• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililik sürecindeyken boşandığını yeni söyledi

umutsuzhayatt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-3
Puanlar
1
Herkese merhaba.hayatımın şokunu yaşadığım bir dönemdeyim.sevgilimle(10aylık ilişki) nişan hazırlığı yapıyorduk ve benim onu aileme söylememe 2-3 gün vardı 1 ay sonra aile tanışması ve nişan tarihi belirlenecekti.
Bayramda ailesinin yanına gitmeden önce normal evde otururken benim sana bir şey söylemem lazım dedi ve ben evlenip ayrıldım dedi.(hiçbir sıkıntı yok ilişkimizde gayet üzerime titriyor seviyoruz birbirimiz bütün şifreler elimde ve daha önce hiçbir yalan ihanet durumu olmadı gayet güveniyorduk birbirimize.)
Tabi benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü başladı anlatmaya beni bırakırsın tanımak istemezsin diye söyleyemedim.boşanmış insan psikolojisini bilmiyorsun seni çok seviyorum ve kaybetmek istemediğimden ben tek gerçek ilişkim sensin anlatamadım diye anlatmaya başladı.3 haftalık bi evlilik 2 sene önce boşandık vekâlet babamda ben hiçbir sürece dahil değilim dedi para mevzusundan kaynaklı bir süreç olmuş.
Tabi ben şok.ağladım zırladım onu anlamaya çalıştım neyse yola çıktı bayram için ailesinin yanına ben bunu ablama anlattım nüfus kayıt örneği istedi direk e devlet şifresini istedim ondan ,sürekli bana süreç iptal değil dimi diyordu (nişan,tanışma) şaşırdı vermedi sonra zorladım bana örneği at dedim sonra buldu şaşırdı kendisi hala evli yazıyor nasıl ya hala düşmemiş falan 2 sene önce biten şey nasıl hala düşmez dedim.ve zorlayınca anlatmaya başladı meğerse 4 ay önce bitmiş dava çekişmeli gidilmiş karşı taraf altın talebinde bulunduğu için ve ben bunu zorlamasam bilmeyecektim .tabili kıyamet koptu. Bütün hakaretleri ettim sinir krizleri arkadan ailesi oradan benimle konuşuyor (bu arada artık ailesinin baskılanmasıyla cesaret alıyor ciddi yola girmeden anlatıyor yoksa tepkimden çekiniyor)
Velhasıl kelam bana sürekli yeminler ediyor seni kaybetmekten korktuğum için diyemedim boşanmış insanlara hep önyargılı bakıyorlar sen benim hayatımdaki en değerli insansın seninle ciddi bi yola girmek istediğimi kanıtlamak için buraya kadar getirdim.günübirlik olsa hala demezdim bu yola bile girmezdim.benim seninle ne kadar ciddi düşündüğümü gör istedim lütfen planları iptal etme hazırlıklarımız devam etsin .o benim için kâğıt üzerinde bi evlilik hataydı cahillikti gibiler söylüyor
Velhasıl kelam kafam çok karışık durumda ne yapacağımı bilmiyorum ve ayrıldım tabiki bana yorum yapın onu da anlıyorum ama yalanlarını kaldıramıyorum .ona söylediği gün anlatmak istediğin başka bir şey var mı dediğimde tek celsede söyleseydi anlardım ama ertesi gün yeni başka gerçeği saklaması beni çok düşündürüyor

10 aydır sevgilisiniz ve 4 ay önce boşandıysa, seninle tanıştığında evli miydi? Aşırı derecede güven sarsıcı bir hareket.

3 haftalık evliliğin davası yıllarca sürüyorsa ortada büyük meseleler vardır, sadece altın değildir o. Benim içime sinmezdi şu saatten sonra bilmiyorum. Ayrılmışsın ama onu dinleyip inanmak ister gibi bir havan var.

