Sevgililik ve Güzellik...

Ben de istediğimi giyemiyordum,sonuçta bir de kılları yeni çıkarkenki aşaması var, deliriyordum artık. :=)Neyseki şimdi rahatım çok şükür. Özellikle de güneşli havalarda işkenceydi :))

Ben de istediğimi giyemiyordum,sonuçta bir de kılları yeni çıkarkenki aşaması var, deliriyordum artık. :=)Neyseki şimdi rahatım çok şükür. Özellikle de güneşli havalarda işkenceydi :))

Bilmem mi yazın bile hep pantolana mahkum olmak bir capri bir etek istediğin zaman giyememek çok can sıkıcı bir durum. Böyle güzel güzel elbise , etek giyen bayanlara özeniyorum hep.

Bilmem mi yazın bile hep pantolana mahkum olmak bir capri bir etek istediğin zaman giyememek çok can sıkıcı bir durum. Böyle güzel güzel elbise , etek giyen bayanlara özeniyorum hep.

İmkanınız varsa lazeri daha fazla ertelemeyin bence.İnsan neyin tadını çıkarırsa gençken çıkarıyor. Yerinizde olsam en azından açmadığım bölgelere yaptırırdım. Pantolon giyiyorsanız bacaklarınıza,keza koltuk altına çoook rahat yaptırabilirsiniz. Şimdi eskisi gibi değil,yeter ki solaryuma girmeyin ve güneş altında uzun süre durmayın, az durulacaksa da lazerden 10gün sonrasında yüksek faktörlü güneş kremiyle durabiliyorsunuz.

Solaryuma filan gitmiyorum zaten de yazın ne bileyim sıcak bir yandan ter bir yandan şöyle bir sonbahar gelsin diyorum .Gitmişken de tüm vücut gidiyim bitsin istiyorum.

of ben de aynı dertten ya hergün buluşalım diyor bana da yorucu geliyor işte bu yüzden.hadi aşkım buluşalım dediği her an çıkmak onun için o kadar kolay ki,anlatsam anlamayacak da,paspal görünmek de istemiyorum ama bi zaman sonra sıkılıyorum

Size zor gelme sebebi ne? Kıl-tüy mü? :) Of nedir biz bu kızların çektiği yahu

anaam bacım dua et sevgili olacak birini buluyon bulamayanlarda var azcık bak kendine nolcak her zaman yaptığımız şeyy ahh ahh bende bulsam birini ama yok bakmıyorlar bana

Hiç takma derim...
En doğal halinle seni seven gerçekten seviyordur.
Bir de sadece saçla kaşla hallolmuyor ki bu mesele.
Bir insanın bakışı konuşması tavrı edebi sözleri...
Hepsi çok öenmli..Hatta bu vakit ayırdığın şeyler bir süre sonra
çok sıradanlaşıyor....Bırak karşındaki sende görünmeyen şeyleri keşfetsin.
ayrıca bende çok uzun süreli hazırlanmasam da yine de pimpiriklenir
erkenden kalkar hazırlanır dururdum ilk zamanlar..Birgün sözlüm yüzümde fondöten vardı
(normalde kullanmam ama onla buluşcağım ilk zamanalr daha güzel olayım diye sürerdim)
bana birdaha sürme dedi...Sonraki buluşmların hiçbirinde sürmedim..hafif bir pudra dokundurup
gidiyordum..Ve bu halimle asıl aşık olmuştu..doğallık gibisi yok derdi

O yüzden rahat ol sen ol ilerisi gelecekse de böyle gelsin..Diken üstünde
bir hayat sürer mi

anaam bacım dua et sevgili olacak birini buluyon bulamayanlarda var azcık bak kendine nolcak her zaman yaptığımız şeyy ahh ahh bende bulsam birini ama yok bakmıyorlar bana

Benim vardı da ne oldu? ard arda ihanet Bu işin biraz espirisi oluyor gerçi ama kötü birine denk gelmektense( şekil A: Ben) olmaması daha iyi. Ama insan tecrübe etmedikçe de aşk daha cazip geliyor tabii ki.

Öte yandan hak veriyorum ,aşk bir ihtiyaç. Sevmek& sevilmek istiyor insan. Hayırlısı olsun yaa,çok takılmayın bnce.

İlk satırlarda benim bekar halimi anlatmışsınız resmen:)

Her genç kız yada her 'titiz' genç kızın başına gelebilecek bir durum.

Kotla vs her şekilde çıkılabilir sevgili karşısına önemli olan temiz ve uyumlu olmak.

Çok fazla kasmayın kendinizi.Bende bayılıyordum eşimle her görüşmeye gittiğimde..

Saçlar,kaş vs..offf parfüm kokusundan bayılıyordum daha bunun gibi şeyler.

Hepsi ekstra şeyler ama olmazsa olmaz yani..

