Sevgililikte kısıtlama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hgjkl1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
90
308
8
Kız kardeşim adına konu açıyorum. Kendisinin uzun süredir bir ilişkisi var. Erkek arkadaşı gerçekten efendi ve uyumlu birisi. Bizlerde tanıştık. Fakat aralarında sonu gelmeyen bir huzursuzluk var. O da şu ki, erkek arkadaşı çok sık dışarı çıkıp eve gece geri dönüyormuş. Kafeler, deniz, park, avm gibi hepimizin gittiği yerler buralar. Arada da nargile içmeye gidiyormuş arkadaşlarıyla. Kardeşim bu duruma çok üzülüyor çünkü haftanın 7 günü çıkıp eve çok geç geldiğini söylüyor gece 3 gibi. Hep haberleşiyorlar dışarıda da. Ben kardeşimin haksız olduğunu düşünüyorum ama bilemedim de. Sizce bunun doğrusu nedir? Sizce de kardeşimin dediği gibi erkek arkadaşı gezme durumunu abartıyor mu? Nasıl tavsiye vereceğimi bilemiyorum artık, hep çok üzgün bu duruma hep yüzü asık. Erkek arkadaşının çevresinden de memnun değil çünkü. Aldatılma gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum çünkü her an telefonlaşıyorlar ve çok da güveniyor kendisine. Sizce ne yapmalı, konuşmalı mı? kısıtlamak mı olur bu?

Kız kardeşim adına konu açıyorum. Kendisinin uzun süredir bir ilişkisi var. Erkek arkadaşı gerçekten efendi ve uyumlu birisi. Bizlerde tanıştık. Fakat aralarında sonu gelmeyen bir huzursuzluk var. O da şu ki, erkek arkadaşı çok sık dışarı çıkıp eve gece geri dönüyormuş. Kafeler, deniz, park, avm gibi hepimizin gittiği yerler buralar. Arada da nargile içmeye gidiyormuş arkadaşlarıyla. Kardeşim bu duruma çok üzülüyor çünkü haftanın 7 günü çıkıp eve çok geç geldiğini söylüyor gece 3 gibi. Hep haberleşiyorlar dışarıda da. Ben kardeşimin haksız olduğunu düşünüyorum ama bilemedim de. Sizce bunun doğrusu nedir? Sizce de kardeşimin dediği gibi erkek arkadaşı gezme durumunu abartıyor mu? Nasıl tavsiye vereceğimi bilemiyorum artık, hep çok üzgün bu duruma hep yüzü asık. Erkek arkadaşının çevresinden de memnun değil çünkü. Aldatılma gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum çünkü her an telefonlaşıyorlar ve çok da güveniyor kendisine. Sizce ne yapmalı, konuşmalı mı? kısıtlamak mı olur bu?
Çok net yapacağı şey. Şartları uymuyorsa ayrılacak. Ben bu değiştirme çabasını anlamiyorum. Ortada evlilik yok, mecburiyet yok.

Ben de olsam her gece 3 lerde eve gelmesinden rahatsiz olurdum konusulur eger karsidaki karisilmasini istemiyorsa yapacak birsey yok herkes kendi yoluna bakar

Hiç dışarı cikmayanin evlenince gezdiğini de gördüm. Bu konuda açık ve net olunacak 3 değil12de dön desin uymuyorsa da zorlamadan bitsin. Kendi adıma ben kabul etmem bu kadar gezip geç gelen birini.

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.
Çevresinden memnun değilse erkek arkadaşını bırakacak. Kısıtlamak çok yanlış.
Zaten belli bir tarzı olan gece 3 lere kadar nargile kafelerde takılan bir adamı kısıtlayınca vizyon değiştirmez.
Beğenmiyorsa almasın. Alıyorsa değiştirmesin.

