- 25 Aralık 2012
- 506
- 353
- 123
mesela onun ailesi hakkında konuşdıgumz zamn coook dikkat etmeliyim yanlış bi kelime kullanırsam vaaay başımaaa:))
yada ailesinin yanına gittigmzde orda sürekli beni dikizlyo fark ediyorum ama bide şoyle bişi var ailesiyle iyi anlaşyom ama ilerde diyelimki bi sorun oldu ....... işte ozmn ne olur diye düşnyom
canım şimdiden böyleyse yandınnnnnevlenince daha kıymetleniyor erkeklerin aileleri laf söyletmiyorlar burda bir çok arkadaş benim gibi düşünüyordur bize kulak ver derim
ailedeki dengeyi erkek sağlar ya işte bunu da şimdiden göremiyoruz maalesef dünya iyisi olupta evlenince 180 derece değişeni de var ...İçlerine girmeden bunu göremicez maalesf ama inşallah çok güzel idare ederler mesafeli şekilde hiç bi sorun yaşamayız...Aynı şekilde ailelerde evliliğe müdahale etmezler ...
bence ailesine coook duskunluk ileride kendi ailesine de coook duskun olacagi anlamina gelmez gelmemeli. iyi mi kotu mu ileride belli olur. ayarsizlik iyi bisey degil...
iyimi kötümü ileride belli olurr yaaa benm sorunum da tam olarak bu ilerde belli olmasn iş işden gectikten sonra ben napmmmm demi ama ?
valla bütün ailesine... özellikle kardeşlerineeeegereğinden fazla....
evvvettt aynen bunu düşünyorum...ve şuanda ileride o düşkünlüğ bana gösterirmi bilmyorum...
ya aslında cok gzl evlilik hayalleri kuruyoruz ama herdefasında biyerden ailesi cıkıveryotamm olsunlar tabi ama şimdiden benle hayal kurarken ailesinide katyosa... yokyok sanrsam cooook sıkıntılı olcak bu işşş
Benimki de anne düşkünü .
Annesi 1 aylığına ablasının yanına gidecekti bende dedim gelir yemeğini yaparım rahat rahat bizimki demez mi annem sana ne yaptı da rahatsız oldun .
Şok olmuştum .o
Hayırlısı olsun hakkımızda .
Aynen anne kız gibi olmak varken bende hiç sevmem gelin kaynana kavgalarını .erekeklerin hepsimi böyle ya? acaba annesi senin yerinde olsaydı oda senin dediğini deseydi aynısını dermiydi...
böyle şeylerden cok cekiniyorum yani hiç öyle şeyler olsun istemem...
Aynen anne kız gibi olmak varken bende hiç sevmem gelin kaynana kavgalarını .
al benden de okadarnese allah gönlümüze göre versin inşallah. biz iyi olduktan sonra hiç bişey olmaz...
Bence karakterle alakalı.
Benim erkek arkadaşım da ailesine özellikle annesine çok düşkün mesela abisiyle tartışsa annesi telefonda ağlasa resmen içi gidiyor ki benim niyeyse çok hoşuma gidiyoAynı seninki gibi mesela espri konusu yapamam gülerek kızar hemen,gerçi o da benim babama bi'şey deyince alışmasın diye kızıyorum
Ben pek tırsmıyorum çünkü erkek arkadaşım fazlasıyla dobra hiç lafını esirgemez sağolsun babası bile haksız olsa yüzüne pat söylüyo oyüzden ileride annesiyle anlaşmazlık yaşarsak kim haksızsa ona haksızsın der diye düşünüyorum.
Bilmiyorum dediğim gibi benim hoşuma gidiyo annesine bağlılığı onlar telefonda konuşurken kenardan "annecim annecim" diye taklidini yapıyorum hepSürekli annesini kıskanmam için yaptığımız yiyecekleri karşılaştırıyo, bi'şey ister yapmazsam tamam tamam annecim yapar falan diyo. İlk dediğine heralde kaç senedir yemek yapıyo kadın bizi karşılaştırman bile ayıp diyorum ikinci dediğine annen değil mi tabii yapacak diyorum kıskanmadığımı görünce pis pis sırıtıyo. Baya yakından biliyo galiba kaynana gelin çekişmelerini ama bende tık yok
Diyeceğim şu ki genel karakterine bak illaki ele veriyodur kendini. Ben de başlarda burdaki konulardan dolayı tırsardım ama tanıdıkça gördüm ki ı-ıh boşa korkmuşum inşallah yanılmam(yazar burada evlenme teklifi aldı da evlendi de, kaynanasıyla kavga etti, kocasının tavrını konuşuyo inşallah maşallah )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?