Biriyle tanisirsam sevgilim oldu mu diyim ne diyim sizce? Biriyle konustuk bes ay bulusmadik hic
Hayir tabiSonraki adım olarak biriyle yemeğe çıksan evliyim mi diyeceksin?
Hayır tabiyse buna niye sevgililik diyorsun? 11 yaşında mısın?Hayir tabi
Biriyle tanisirsan; biriyle tanistik,biriyle 5 ay konustuysan; biriyle 5 ay konustuk fakat ne idüğü belirsiz birşeydi.Biriyle tanisirsam sevgilim oldu mu diyim ne diyim sizce? Biriyle konustuk bes ay bulusmadik hic
Telefonla konustuk5 ay buluşmadın da telefonla v.s iletişim kurmadın mı ? insanlar telefonda sex bile yapıyor
Canim askim falan dedim ya ondanHayır tabiyse buna niye sevgililik diyorsun? 11 yaşında mısın?
Siz bulusmussunuz. Ben ondan sordum birazValla sizin konuşma mevzusunu nasıl değerlendirdiğinizle alakalı. Biri vardı başka şehirdeydi. Benim şehrime geldi bir aylığına üç hafta boyunca her haftasonu buluştuk, senle bir geleceğimiz olabilir gibi bir laf etti. Hatta ev eşyası bakalım falan dedi ama ben onu sevgiliden saymıyorum. Doğru düzgün ad koymadı çünkü.
Ama şuan sevgilim var yine başka şehirlerdeyiz. Buluşmamız ilk anlattığımdan daha az oldu ama Allah muhafaza bitse birine anlatırken eski sevgilim derim mesela.
Şimdikiyle buluşmadımSiz bulusmussunuz. Ben ondan sordum biraz
Kimseyle konusmuyorum suanSoyle gelsin istesinler, sen de kurtul biz de kurtulalim
Evde mi kalayım kucukte degilim kiSeni incitirler.
Henüz yeterli olgunluğa ulaşmamışsın, uzak dur bu işlerden.
Evde kalınca ne oluyor ki? Evlenmek için evlenip mutsuz olmaktan daha iyi valla evde kalmak.Evde mi kalayım kucukte degilim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?