cnm ben de oyleyim aynen yaa ve erkek arkadasim bana 'bi kiz hep bakimli olmali' diyip duruyor beni daha da geriyor napcam bilmiyorum
Kıl tüy işi olmasa diğerleri beni o kadar yormaz makyajdı, saçtı, temizlikti, kıyafetti ama kıldan tüyden uğraşmaktan bıktım.
Gerçekten gerebilecek bir durum. Tamam dediği doğru bakımlı olmak lazım ama insan bir erkekten de 'seni her halinle severim' tavrını istiyor, aksi takdirde şurama kusur bulur mu-şöyleyken beğenmez mi yoksa gibi durumlar hissederiz.
Bir keresinde arkadaşım nişanlıydı, nişanlısı bacağına dokunmak istemiş,o da kendini geri çekmiş. Noldu falan demiş:'ya yok birşey işte, almadım bacağımı' demiş utana sıkıla. Çocuk da 'ya onu mu dert ediyorsun, biz erkeklerde çok daha fazla 'demiş gülerek.
Demek istediğim o ki, insan bu rahatlığı bekliyor. Bazı erkekler vardır vay efendim rujun kıyafetine uymamış fondötenin koyu kalmış diyecek kadar kadın gibi incelerler meraklıdırlar,o tipler en zor olanları Allah vermesin. Onlar rahat bıraksalar bu konuda ki bizler de daha rahat olalım değil mi. :=)
canim cok haklisin. benim erkek arkadasim da tam oyle biri, 'kazaginla rujun cok uyumlu, tebrikler' falan demisti sasirmistim yani erkekler takmaz diye bekliyordumparlatici surmustum bi kere, sonra yaninda kirmizi ruj surdum, niye bunu daha onceden surmedin ya simdi cok iyi falan dedi. yani tas bebek gibi olmami istiyor surekli. bilmiyorum dayanabilcem mi bi de kil tuy isi. 3 gunde bir kaslarim cikiyor benim yaa (
Birisi daha bir başlık açmıştı 1 ay önce falan sanırım, bir tane bile tüy görse'ıyyy 'diyor ve uzaklaşıyor benden diye.
Canım sen vitrinlik eşya değilsin,buna imkan verme bence.Nasip olur da evlenirseniz senin yeri gelir bakımsız halin de olabilir,ev halidir normaldir. Ne yani gördükleri mankenler starlar her an 7/24 öyleler mi sanıyor bunlar. Aksine onlar emin olun bizlerin makyajsız halinden bin beterler makyajsızken.
Her neyse,eğer üstünüze giderse bu durumu izah edin.Sizi her halinizle sevsin-öyle alışsın. Emin olun çok daha iyi.Böylece size verilen değeri anlarsınız.
En güzel çağlarım bu kıl tüy derdine kafa yormakla geçti neyse ki son 2 sene de lazer sayesinde o derdim bitti. Önceleri bir yere mi gideceğim, hemen aklım tüylerimde,hele de yüz bölgesi. Hadi diğer yerler bir derece,uzun giyersin bilmem ne yaparsın halledersin.
Şu lazeri yapandan Allah razı olsun. Bu konuda sıkıntı çekenleri çooook iyi anlıyorum. 2senedir ağda nedir bilmiyorum. Yüzümde de sadece kaşlarım işte,onu da düzenli alınca birşey olmuyor. Bir makyaj hop hazırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?