Sevgililik

Valla sizin konuşma mevzusunu nasıl değerlendirdiğinizle alakalı. Biri vardı başka şehirdeydi. Benim şehrime geldi bir aylığına üç hafta boyunca her haftasonu buluştuk, senle bir geleceğimiz olabilir gibi bir laf etti. Hatta ev eşyası bakalım falan dedi ama ben onu sevgiliden saymıyorum. Doğru düzgün ad koymadı çünkü.

Ama şuan sevgilim var yine başka şehirlerdeyiz. Buluşmamız ilk anlattığımdan daha az oldu ama Allah muhafaza bitse birine anlatırken eski sevgilim derim mesela.

5 ay buluşmadın da telefonla v.s iletişim kurmadın mı ? insanlar telefonda sex bile yapıyor

Biriyle tanisirsam sevgilim oldu mu diyim ne diyim sizce? Biriyle konustuk bes ay bulusmadik hic
Biriyle tanisirsan; biriyle tanistik,biriyle 5 ay konustuysan; biriyle 5 ay konustuk fakat ne idüğü belirsiz birşeydi.
Bunlar denir.

Siz bulusmussunuz. Ben ondan sordum biraz

Rainyy is comming

Yok tabiki olmaz bunu sende biliyorsun.

Rainyycim hoş geldin. Bu gün zaten bir sen eksiktin. Hatta zorunluyla uğraşırken aklımdan sen geçmiştin.
Kuzum hani oldu da biriyle tanışırsan seviyeli bir görüşmem oldu ama uyumlu olmadığımızı anlayınca görüşmeyi sonlandırdık dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…