Herkese merhaba.hayatımın şokunu yaşadığım bir dönemdeyim.sevgilimle(10aylık ilişki) nişan hazırlığı yapıyorduk ve benim onu aileme söylememe 2-3 gün vardı 1 ay sonra aile tanışması ve nişan tarihi belirlenecekti.
Bayramda ailesinin yanına gitmeden önce normal evde otururken benim sana bir şey söylemem lazım dedi ve ben evlenip ayrıldım dedi.(hiçbir sıkıntı yok ilişkimizde gayet üzerime titriyor seviyoruz birbirimiz bütün şifreler elimde ve daha önce hiçbir yalan ihanet durumu olmadı gayet güveniyorduk birbirimize.)
Tabi benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü başladı anlatmaya beni bırakırsın tanımak istemezsin diye söyleyemedim.boşanmış insan psikolojisini bilmiyorsun seni çok seviyorum ve kaybetmek istemediğimden ben tek gerçek ilişkim sensin anlatamadım diye anlatmaya başladı.3 haftalık bi evlilik 2 sene önce boşandık vekâlet babamda ben hiçbir sürece dahil değilim dedi para mevzusundan kaynaklı bir süreç olmuş.
Tabi ben şok.ağladım zırladım onu anlamaya çalıştım neyse yola çıktı bayram için ailesinin yanına ben bunu ablama anlattım nüfus kayıt örneği istedi direk e devlet şifresini istedim ondan ,sürekli bana süreç iptal değil dimi diyordu (nişan,tanışma) şaşırdı vermedi sonra zorladım bana örneği at dedim sonra buldu şaşırdı kendisi hala evli yazıyor nasıl ya hala düşmemiş falan 2 sene önce biten şey nasıl hala düşmez dedim.ve zorlayınca anlatmaya başladı meğerse 4 ay önce bitmiş dava çekişmeli gidilmiş karşı taraf altın talebinde bulunduğu için ve ben bunu zorlamasam bilmeyecektim .tabili kıyamet koptu. Bütün hakaretleri ettim sinir krizleri arkadan ailesi oradan benimle konuşuyor (bu arada artık ailesinin baskılanmasıyla cesaret alıyor ciddi yola girmeden anlatıyor yoksa tepkimden çekiniyor)
Velhasıl kelam bana sürekli yeminler ediyor seni kaybetmekten korktuğum için diyemedim boşanmış insanlara hep önyargılı bakıyorlar sen benim hayatımdaki en değerli insansın seninle ciddi bi yola girmek istediğimi kanıtlamak için buraya kadar getirdim.günübirlik olsa hala demezdim bu yola bile girmezdim.benim seninle ne kadar ciddi düşündüğümü gör istedim lütfen planları iptal etme hazırlıklarımız devam etsin .o benim için kâğıt üzerinde bi evlilik hataydı cahillikti gibiler söylüyor
Velhasıl kelam kafam çok karışık durumda ne yapacağımı bilmiyorum ve ayrıldım tabiki bana yorum yapın onu da anlıyorum ama yalanlarını kaldıramıyorum .ona söylediği gün anlatmak istediğin başka bir şey var mı dediğimde tek celsede söyleseydi anlardım ama ertesi gün yeni başka gerçeği saklaması beni çok düşündürüyor
Ayyyy bana yeni fobi eklendi. Ben de boşanmış birisiyim ama hayatıma genelde hiç evlenmemiş erkekleri alıyorum. Çünkü bir kadın boşanırken sabrediyor elinden geleni yapıyor,öyle kolay kolay boşanmıyor genel olarak. O yüzden kimle tanışsam mutlaka e devlet istiyorum. Belgede sahtecilik yapmadıysa doğru çıkıyor. Bu zamana kadar yalan üstüne yalan söylemiş size. İş ciddiye binince son dakika anlatmış. Böyle biriyle ciddi yola girilmez, evlenilmez. Kim bilir başka ne yalanları vardır. Ayrılarak en iyisini yapmışsınız, sakın barışmayın. Onu affetmeyin,her yerden engelleyip hayatınıza bakın. Bazı erkekler çok uyanık. Sistemde hâlâ evli görünüyor. Belki de daha uzun süre evli , çocuklu bile çıkabilir. Bunların sağı solu belli olmuyor .

Arkana bile bakmadan kaç.
Yalan söylemesi kandırmasını geçtim bir de evliyken sizle sevgili olmuş. Böyle bir şey saklanır mı? İnsanlar sizin hakkınızda neler neler düşünebilir, bir insanın evli biriyle görüşmeme hakkını elinden almış. Yalancı düzenbaz

Sizi kaybetmekten korkmuş olsa da yalan söylemeyecekti. Boşanmış olmak ayıp değil. Size ilk günden açık ve dürüst olmalıydı. Ayrıca evliyken sizinle konuşan biri, siz evlenirseniz bir başka kadınla da konuşup aldatabilir. Bu ihtimali de düşünün bence. Hiçbir şekilde oluru yok bu ilişkinin.

10 aydır sevgilisiniz ve 4 ay önce boşandıysa, seninle tanıştığında evli miydi? Aşırı derecede güven sarsıcı bir hareket.

3 haftalık evliliğin davası yıllarca sürüyorsa ortada büyük meseleler vardır, sadece altın değildir o. Benim içime sinmezdi şu saatten sonra bilmiyorum. Ayrılmışsın ama onu dinleyip inanmak ister gibi bir havan var.
Lütfen beni yargılmayın kolay bir şey mi sizce sevdiğim evlenme planları yaptığım adam sonuçta.kafam çok karışık duygusal karmaşam bu yüzden

Ortada büyük ve uzun süre devam eden bir yalan var. Hala evliyken sizinle tanışmış ve size bunu yaşatmış. Şimdi söylediklerinin, bahanelerinin doğru olduğuna nasıl inanacaksınız. İçinize nasıl sinecek. Arkanıza bakmadan kaçmanız gereken noktadasınız. 10 aydır tanıdığınız hatta tanımadığınız biri için kendinize bu haksızlığı yapmayın.

