı. Çok enteresan yerler yazılmıştı ama en garibi mezarlıktı
Yukarıya ekledim konuyuYaaaa tüh kaçırmışım
![]()
Baktım evet baya yaratici yani
ben yazardım da şimdi yine linç yerimHaha kimse de yazmamış eğlenceli konuymuş aslında![]()
ben yazardım da şimdi yine linç yerim![]()
Mutfak farklı yer sayılıyor mu?Mutfakta seviştin de mi Gül, tezgahın üstüne totonu koydun.![]()
Gül'ün bi ç.klü salata kasesi vardı, konusu o yüzden zebil ziyan oldu, mesajların yarısında o vardı, salata kasesine nasıl koyarsınız ha nasıll diye. Şimdi linç yerim deyince aklıma mutfak tezgahı geldi.Mutfak farklı yer sayılıyor mu?![]()
Ahahah biliyorum onu bilmez miyim. Kk efsanesi salata kasesiGül'ün bi ç.klü salata kasesi vardı, konusu o yüzden zebil ziyan oldu, mesajların yarısında o vardı, salata kasesine nasıl koyarsınız ha nasıll diye. Şimdi linç yerim deyince aklıma mutfak tezgahı geldi.
Tansiyonumuz düşüyor, sevişmezsek ölebiliriz o anda öyle bi krizZorunluluktan dolayı sevişme... Nasıl bi zorunluluk oluyor, krize mi giriyoruz acilen sevişmem lazım diyerekten![]()
Yok tezgaha yüzüm dönüktü, salata kasesi de kimsenin erişemeyeceği üst raflardan birinde duruyordu.Mutfakta seviştin de mi Gül, tezgahın üstüne totonu koydun.![]()
Haa tezgaha bi yerinizi koymadıysanız iyi.Yok tezgaha yüzüm dönüktü, salata kasesi de kimsenin erişemeyeceği üst raflardan birinde duruyordu.
tamam yazıyorum: çadırda, karavanda, kendi evimizin bahçesinde, çatıda, denizde, evin muhtelif odalarında, tabi ki duşta, bir de görümcemin tuvaletinde.Haa tezgaha bi yerinizi koymadıysanız iyi.![]()