Kadının çilesi bitmez ya..

Tabi ki Süslenin Bakımlı Olun Ama, Abartmamakta Fayda Var !! Evlendikten Sonra Her Halinizi Görüyorlar !!

Okudum Yazılanları da 3 Günde Kaş Çıkmasına Şaşırdım Yahu !! Benim 3 Haftada Ancak Çıkıyor Hatta Uç Veriyor Hemen Aldırıyorum ..

genelde gür siyah saçlı olan kadınların vücutlarının bütün tüyleri erken uzar...
ırsi bi olay..

Evet kesinlikle öyle, tamamen yapısal ve hormonlarla alakalı. Tüyleri az olanları hep şanslı görmüşümdür (vakti zamanında çokçektim ama neyse ki hallettim)

Şimdiki genç kızların hepsi zaten çok bakımlı, belki çok uğraşıyorlar bunun için ama sonuçta bakıyorum sokakta kızlar hep süslü püslü. Bu benim naçizane fikrim tabii bakımlı olmak güzel ama en güzeli bence farklı olmak, bir erkeğe çekici gelen şey boya küpü olmak, parıl parıl parlamak değildir...hatta çoğu sevmez bile. Temiz olmak düzgün giyinmek yeterli bence. Heleki tornadan çıkmış gibi birbirinin aynı kızları görünce bunun neyi çekici gelecek. Saç stilleri aynı kıyafetler ne modaysa o...erkekler bunları anlamaz zaten. Bir tarzın stilinin olması daha dikkat çekicidir.
Kıl tüy olayına katılıyorum...bazen görüyoum makyaj falan full güzel ama kaşlar bir aydır alınmamış...kuaföre gidilcek diye orman gibi bekletiliyor. Bence her kız önce çıkan kaşlarını almayı bilsin kaşa gidicem diye bekletmesin. Artı şahsi kanatiim saçlar sarıyken siyah kaş herşeyi mahvediyor yapaylaştırıyor. Birde mesela bakıyorum giyim kuşam makyaj saç herşey güzel...ama 3-5 gün önce fön çekilmiş yada maşa yaptırılmış saç yağ içince...al çöpe at hepsini neye yarar onca uğraş.
Bakım şu bu evet ama arkadaşım önce kendine gücenmeyi bilmelisin. Ordan mı güzel görünürüm, ışık mı vurdu gölge mi düştü diye objektife poz verir gibi durumlara girmen karşıdanda mutlaka hissediliyordur ve çok itici gelir bu. Seni beğenen insan bunlara göre beğenmez...erkekler öyle detylarla asla ilgilenmez. Yarın birgün evlenince senin makyajsız, hasta, perişan her halin görünecek zaten buna hazırlıklı ol. Kimse kusursuz değilidr...karşındaki kişide seni tüm güzelliklerin ve kusurlarınla kabul etsin bırak sal kendini relax ol biraz.

aynı ben ya bu yuzden sevgılılerım sehır dısından olmustur ayda yılda bı gorulusunce bı ezıyet zevk oluyo

Ay kesinlikle evet, sırf moda diye hemen en yaygınlaşan şeyi yapan bayanlar yok mu ifrit oluyorum.
Bir bak bakalım sarı saçı beğendin ama sende güzel duracak mı. Yaşına uyacak mı.

Aksine,ben yaygınlaşan şeyleri kullanamıyorum. Bazen mağazada tezgahtarlar bu çok moda falan diye kakalamaya çalışıyorlar ürünü ama moda önemli değil benim için, yakıştırmakla alakalı..veya bu benlik bir şey değil diyorum.

Bu durumlar genelde ne istediğini enüz bilemeyen, tarzını oturtamamış veya üzgnüm ama sonradan görmelerde oluyor.

doğallıktan uzaklaşmadan bakımlı olmaktan yanayım. Bu sadece diğer kişiler nezdinde takdir görmek için değil,başta kendimizi iyi hissetmek için. Bu tıpkı saçı başı yağlanan kirlenen kişinin banyodan sonra kendini çok iyi hissetmesi gibi.

Son düzenleme:

haklısınız tabi ben espiri yapmıştım olacaksa hayırlısı olsun. geç olsun güç olmasın derler olupta acı çekmektense olmasın kafam rahat olsun.nasip kısmet işleri..

Konu içeriği nedeniyle "İlişkiler,duygular ve hayatın içinden" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri le ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Son düzenleme:
Sadece sevgilinizle göreşeceğiniz zaman değilde
Her gün bakımlı olun , güzel giyinin
Zaten öyle oluncada bir tişörtle bile çok güzel olabilir
Karşınızdaki insan sizi öyle beğenebilir

tüy meselesini geçtikmi diğerleriyle uğraşmaktan hiç şikayetçi değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…