• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililik sürecindeyken boşandığını yeni söyledi

kız oda birşey mi benimki 7 aylık sevgiliyken hala evli olduğunu 3 yıldır boşanmaya çalıştıgını söyledi sonuç dersen evlendim o adamla🤣
İnanamıyorum. Nasıl güvenip evlendiniz peki? Hiç mi şüphe olmadı içinizde? Onunlayken güvende hissediyor musunuz?

Herkese merhaba.hayatımın şokunu yaşadığım bir dönemdeyim.sevgilimle(10aylık ilişki) nişan hazırlığı yapıyorduk ve benim onu aileme söylememe 2-3 gün vardı 1 ay sonra aile tanışması ve nişan tarihi belirlenecekti.
Bayramda ailesinin yanına gitmeden önce normal evde otururken benim sana bir şey söylemem lazım dedi ve ben evlenip ayrıldım dedi.(hiçbir sıkıntı yok ilişkimizde gayet üzerime titriyor seviyoruz birbirimiz bütün şifreler elimde ve daha önce hiçbir yalan ihanet durumu olmadı gayet güveniyorduk birbirimize.)
Tabi benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü başladı anlatmaya beni bırakırsın tanımak istemezsin diye söyleyemedim.boşanmış insan psikolojisini bilmiyorsun seni çok seviyorum ve kaybetmek istemediğimden ben tek gerçek ilişkim sensin anlatamadım diye anlatmaya başladı.3 haftalık bi evlilik 2 sene önce boşandık vekâlet babamda ben hiçbir sürece dahil değilim dedi para mevzusundan kaynaklı bir süreç olmuş.
Tabi ben şok.ağladım zırladım onu anlamaya çalıştım neyse yola çıktı bayram için ailesinin yanına ben bunu ablama anlattım nüfus kayıt örneği istedi direk e devlet şifresini istedim ondan ,sürekli bana süreç iptal değil dimi diyordu (nişan,tanışma) şaşırdı vermedi sonra zorladım bana örneği at dedim sonra buldu şaşırdı kendisi hala evli yazıyor nasıl ya hala düşmemiş falan 2 sene önce biten şey nasıl hala düşmez dedim.ve zorlayınca anlatmaya başladı meğerse 4 ay önce bitmiş dava çekişmeli gidilmiş karşı taraf altın talebinde bulunduğu için ve ben bunu zorlamasam bilmeyecektim .tabili kıyamet koptu. Bütün hakaretleri ettim sinir krizleri arkadan ailesi oradan benimle konuşuyor (bu arada artık ailesinin baskılanmasıyla cesaret alıyor ciddi yola girmeden anlatıyor yoksa tepkimden çekiniyor)
Velhasıl kelam bana sürekli yeminler ediyor seni kaybetmekten korktuğum için diyemedim boşanmış insanlara hep önyargılı bakıyorlar sen benim hayatımdaki en değerli insansın seninle ciddi bi yola girmek istediğimi kanıtlamak için buraya kadar getirdim.günübirlik olsa hala demezdim bu yola bile girmezdim.benim seninle ne kadar ciddi düşündüğümü gör istedim lütfen planları iptal etme hazırlıklarımız devam etsin .o benim için kâğıt üzerinde bi evlilik hataydı cahillikti gibiler söylüyor
Velhasıl kelam kafam çok karışık durumda ne yapacağımı bilmiyorum ve ayrıldım tabiki bana yorum yapın onu da anlıyorum ama yalanlarını kaldıramıyorum .ona söylediği gün anlatmak istediğin başka bir şey var mı dediğimde tek celsede söyleseydi anlardım ama ertesi gün yeni başka gerçeği saklaması beni çok düşündürüyor
Bak şimdii sevgili olursun baştan söylemez hadi 1-2 ay sonra başımdan böyle birşey geçti der anlatır karar verirsin

