Sevgililik Sözleşmesi

Pukikoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
1.095
1.107
133
Merhaba bayanlar herkese iyi akşamlar..
Benim ki dert değil fakat sizden yardım isteyeceğim..:)

Erkek arkadaşımla bu aralar biraz fazla tartısınca ortaya bir fikir attim. Bir sözleşme hazırlayalim ikimizde o maddelere uyalım dedim. Sözleşme denilince yanlış anlasilmasin nolur sadece ikimizin arasinda kavgalarımızı önlemek amacıyla yapılmış şirince bir kağıt olacak.

Benim sıkıntım şu ki, ben bu sözleşmeye madde olarak ne yazabilirim? Aramizdaki şeyleri yazdim 4 madde cikarabildim sadece.

Şöyle söyleyeyim bir ilişkide huzur veya sevginin devamı için bana önerebileceğiniz şeyler varmıdır acaba?
Dalga geçecekler lütfen görmezden gelirse sevinirim.
Teşekkürler. Şimdiden iyi geceler

Sözleşmeye uyulmazsa nolucak ayrilicak misiniz? Kavga ettiğinizde falanca kelimeler kullanmamak hatta ses yukseltmemek çekip gitmemek susup dinlemeyi bilmek gibi şeyler olabilir

Bir kağıt çok da önem arzetmez diye düşünüyorum. Bunları kalbe kazımak en iyisi;
1- Günü asla küs bitirmek, dargın uyumak yok.
2- Öfkelendiğinde içinden 10a kadar say, bin düşün bir konuş.
3- Değmeyecek şeyler için ağlama, ağlatma. Üzme, üzülme.
4- Küfür, hakaret asla olmayacak. Olursa külahlar değişilecek.
5- Bağırdığın an haklı olsan da haksızsın. Bağırma, sakin kal. Öfken geçtiğinde konuş.
6- Yalan söylemek yok, ilk önce kendine saygından.
7- Kalbe dokunmayı bil, tartışmayı uzatma. Çok önemli bir mevzuysa yüz yüze konuş. Mesajlaşarak değil.

Gibi şeyler. Tabi sen kendine daha iyi uyarlarsın:))

çok üşendim eklemeye ya ama birisi şu seren serengilin sözleşmesini atar birazdan örnek teşkil etmesi açısından

Sözleşme falan yapmak saçma olmasından ziyade ilişkinizi küçültür, iş gözüyle bakarsınız. İmzalayınca el sıkışıp birbirinize başarılar mı dileyeceksiniz?

Önemli olan birbirinize içten bir şekilde saygı, sevgi beslemek. Karşılıklı oturup konuşarak belirleyin nelere uymanız gerektiğini -ki zaten bunları konuşmaya gerek dahi yok aslında. Herkes rahatsız olduğu şeyleri döksün, bunları da birbirinize yapmamaya çalışın.

Arkadaşlar.neden ilişkinizin her detayını burada paylaşıyorsunuz ?
Hangi lafa yapısı şu başlığı acar ? ben gerçekten sadexe merakımdan soruyorum

Seren serengille yaşar ipek allahım ne saçma çocukça iğrenç bişey demiş gülmüştüm. Bence böyle bişey yapmayın çünkü sevgilinz bundan arkadaslrna bahsederse onlarda dalga geçer sacma çünkü sonra sevglnzede itici gelir ve ilişkinzi olumsuz etkiler. Nedense birden böle dusundm

hayır adama çok sinirlenmişsin bir kaşık suda boğacaksın birden bir ampül yanıp sözleşmeyi hatırlayıp çıkartıp ilgili maddeyi okudun diyelim ee geçti mi öfke yok ne anladım o işten:))
Madde olarak aldatmak yok yazsa ama sevgilisi aldatsa ne yapacak Bu madde de vardı deyip dava mi açacak garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…