Lütfen beni yargılmayın kolay bir şey mi sizce sevdiğim evlenme planları yaptığım adam sonuçta.kafam çok karışık duygusal karmaşam bu yüzden
Yani yanlış anlama beni ama 10 aydır tanımıyor musun sen bu adamı? İnsanlar yıllarca aynı yatağa girdiği, uğruna bir sürü fedakarlık yaptığı, ortak çocuk sahibi olduğu insanla boşanıyor. Verilmiş sadakam varmış de devam et yoluna

bu güvensizlikle bu ilişki yürümez kaç kurtul diye düşünüyorum ama ayrılmayacaksan da mutlaka boşanma dava dosyasını incele başka iddialar var mı bir bakın bakalım, bir de dört ay önce sonuçlandı diyor ve hala evli görünüyorsa dosya istinafa gitmiş olabilir süreç daha da uzayabilir, bir de karşı taraf bu nişan mevzusunu öğrenip yeni bir dava falan açarsa yüklü tazminat borcu altına girebilir sürece devam edeceksen de bütün bunlar aklında olsun

Bu adam şu an yalan söyledi diyorsunuz ama aslında 10 ay boyunca yalan söylemiş size, mevzu sadece evli olduğunu yeni öğrenmeniz değil, ilişki içerisinde irili ufaklı bir sürü konuda bir sürü yalan söylemiştir size, bu konuyla bağlantılı konularda. Düşünseniz ya bir şeyi saklayınca o sakladığınız şeyle ilgili her konuda zincirleme yalan söylemeniz gerekir. Eğer hala görüşmeye karar verirseniz boşanma evraklarını, tüm duruşmaların karar evraklarını isteyin içeriğine bakın inceleyin, gerçek sıkıntı neymiş görün derim. Belki size anlattığı sebepten bile boşanmamış olabilir. 1 yıldan erken boşandıysa zaten mecburi çekişmeli olmuştur dava.

10 aylık ilişkide 4 ay önce boşandıysa seni resmen aldatmış. Ya karısının ilişkinizden haberi olsaydı da senin peşine düşseydi, bin türlü rezillik çıksaydı, bunları düşündün mü?

Ayrıca böyle bir adamın 3 haftalık evlilik demesine inanmadım. Evliliği muhtemelen daha çok sürmüştür, ki resmiyette daha çok sürmüş zaten.

Evli bir adamla birlikte olduğun duyulsaydı neler yaşardın bir düşün. Seni resmen metres konumuna sokmuş.

Sen bırak evli adamla birlikte olmayı boşanmış biriyle sevgili olmayı istemiyor olabilirsin. Senin bu hakkını elinden almış resmen.

Vallahi evli olduğunu saklayıp benle sevgili olan adamdan beni aldatmasını da beklerim, benle evliyken imam nikahıyla biriyle evlenmesini beklerim, her şeyi beklerim. Çok mide bulandırıcı bir şey yaşamışsın.

Baban ısrarla nüfus örneği istemese asla evliyken sizle sevgili olduğunu öğrenemeyecektiniz farkında mısınız?
Adam dümdüz yalancı. Bir ömür boyu asla güvenmezsin. Önce evlenip boşandığını saklamış, evliyken sizle beraber olmuş bunu saklamış, ortaya çıkacağını anlamasa bunları da söylemezmiş.
Üç ayrı yalan var ikisi zaten ısrarla yada ortaya çıkarsa diye söylemiş.
Bu adam evlenseniz de ileride arkadaşımlayım der inanamaz güvenemezsiniz. Bir ömür acaba doğru mu söylüyor diye yaşayacaksınız

Bayadır şifremi hatırlamaya çalışıyor, kimseye etkileşim vermeden okuyordum buraları. Ama buna yazmak istedim. Yaşınızın küçük olduğunu varsayıyorum, kardeşim anlatsa ayrılıp kurtulsun diye eline ayağına kapanırım açıkçası.. bazen burda diyorlar yaştan mı hayat tecrübesizliğinden mi fikir alanlar kızıyor, bile bile lades yapmışsın, göstere göstere gelmiş diyorlar. tam ona örnek sizinki de malesef. Bırakın kurtulun, aynı şeyi bir kadın yapsa erkek arkasına bakmadan kaçar, duygusallığımız zaafımız oluyor lütfen yapmayın..

Koskoca bir ilişkiyi, ciddi bir ilişkiyi yalan üstüne kuran biriyle devam etmezdim ben.
Bilmeye hakkınız olduğu için değil, sağdan soldan duyarsınız diye anlatmış bana kalırsa zaten. Hani ben söylersem artı puan olur, affeder gibisinden.
Lafın özü ben olsam devam etmem. Bir kere sır saklayan bir daha saklar.

Baban ısrarla nüfus örneği istemese asla evliyken sizle sevgili olduğunu öğrenemeyecektiniz farkında mısınız?
Adam dümdüz yalancı. Bir ömür boyu asla güvenmezsin. Önce evlenip boşandığını saklamış, evliyken sizle beraber olmuş bunu saklamış, ortaya çıkacağını anlamasa bunları da söylemezmiş.
Üç ayrı yalan var ikisi zaten ısrarla yada ortaya çıkarsa diye söylemiş.
Bu adam evlenseniz de ileride arkadaşımlayım der inanamaz güvenemezsiniz. Bir ömür acaba doğru mu söylüyor diye yaşayacaksınız

++++
Adam 40yalan Memiş

Back
X