Ama bir sürece girilmiş ve 2-3 gün kala söylenmiş
Üzerine 2 sene önce bitti denmiş ama oda yalanmış 4 ay önce bitmiş
Yalan üstüne yalan söylenmiş
Eğer ille devam edeceksen boşanma evrakları ifadeleri vs oku.
Gerçek sebebinin altın olduğuda şüpheli evliliğin fiilen 3 hafta sürmeside şüpheli
Baştan sona herşey yanlış

Bazı şeyler nettir ,yalancı yalancıdır.Yok aşığım yok emeklerim diye enayi, salak yerine konulduğunuzu görmezlikten gelip koşa koşa evlenirseniz bu adam ilk fırsatta kazık atar.Ailenizi gurunuzu ayaklar altına almaya değmez ...

Genelde altın meselesinden çıkıyor. Kayın aile diyor ki gelin altınlarını bize versin, gelin de diyor ki vermem. Ancak öyle 2-3 haftada ayrılık oluyor.
ama erkek duzgun olsaydi altin mesele bile olmazdi. kari koca gece altinlarini sayar, sevişirdi. sabah bankaya koyar balayina giderlerdi. Sadece ailesi cingene kilikli olanlarin altin kavgasi olur, onun disinda herkes zaten alir altinini evine gider, kocasiyla karar verir ne yapacagina
bu cirkef ailesi belki de trdeki cogu cirkef aile gibi "kizim verin bizde dursun calinmasin" diye alip gaspetmis. erkek de erkek cikmamis ailesinden alamamis, sonuc olarak 3 haftalik karisindan olmus. bir de elindekini vermemek icin diretmis, yillarca ugrasmis.
bu sulaleye gelin gitse ne olacak gitmese ne olacak?
sanki mutlu olabilecek mi?

Bu tarz ilişki yapıp evlenen kadınlar sanki kendileri çok mu güvenilir?
Kesinlikle iki taraf da dürüst ve güvenilir değil. Yalan söyleyen ve evli olmasına rağmen bir erkekle ilişkiye devam eden kadının da kendisine saygısı yoktur. Benim aşırı güven sorunum var. Paranoyak hâle geldim. Yalancı ve beni aldatan biriyle olmaktansa yalnız kalmayı tercih ederim. Böylesi daha huzurlu olur.

ama erkek duzgun olsaydi altin mesele bile olmazdi. kari koca gece altinlarini sayar, sevişirdi. sabah bankaya koyar balayina giderlerdi. Sadece ailesi cingene kilikli olanlarin altin kavgasi olur, onun disinda herkes zaten alir altinini evine gider, kocasiyla karar verir ne yapacagina
bu cirkef ailesi belki de trdeki cogu cirkef aile gibi "kizim verin bizde dursun calinmasin" diye alip gaspetmis. erkek de erkek cikmamis ailesinden alamamis, sonuc olarak 3 haftalik karisindan olmus. bir de elindekini vermemek icin diretmis, yillarca ugrasmis.
bu sulaleye gelin gitse ne olacak gitmese ne olacak?
sanki mutlu olabilecek mi?
Yok zaten gelin haklı oluyor yüzde yüz. Birinci karısına bunu yaptıran, ikincisine farklı olur mu? Olmaz.
Bazı kadınlar eşlerinin ya da sevgililerin exlerinin kötü olduklarını ve başlarına geleni hak ettiklerini düşünüyorlar. Ama iş öyle değil tabi. Oysa görünen sadece kendileri için birer ipucu, fragman. Bana yapmaz, kıyamaz, ama eski eşi/sevgilisi de hak etmiş, kötü biriymiş diye bahaneler buluyorlar. Bir insan 2-3 haftada boşanıyorsa ki boşanma sürecinde vekaleti babaya verip kenara çekiliyorsa; o süreçte de sevgili yapıp süreç hakkında yalan söylüyorsa orada bir durmak lazım.
33 yaşındayım, düşmez kalkmaz bir Allah. Rol yapar, kendini gizler tutar evlenirim bir manyakla. 2-3 haftada da boşanabilirim. Ama bu neredeyse sözleneceğim kişiye yalan söyleyebileceğim anlamına gelmiyor. Bak canım, evlendim adam farklı çıktı, uzatmadan boşanma davası açtım durum böyleyken böyle derim alnım aksa.

