Kiz ben zorunlu gibi degilim para yedirmiyorum kimseyeRainyycim hoş geldin. Bu gün zaten bir sen eksiktin. Hatta zorunluyla uğraşırken aklımdan sen geçmiştin.
Kuzum hani oldu da biriyle tanışırsan seviyeli bir görüşmem oldu ama uyumlu olmadığımızı anlayınca görüşmeyi sonlandırdık dersin.
Kiz ben zorunlu gibi degilim para yedirmiyorum kimseyeRainyycim hoş geldin. Bu gün zaten bir sen eksiktin. Hatta zorunluyla uğraşırken aklımdan sen geçmiştin.
Kuzum hani oldu da biriyle tanışırsan seviyeli bir görüşmem oldu ama uyumlu olmadığımızı anlayınca görüşmeyi sonlandırdık dersin.
O kadar tuhaf birisiniz ki. Aşkım dediğiniz kişi zaten sevgilinizdir. Bunca yıl mağarada mı büyüttüler sizi? Sosyal ilişkilerden haberiniz yok.C
Canim askim falan dedim ya ondan
Sensin tuhafO kadar tuhaf birisiniz ki. Aşkım dediğiniz kişi zaten sevgilinizdir. Bunca yıl mağarada mı büyüttüler sizi? Sosyal ilişkilerden haberiniz yok.
Allah'ın bir kulu da tuhaf olduğumla ilgili bir yorum yapmaz. Ama senin ünün malum.Sensin tuhaf
Sana cevap verende kabahat
O zaman soyle bir yorum yapayim egoistsin. Hadi canimAllah'ın bir kulu da tuhaf olduğumla ilgili bir yorum yapmaz. Ama senin ünün malum.
İtiraf et bulsan yedirirsin ama kimseyi bulamıyorsunKz
Kiz ben zorunlu gibi degilim para yedirmiyorum kimseye
Olmadı de. Çünkü olmadı yani. Yalan söylemiş olmazsın.Biriyle tanisirsam sevgilim oldu mu diyim ne diyim sizce? Biriyle konustuk bes ay bulusmadik hic
hımmm aşkım canım dediysen artık o adam senindir.C
Canim askim falan dedim ya ondan
Müdür bey de bir arkadaşına (ikisi de irkik), aşkım dediydi, hımm.hımmm aşkım canım dediysen artık o adam senindir.
O goz bende yokİtiraf et bulsan yedirirsin ama kimseyi bulamıyorsun
senin yaşadığın şehirde şöyle kanlı canlı erkekler yok mu?neden hep net ilişkisi yaşıyorsun?O goz bende yok
Varda iste olmadi napiyimsenin yaşadığın şehirde şöyle kanlı canlı erkekler yok mu?neden hep net ilişkisi yaşıyorsun?
Kız rainyy senin yaşadığın aşk hayatı bu sitedekilerin sayısını geçtiBiriyle tanisirsam sevgilim oldu mu diyim ne diyim sizce? Biriyle konustuk bes ay bulusmadik hic
Aynen öyle valla. Misal ben saygısız bir hödük olduğunu bile bile evleneceğime bir kedi bir köpek alıp bekar yaşamayı düşünüyorumEvde kalınca ne oluyor ki? Evlenmek için evlenip mutsuz olmaktan daha iyi valla evde kalmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?