- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.748
- 83
- Konu Sahibi NeuroCathy
-
Merhabalar,
Arkadaşlar bugün kardeşim sevgilisiyle ailemi tanıştırdı. Çocuk çok düzgün maşallah diyeyim iletişim kurmayı konuşmayı filan biliyor her şeyiyle tamam aklımıza yattı.
Benim sevgilimse askerde ekim gibi gelecek ve biraz işleri evliliğe götürmeye başlayacağız.biraz endişelendim onun tanışması ile ilgili olarak bugün böyle görünce düzgün iletişim nasıl kurulur diye çünkü benim sevgilim bu konuda gerçekten sıfır.... Hiçbir şekilde beceremiyor yaZaten dalgın kafası başka yerlerde yavaş bir soru sorarsın bir şeyler söyler ama böyle değişik söyler.Bir çeşit fazla zeki bir tip onu biliyorum ben zaten alıştım öğrendim yani benim girdiğim sınavlara girdiğinde hem herkesten önce bitirip hem de full yapıyor mesela ama kimse onu ales ya da yds testine tabi tutmayacak tabi :'( endişeliyim ne olacak peki bu tanışma olaylarında?? Sevgilim gerçekten tuhaf biraz dışarıdan bakana... Bana değil ama dışarı öyle işte..
Hatta kız kardeşim hiç sevmedi asosyal sevgilin diye bin laf etti.Çocuk çekindi ilk gördüğünde merhaba diyemedi kardeşime diye bir daha yüzüne bakmadı sevgilimin yanına her geldiğinde arkasını döndü suratına bakmadı tiyatroda yanına oturtmadı seçimini yap abla diye tavır yaptı bana ve hala da kendini haklı görüyor biz kız eviyiz o benimle ilgilenmeli filan diyor asosyal sevgili bulmuşsun kendine vs deyip duruyor sinir oluyorum (ve ben bunlara rağmen onun sevgilisine tek kötü davranış yapmadım çocuğa yazık dedimçekindiğinde çekinme filan dedim ne bileyim ya.. ) Öyle gerildim yazdım içimi dökmek istedim canım sıkkın ya...
Kıskansam nolur ki kötülüklerini istemiyorum mutlu olsunlar ben kendi durumumdan korkuyorumBiraz kiskanmissiniz gibi geldi bana
Çünkü kardeşimin yaptıklarını gören arkadaşlarım sen de onunkine öyke davran demişti kıyamadım ama ben ondanSevgilin burdan bile bana itici geldi. İnsanlar konuşa konuşa demişler. Adam merhaba bile diyemiyomuş. İlginç!
Ayrıca sen kardeşinin sevgilisini beğenmişsin düzgün konuşuyo vs demişsin. Kötü davranmadım demişsin. Çocuğun eleştirilcek bir tarafı yoksa durup dururken niye kötü davranasınki?
Asosyal değil ya çocuk çekingen sadece kardeşim tamamen abarttı kibrindenFazla sosyallerde asosyaller kadar yamuk çıkabilir. Bence kardeşinizinki gereksiz bir güven olmuş
Onu diyorum zaten. Kıyılacak bir durum yok. Çocuk gayet düzgün davranmış sen doğrusunu yapmışsın. Kısasa kısas yapmamışsın. Ama senin sevgilin sorunlu olduğu için kardeşin eleştirmiş.Çünkü kardeşimin yaptıklarını gören arkadaşlarım sen de onunkine öyke davran demişti kıyamadım ama ben ondan
İyi de sorunlu değilki adam bir çeşit farklı tipte bir insan klasik bir insan değil diye niye eleştiriliyor ben de bunu anlamıyorum ki..Onu diyorum zaten. Kıyılacak bir durum yok. Çocuk gayet düzgün davranmış sen doğrusunu yapmışsın. Kısasa kısas yapmamışsın. Ama senin sevgilin sorunlu olduğu için kardeşin eleştirmiş.
İnşaat mühendisiSevgilin ne iş yapıyor?
Bence de ama korkuyorum ailemde bunu sorun yaparsa diye gerildim işte o yüzden paylaşıp rahatlamak istedim içimdekileri..Asosyalse sana asosyaldir. Sen yaşamıyacan mı bu adamla. Baldızını mı gezdirecek sinemada tiyatroda. Kardeşin gereksiz konuşmuş
Evet söyledim kendisine zaten bu yaptığın ona değil başta bana saygısızlık dedim ama değişmiyor bu konuda sabit fikri ısrarcı değilim evet herkes anlaşamaz bu doğru ana umarım ailem de böyle bir tutum sergilemez korkum o maalesef.. İnşallahBu arada hiç kimse baldızıyla çok iyi anlaşmak zorunda değil. Sevmek zorunda da değil ailenin hiç bir bireyini. Sevmesi gereken sensin. Onlara sadece saygı duyması gerekiyor. Kardeşinin değil de, ailenin tavrı ne olur onu düşün. Kardeşin ayıp etmiş arkasını dönmekle falan.
Taktik fikrini sevdimSiz gerçekten çok seviyorsanız bence sorun etmeyin. Bazı insanlar sessiz sakin hatta çekingen olabilir. Ki mesela ben böyle kişilerin arkadaşlığını severim. Bence ufak ufak sevdirmeye çalışın, ailenizle ortak nokta bulun önceden söyleyin bu konuyu açabilirsin diye. Biraz taktik verin. Gerisi gelir.
Normalide biraz çekinmesi bence. Demekki hergün bir kızın ailesi ile tanışmıyorAsosyal değil ya çocuk çekingen sadece kardeşim tamamen abarttı kibrinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?