Kesinlikle iki taraf da dürüst ve güvenilir değil. Yalan söyleyen ve evli olmasına rağmen bir erkekle ilişkiye devam eden kadının da kendisine saygısı yoktur. Benim aşırı güven sorunum var. Paranoyak hâle geldim. Yalancı ve beni aldatan biriyle olmaktansa yalnız kalmayı tercih ederim. Böylesi daha huzurlu olur.

Mecbur kalmadığı sürecek yalancı birini sorun etmeyip kabul eden kişinin kumaşı yalan söyleyen den farksız değildir. Görücü usulü evlilikler dışında kadında erkekte benzerlerini kendilerine çekerler.

"ben ilgilemmedim, bildirmeyi unutmuşuzdur" falan derse inanma..devletin resmi sayfasinda da dedigi gibi bu bildirme yukumlulugu mahkemenin
1000133038.webp

nasil evlenince birkac gune edevlette evli yaziyor, soyadimiz hemen ekleniyor, bosaninca da aynisi

Herkese merhaba.hayatımın şokunu yaşadığım bir dönemdeyim.sevgilimle(10aylık ilişki) nişan hazırlığı yapıyorduk ve benim onu aileme söylememe 2-3 gün vardı 1 ay sonra aile tanışması ve nişan tarihi belirlenecekti.
Bayramda ailesinin yanına gitmeden önce normal evde otururken benim sana bir şey söylemem lazım dedi ve ben evlenip ayrıldım dedi.(hiçbir sıkıntı yok ilişkimizde gayet üzerime titriyor seviyoruz birbirimiz bütün şifreler elimde ve daha önce hiçbir yalan ihanet durumu olmadı gayet güveniyorduk birbirimize.)
Tabi benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü başladı anlatmaya beni bırakırsın tanımak istemezsin diye söyleyemedim.boşanmış insan psikolojisini bilmiyorsun seni çok seviyorum ve kaybetmek istemediğimden ben tek gerçek ilişkim sensin anlatamadım diye anlatmaya başladı.3 haftalık bi evlilik 2 sene önce boşandık vekâlet babamda ben hiçbir sürece dahil değilim dedi para mevzusundan kaynaklı bir süreç olmuş.
Tabi ben şok.ağladım zırladım onu anlamaya çalıştım neyse yola çıktı bayram için ailesinin yanına ben bunu ablama anlattım nüfus kayıt örneği istedi direk e devlet şifresini istedim ondan ,sürekli bana süreç iptal değil dimi diyordu (nişan,tanışma) şaşırdı vermedi sonra zorladım bana örneği at dedim sonra buldu şaşırdı kendisi hala evli yazıyor nasıl ya hala düşmemiş falan 2 sene önce biten şey nasıl hala düşmez dedim.ve zorlayınca anlatmaya başladı meğerse 4 ay önce bitmiş dava çekişmeli gidilmiş karşı taraf altın talebinde bulunduğu için ve ben bunu zorlamasam bilmeyecektim .tabili kıyamet koptu. Bütün hakaretleri ettim sinir krizleri arkadan ailesi oradan benimle konuşuyor (bu arada artık ailesinin baskılanmasıyla cesaret alıyor ciddi yola girmeden anlatıyor yoksa tepkimden çekiniyor)
Velhasıl kelam bana sürekli yeminler ediyor seni kaybetmekten korktuğum için diyemedim boşanmış insanlara hep önyargılı bakıyorlar sen benim hayatımdaki en değerli insansın seninle ciddi bi yola girmek istediğimi kanıtlamak için buraya kadar getirdim.günübirlik olsa hala demezdim bu yola bile girmezdim.benim seninle ne kadar ciddi düşündüğümü gör istedim lütfen planları iptal etme hazırlıklarımız devam etsin .o benim için kâğıt üzerinde bi evlilik hataydı cahillikti gibiler söylüyor
Velhasıl kelam kafam çok karışık durumda ne yapacağımı bilmiyorum ve ayrıldım tabiki bana yorum yapın onu da anlıyorum ama yalanlarını kaldıramıyorum .ona söylediği gün anlatmak istediğin başka bir şey var mı dediğimde tek celsede söyleseydi anlardım ama ertesi gün yeni başka gerçeği saklaması beni çok düşündürüyor
Yahu ilk dediği gibi olsa 3 haftalık evlilik anlaşamadılar ayrıldılar, üstünden 2 yıl geçmiş bir şans ver derdim de

