Sevgilim 3 aydir aramiyor:(

svdagunerler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
12
14
3
37
Arkadaslar benim 1 yillik iliskim vardi ve is sorunlari nedeniyle bana uzak davranmaya basladi ankarada yasiyorm ben oda ankarada ama is icin istanbula gitti ve 3 ay oldu arada msjlasiyorduk ama soguktuk bugun mesaj atti yarin gorusmek istiyor sizce ne yapmaliyim:(((

Kizlar evet aslinda ayrilmistim ben ondan kafamda yani dun gorustuk;( islerim cok yogun hic biaeye konsantre olamiyorum dedi ozaman yuzyuze bitirelim dedim direk bakti kafa salladi hic bir sey demedi kalkalim mi dedim olur dedi cafeden kalktk giderken gorusuruz bana mesaj at olurmu dedi sana artik hic bisey atmam dedim aksam msj atms tekrar ben ayrilalim demedm ki pazartsi tekrar goruselm mi aksam diyor aklim o kadar karisik ki ve haftasonu tekrar istanbula gidicekmis yani ayni seyler tekrar yasancak:( pazartsi hic gorusmesem mi?? :((

Bence son bi konusun herseyi ama biticek gbi zaten bitirmenin bi kez lafi gectim mi o iliski duzen tutmuyo hem 3 ay aramamak ne yaa zaten btmis gorunuyoo

Aynen arkadaslar ya yarin bendeki esyalarini veriyim diyorum sonrada sen yoluna ben yoluma diyim:(( uzuluyorum bosa gecen 1 sene gibi:((

Arkadaş şaşırmış kendi bitirecekmiş sen bitirince 'ne oluyor ya' olmus. Bence gitme acitasyon yapıp kendi ayrılacak 3 ay aramayan sevgili olmaz aklında başka şeyler olan eski sevgili olur yazık vaktine

İnanma derim seni ikinci plana atmıs ne kadar isleri yogun olsada seni bes dakka arayamamısmı uc ayyy boyunca sevgilin deil bence o

Haklisiniz kizlar ya gorusmedim bugun bana mesaj atti bende isim var dedim eve gectim gorusmiycem cunku uzatcak belli bisey amaci da neyse artik anlamadm:(

Back
X