Sevgilim ağır küfürler etti karşılık verip mi ayrilmaliyim?

ben dayanamaz saydırırdım ama hiç bi yerden engellemezdim kendini bi b.k sanmasın diye normal hayatıma devam ederdim..

ondan sonra da hiç bi şekilde iletişime geçerse cevap vermezdim ama son kez içimdekileri söylerdim D:

hiçççç muhatap olmadan ayrılın

Biraz önce sevgilimle kavga ettik ağır küfürler etti sonra da "ben lafimi esirgemem" dedi.. ayrılmayı düşünüyorum direk her yerden sileyim mi yoksa karşılık verip mi bitirmeliyim?
Çirkinleşen o olsun. Sakın karşılık verme. Engelleme de. Sadece sessiz kal.

Yalnız, bir şey soracağım. Ayrılmayı düşünüyorum demişsiniz. Ayrılmak dışında başka bir seçenek olduğunu düşündünüz mü?
Bir de karşısındaki kıza küfreden birinin seviyesine gerçekten düşebilir misiniz?

Öncelikle ayrılmayı düşünme, uygula
Bi şekilde iletişime geçmek isterse saygıdan haberi olmayan insanlarla muhatap olmadığını söyle (bu kadar açıklama bile çok aslında ama)

Küfürün kralını bilirim desem yeridir.
Tecrübe edindiğim tek şey varsa o da öyle edepsiz birini ancak edebinle ezebilirsin.Hiç konuşma ayrılık konuşması bile yapma.
Yaş faktörü de önemli yaşlar küçükse işe yaramaz,biraz olgunsanız anlar.

Hiç muhattap olma belliki düzgün bir insan değil
Bence engelleme bile cevap verme yeterli arasın yazsın bakma bile arkana

Biraz önce sevgilimle kavga ettik ağır küfürler etti sonra da "ben lafimi esirgemem" dedi.. ayrılmayı düşünüyorum direk her yerden sileyim mi yoksa karşılık verip mi bitirmeliyim?
Asla vermeyin seviyesine inmiş olursanız kişiden farkınız kalmaz

Sevıyesıne dusme sıl gıtsın ck ısrar ederse bana saygısı olmayandan kendımı esırgerım dersın anlarsa tabı hoduk

En iyi cevap sekli susmaktir bu yuzde cevap vermeyin engelkeyin muhattap bile olmayin

Iyyyk iğrenç varlık,
Edepsiz,arsız,hayasız,bayağı..
Yer yarısında böyleleri yerin dibine girsin.
Asla cvp verme sonuçta herkes seviyesini sinirliyken ve tartışma anında belli eder..

Ben küfür etmem küfür edenide çevremde bulundurmam . Senin durumunda sevgilerle yazar engellerim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…