Güveniyorsa devam etsin ,benim erkek kardeşimde evlenene kadar gece 3-5 gelmezdi eve ...
Evlenince işten eve çıkarsa eşiyle çıktı ,
Yaşlar kaç bu arada

Çiftlerin birbirini kısıtlamasını doğru bulmuyorum. Bundan hoşlanmadığını belirtebilir belki ama yapamazsın edemezsin şeklinde baskı kurmak hoş değil. Orta yol bulunamıyorsa ve konu çok önemliyse karşı tarafı değiştirmeye çalışmak yerine yolları ayırma taraftarıyım.

Yakın arkadaşım böyle bir adamla evlendi, haftanın 5 günü gecenin köründe geldi eve.
Çocukları oldu, yine aynı.
Bir çocuğu daha oldu, yine aynı yine aynı.

İlk zamanlar sıkıntı değildi hatta arkadaşım sorun çıkarmak bir kenara, o mutluysa böyle olsun derdi.
Çocuk olduktan sonra işler değişti, çünkü neredeyse babayı görmeden bir evlat büyüdü.
Yine pek umursamasa da ikinci çocukla duvara tosladılar.
Çünkü bu adamın hayatı böyle, yalnız yaşıyor gibi bir şey ama kadın artık ondan yardım ve sorumluluk bekliyor.
2 küçük çocuk sorumluluğu koca ev derken, yine keyfine bakan bir koca.
Arkadaşım tuvalete gitmeye zaman bulamazken adam gününü gün ediyor.
Haliyle her gün kavga dövüş var evde.

Benim normal bulmadığım bir durum bu, en başından beri arkadaşımı uyardığım bir mevzu.
Ayrı hayatlar güzeldir ama ortak hayat çokluğunda.

Bana uymuyorsa ve rahatsiz olursam soylerim.
Bencede gece 3 gec bir vakit. Nasil alisiyorsa oyle gidiyor . O yüzden soylemeli , degismiyorsa kendi bilir. Ayrilirdim .

Meslegi nedir ? İleriye yonelik düşünüyorsa bu soylediklerim geçerli. Sonucta evlenince de ayni durum devam eder. Bekarken kolayda, evliyken cok zor olur. O yüzden konusmali, benim fikrim.

Niye zorluyor ki insanları degistiremezsin belli ki adam rahat o böyle gelmiş böyle gider yol versin gitsin bu sefer adam 3 de değil 5 gelsin fazlada takmamak lazim

Yasları kücük ve belliki calısmıyor yoksa gecenin ücüne kadar gez sonra sabah 7de kalk işe git yapacagını sanmıyorum
Sevgili olmaya basladıklarındada hatta çocuk yine böyle geziyordur diye düşünüyorum
Eger dediklerim dogruysa
Karısmaya hakkı yok bence

Benim eşim de böyleydi. Evden izin koparabildikçe ben de ona eşlik ederdim :) Sabah 5lerde eve döndüğüm çok oldu. Çok da eğlenceli, keyifli zamanlardı. Evlendikten sonra gezmelerimiz ve gece hayatımız devam etti. Sonra birinci, ardından ikinci çocuk oldu :) Allahtan eşim sorumluluk sahibi bir adam, asla beni zorda bırakmadı. Yine de hala birbirimize alan bırakmaya çalışırız hadi git ben 2 saat idare ederim çocukları deriz fırsat buldukça.

Yine de bu fıtrat meselesi tabi. Kardeşinize uymuyorsa sıkıntı olma ihtimali yüksek. Değiştirmeye çalışmasının anlamı yok. O adam öyle.

insanları değiştirmeye çalışmak çok gereksiz bir çaba ve çok da yanlış.sevgililer aralarında bir bağlayıcılık yok.şartları uymuyorsa beraberliklerinde yüzü gülmüyorsa ayrılacak.demek ki doğru kişi değiller birbirlerine.

Kim olsa rahatsiz olur bence bana göre normal degil her gece 3lere kadar disarda olmak. Erkek arkadasi calismiyormu? Okumuyormu? Ben olsam rahatsizligimi belirtir azaltmiyorsa ayrilirdim ama böyle insanlarin degismeside zor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X