Seninle tanıştığında evliymiş adam, e devlette hala evli görünüyor, bir sürü olay, uzun süren bir çekişmeli boşanma süreci, sana anlatmadığına göre inanılmaz suçlu. Masum olsa yıpratıcı bu süreci seninle zaten paylaşırdı.

Psikopat bile olabilir asla devam etme. Erkek mi kalmadı yalancı sosyopat başka kurban bulsun kendine.

Bu heriften olmaz ,boşanmayı bile becerememis babası yürütmüş sakın kanma yol ver gitsin

"ben ilgilemmedim, bildirmeyi unutmuşuzdur" falan derse inanma..devletin resmi sayfasinda da dedigi gibi bu bildirme yukumlulugu mahkemeninEki Görüntüle 3716997
nasil evlenince birkac gune edevlette evli yaziyor, soyadimiz hemen ekleniyor, bosaninca da aynisi
Her şeyi geçtim süreci babası yönetiyor 🤣 bu adamla bakkala sakız almaya gidilmez kaldı ki evlilik.

kız oda birşey mi benimki 7 aylık sevgiliyken hala evli olduğunu 3 yıldır boşanmaya çalıştıgını söyledi sonuç dersen evlendim o adamla🤣
Kendi ayağına sıkmışsın resmen
Olmayacağı o zamandan belliymiş
İnş çocuk yapmamışsındır

Her şeyi geçtim süreci babası yönetiyor 🤣 bu adamla bakkala sakız almaya gidilmez kaldı ki evlilik.
Kadınla sanki babası evlendi, ne b.ktan iş.

Bu adam konu sahibiyle evlenmeye kalksa evleneceği kişi amcası olsa hiç şaşırmam.Boşanırken de yine vekaleti babasına verir.

Kafanın karışık olacağı bir durum yok adam evliyken seninle sevgili olmuş yalan üstüne yalan söylemiş, hala da söylüyor. Sen sıkıştırmasan diyeceği yok. Kim bilir daha neler saklıyor? 3 haftalık evlilik olayına inandiysan elimde satılık kopru var.

Güvenip evlenirsen senin de sonun eski karısı gibi olur. Kendinize bu adamları mi layık görüyorsunuz? Her şifresi sendeyse baksaydin edevletine en basta keşke...

Adam hala evli bu arada ne nişanı ne düğünü ne kafa karışıklığı ya bu kadar safritik olmayın artık

Son düzenleme:
Açtığın konulardan belli zaten ne kadar iyi bir şey yaptığın😂
96CA2E35-7B99-4548-A8E3-2A0603CAA218.webp

Boşanalı 4 ay olmuş filan değil hala boşanamadı, hala sürüyor o süreç. E-devlete geç yansıma diye bir şey yok. En dangoz erkek yalanlarından biri nedense kimsenin hiçbir bilgisi geç yansımıyor, bir tek boşanma bilgileri geç yansıyor e-devlete.

Boşanma davasını velisi gibi babasının yürütmesi ayrıca soğuma sebebi. Sünepe herif, koca mı olur bundan.

Back
X