Biraz da ben titizim aslında böyle kaş, bıyık azıcık dahi çıksa aman belli olur mu aman fark eder mi diye hemen alıyorum. Yoksa benim erkek arkadaşım o kadar da dikkatli değildir böyle kadınlara yönelik incik cıncık şeyleri de pek bilmez dikkat etmez. Bir de öyle olsaydı ben nolurdum bilmiyorum artık 5 gün öncesinden hazırlanmaya başlardım.
Ben de istediğimi giyemiyordum,sonuçta bir de kılları yeni çıkarkenki aşaması var, deliriyordum artık. :=)Neyseki şimdi rahatım çok şükür. Özellikle de güneşli havalarda işkenceydi :))
Bilmem mi yazın bile hep pantolana mahkum olmak bir capri bir etek istediğin zaman giyememek çok can sıkıcı bir durum. Böyle güzel güzel elbise , etek giyen bayanlara özeniyorum hep.
İmkanınız varsa lazeri daha fazla ertelemeyin bence.İnsan neyin tadını çıkarırsa gençken çıkarıyor. Yerinizde olsam en azından açmadığım bölgelere yaptırırdım. Pantolon giyiyorsanız bacaklarınıza,keza koltuk altına çoook rahat yaptırabilirsiniz. Şimdi eskisi gibi değil,yeter ki solaryuma girmeyin ve güneş altında uzun süre durmayın, az durulacaksa da lazerden 10gün sonrasında yüksek faktörlü güneş kremiyle durabiliyorsunuz.
of ben de aynı dertten ya hergün buluşalım diyor bana da yorucu geliyor işte bu yüzden.hadi aşkım buluşalım dediği her an çıkmak onun için o kadar kolay ki,anlatsam anlamayacak da,paspal görünmek de istemiyorum ama bi zaman sonra sıkılıyorum
anaam bacım dua et sevgili olacak birini buluyon bulamayanlarda var azcık bak kendine nolcakher zaman yaptığımız şeyy ahh ahh bende bulsam birini ama yok bakmıyorlar bana
Tabi ki Süslenin Bakımlı Olun Ama, Abartmamakta Fayda Var !! Evlendikten Sonra Her Halinizi Görüyorlar !!
Okudum Yazılanları da 3 Günde Kaş Çıkmasına Şaşırdım Yahu !! Benim 3 Haftada Ancak Çıkıyor Hatta Uç Veriyor Hemen Aldırıyorum ..
Benim vardı da ne oldu? ard arda ihanetBu işin biraz espirisi oluyor gerçi ama kötü birine denk gelmektense( şekil A: Ben) olmaması daha iyi. Ama insan tecrübe etmedikçe de aşk daha cazip geliyor tabii ki.
Öte yandan hak veriyorum ,aşk bir ihtiyaç. Sevmek& sevilmek istiyor insan. Hayırlısı olsun yaa,çok takılmayın bnce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?