Sevgililik ve Güzellik...

ne yapman gerektiğini söylemek isterdim ama bende sendenim canım yine sende saatler öcesi kıyafet falan bakma telaşı ben günler öncesi durum vahim

Son düzenleme:
ben suslenemeyi ve bakimli olmayi cok severim.. kucuklukten beri sevmisimdir..
nisanlimin yaninda ekstra ozen gostermek istiyorum ama hep aksilikler oluyo.. nisanlimla uzak yerlerdeyiz yani oyle cok goremiyoruz. ve ne zaman birbirimizi gorsek ben hep ilk gun cokk guzel olmusumdur ama ikinci gun normalde sallamam kendimi ama nisanlim olunca dedim yaa hep aksilik oluyoo..

benim suslu hallerim nisanlimin cokk hosuna gider. bazen msnde webcamda suslenirim "kizz ben oluncada boyle yapsana" der

yazin nisanlimin yanina gidecem ins suslenirim

Son düzenleme:
öncelıkle erkekler bol makyajlı kızlardan deıl sadece bakımlı kızlardan hoslanır ılk buluşma ıcın ozenmek elbette gusel ama ılerleyen zamanlarda durum ciddiyete varınca her halınızı görüp öyle begenıceksınız ılk zamanlarda bnde utanıyordum nısanlımdan tabııı her gıydıgıme ozen gosterıyordum ancak evlenmemıze 20 gün kaldı en kötü halımle evde pıjamalrla bıle gordu bnı bu konuya cok takılma anlatmak ıstedgım bu tavsıye

seven erkek eşini her haliyle sever kabul eder elbette bu pasaklı olacaksın anlamına gelmıyor ama herzaman mukemmel gorunmemız mumkun olmaz ama bır kadın herzaman kendıne guvenmelı

kendine bakmayı seven çoğu bayanda var sanırım...
yani çok takılmayın buna...sıkılmayında..ben mesela aynanın karşısında saatlerce uğraşsam sıkılmam

Bir kadın kendine kesinlikle görünüşte dikkat etmeli...
Paspal olmaktan, saç baş dağınık şekilde dolaşmaktan, bir rimel bir ruj sürmekten bir kalem çekmekten aciz erkek gibi ortalıkta dolaşan kadınlara hep sinir olmuşumdur...
Hayır bunun maddi durumla alakası da yok, kadının kendine saygısıyla alakalı bir şey.
Saçını düzgün şekilde toplamak kaşlarını düzgün tutmak bir kalem sürmek veya bir ruj sürmek kadına zor gelmemeli.
Herşeye rağmen karşınızdaki erkeği 'sürekli süslü' kadına alıştırmayın sonunda sizden hep aynı düzeni isteyebilir :82:

Katilmiyorum.

Bakimli olmak icin illede rimel yada ruj sürmek gerekmiyor.

genel olarak baktığımda cidden böyle erkekler varsa ben hiç görmedim:) ben hayatımda hiç doğru düzgün makyaj yapmadım mesela, zaten nefret ediyorum...sadece bakarım yüzüme temiz olsun bi kalem çeker çıkarım en fazla oda öyle arkadaşlarla falan konuştuğumuzda (erkek olanlar) genelde çok makyajlı, ve kendine aşırı özen göstermiş kadının direk kendini belli ettiğini, böyle kadınların sadece gösterişe önem verdiklerini düşünüyorlar, mesela ruj çoğuna itici geliyormuş...bende bilmiyodum ki okuduğum fakültede ki kızlar böyle abartılı şekilde makyajlı kızlardır, ama sınav günü mesela bir geliyorlar tanınmaz halde, bütün özellikleri gitmiş gibi...sevmiyorlarmış öyle... ki hepsini geçtim bunları fikir diye söyledim zaten , ben pek umursamam...saçıma fön bile çekmem yıpratmıyım boşuna diye...zaten benim canım sevgilim her şeyime kurban olurmuş...bazen dalga geçiyorum onla zaten, ben erkek olsam bana bakmam bile diyorum ne bakımsız kız buldun diyorum...ben sana aşığım olum diyo, makyaj falan yapma boya değil seni öpmek istiyorum diyo...bence insanın kendini rahat bırakması lazım...her şeyde, kıyafette bakımda makyajda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…