sevgilim ailesine cook önem veriyor.. / iyi mi kötü mü

ashly_

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
192
7
16
Ankara
ben yeni üye oldum ama kafamı karıstıran bi durum var hemen yazim dedim sevgilimle 3 senedir beraberiz ve ciddi bi ilşki. ailesiyle tanıştm.... ama ailesine okadar coook önem veriyorki ileride evlendiğimzde acaba sorun cıkar mı diye düşünmyo değiilmm nolur bana yarm edinnn :26:

ailesi degilde annesine çok düşkünse kesin sorun çıkar

bence kötü

ama bir de şu var ki sevgiliykenki hali ile evlendikten sonraki hali çok farklı olur.

eğer çok göze batan bir davranışı yoksa şimdiden problem etme.

düşkünlükten kasıt nedir mesela?

ailesine önemveren kendi ailesine daha çok önem werecektir. bu ileri görmeniz için bi kıstas ve bir sağlamadır.

mesela onun ailesi hakkında konuşdıgumz zamn coook dikkat etmeliyim yanlış bi kelime kullanırsam vaaay başımaaa:))
yada ailesinin yanına gittigmzde orda sürekli beni dikizlyo fark ediyorum ama bide şoyle bişi var ailesiyle iyi anlaşyom ama ilerde diyelimki bi sorun oldu ....... işte ozmn ne olur diye düşnyom

Mesela ne yasadınız da bu dusunceler olustu kafanızda ?

Yaslar kac ?

ailesine fazla düskün olmasi tabikii pek iyi degil.. cünki ileride evlendiginiz zaman ailesinin agzina bakip hareket edecek bu kisi..

Ailesine önem vermesi kadar güzel bir şey varmı ki . Siz ailenize önem vermiyor musunuz ? İleride sizde aile olacaksınız bence bu iyi bir şey size de ailesi gibi önem ve değer verir.

Ailesine önem vermesi kadar güzel bir şey varmı ki . Siz ailenize önem vermiyor musunuz ? İleride sizde aile olacaksınız bence bu iyi bir şey size de ailesi gibi önem ve değer verir.

o da doğru ama ya ileride ailesiyle sorun yaşarsam..... beni değil de onları.... yaa düşünmek bile istemyom... yada cokmu bencilim :44:

o da doğru ama ya ileride ailesiyle sorun yaşarsam..... beni değil de onları.... yaa düşünmek bile istemyom... yada cokmu bencilim :44:

bencillikle bir alakasi yok canim.. seni degilde onlari secerse diye düsünüyorsun dimi? simdiki tavirlarinda ailesinin baskasi altinda cok kaliyorsa eger evlenince bu durum dahada kötüye gidecek bence.. cünki evliliginize sürekli ailesi burnunu sokacaktir... ailesine düskün olmasin demiyorum tabikii olucak.. sonucta annesi ve babasi onlar.. ama ayni düskünlügü sanada göstermeli.

kişiden kişiye değişir,, bazen çok iyidir ailesine bağlı olması, ilerde de kendi ailesine önem verir, bazen de felaket

22 yaşındaym son sınıfa gectm. o da 24 yaaa bide 2 sinifta o bide böyle bi sorun var (50:

Aılesıne duskun olması , onları sayıpp sevmesı guzel ...

Bu ılerıde aılesıne baglı olacagını gosterır ...

Ama ne derece duskunluk ? o tartısılır ...

Senı ezdırmeyecekse aılesıne karsı ılıskını surdur ve bunu ancak sen anlayabılırsın ...

evvvettt aynen bunu düşünyorum...ve şuanda ileride o düşkünlüğ bana gösterirmi bilmyorum...
ya aslında cok gzl evlilik hayalleri kuruyoruz ama herdefasında biyerden ailesi cıkıveryo tamm olsunlar tabi ama şimdiden benle hayal kurarken ailesinide katyosa... yokyok sanrsam cooook sıkıntılı olcak bu işşş

allah yardimcin olsun ne diyim canim... benim sevgilim'de sürekli herseyde ailesinden bahsetse banada kecilerim gelir diye düsünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…