sevgilim ailesine cook önem veriyor.. / iyi mi kötü mü

iliskiler sevgiliyken daha laylaylom oluyor evlenince hersey daha farklilasiyor.segiliyken annesinin agzina bakan evliyken daha beter olur bu kesin.bir insanin ailesine bagli olmasi cok guzel ki ben de oyleyim bununla gurur duyarim,hayattaki en onemli deger ailemdir benim icin.ama sozkonusu erkek annesiyse durum farklilasiyor,ama su gercek var ki erkek dengeyi kurdugu surece her sey mumkun,olay erkekte bitiyor.

Ailesine onem veren adam kendi kuracagi aileyede onem verir korur kollar neye istinaden boyle dusunuyorsun buradaki uc konular herkezin basina gelmiyorki biz genis aileyix sayisiz kuzek ailede gelin damad var onlarin kardesleri esleri ic iceyiz kaybanasindan dayak yiyen evden kovulana denk gelmedim duymadim

bence ailesine coook duskunluk ileride kendi ailesine de coook duskun olacagi anlamina gelmez gelmemeli. iyi mi kotu mu ileride belli olur. ayarsizlik iyi bisey degil...

Kendi ailesine deger veren kendi kuracagi yuvayada sahip cikacagini dusunduruyor ama burada sorun aileden ziyade aradaki sorunlari alasagi eden bayandir diye dusunuyorum

canım şimdiden böyleyse yandınnnnn evlenince daha kıymetleniyor erkeklerin aileleri laf söyletmiyorlar burda bir çok arkadaş benim gibi düşünüyordur bize kulak ver derim

Şimdi herkes ailesine çok düşkün oluyo sonuçta kendini düşün sende ailene düşkünsündür,bunu okuyunca kendimi buldum

Benim erkek arkadaşımın annesi oğluna çok düşkün ,hele şimdi askerde diye daha bi fazla ...Mesela bu ilgiden erkek arkadaşmda bazen bunalıyo falan ama ben çok karar veremiyorum ailesine bağlı bu güzel bişi şimdilerde hovarda adam o kadar çok varken yani şanslıyız bana göre ama tabi bi dozu olmalı ben bazı şeyleri açıkça konuşuyorum ailedeki dengeyi erkek sağlar ya işte bunu da şimdiden göremiyoruz maalesef dünya iyisi olupta evlenince 180 derece değişeni de var ...İçlerine girmeden bunu göremicez maalesf ama inşallah çok güzel idare ederler mesafeli şekilde hiç bi sorun yaşamayız...Aynı şekilde ailelerde evliliğe müdahale etmezler ...

ya insallah dediğin gibi olur. iş erkekte bityo eğer gercekten dengeyi saglayabilrse ve aynı sekilde aileler de müdahle etmezse sorun cıkmaz umarm dediğin gibi olur cnmm.... :2:

bence ailesine coook duskunluk ileride kendi ailesine de coook duskun olacagi anlamina gelmez gelmemeli. iyi mi kotu mu ileride belli olur. ayarsizlik iyi bisey degil...

iyimi kötümü ileride belli olurr yaaa benm sorunum da tam olarak bu ilerde belli olmasn iş işden gectikten sonra ben napmmmm demi ama ?

iyimi kötümü ileride belli olurr yaaa benm sorunum da tam olarak bu ilerde belli olmasn iş işden gectikten sonra ben napmmmm demi ama ?

oyle bir teknoloji olmadigina gore, sana iki secenek kaliyor: amiyane tabirle ya bu deveyi gudersin ya bu diyardan gidersin. keske hayatta hersey istedigimiz gibi olsa ...

valla bütün ailesine... özellikle kardeşlerineeee gereğinden fazla....

İyi misin arkadaşım sen??

Sen sadece 3 senedir onun hayatındasın ya kardeşleri?

Kendini kimlerle kıyasladığının farkında mısın?

Tabiki düşkün olacak, onlar onun canının parçası, aynı kandan.

Ne söz var ne nişan ne nikah şimdi senden ayrılsa el olursun ama anasını, babasını, kardeşlerini ne atar ne de satabilir.

Düşkün olmak ile adil olamayıp,dengeyi sağlayamamak arasında büyük fark vardır!

Bir insan eğer karakteri sağlam ise ailesine düşkün olsa bile iki tarafı kırmadan aradaki dengeyi sağlayabilir.

Bence sen erkek arkadaşının düşkünlüğüne değil de karakterine odaklan.

hemen oldugun yerden tüm hızınla uzaklaş canım bu iş değişmez evlenince azalmaz tam tersi artar olay kardeşlerden yegenlere kuzenlere teyzelere kadar cıkar düşkünlük evlendiklerinde artıyore rkeklerde neden mi çünkü anaları bak evlendi karısını görünce ailesini unuttu bizi boşverdi mesajını sürekli beyinlerine işliyor onlar da evlenince iyice abartıyorlar .

Benimki de anne düşkünü .
Annesi 1 aylığına ablasının yanına gidecekti bende dedim gelir yemeğini yaparım rahat rahat bizimki demez mi annem sana ne yaptı da rahatsız oldun .
Şok olmuştum .o
Hayırlısı olsun hakkımızda .

erekeklerin hepsimi böyle ya? acaba annesi senin yerinde olsaydı oda senin dediğini deseydi aynısını dermiydi...
böyle şeylerden cok cekiniyorum yani hiç öyle şeyler olsun istemem...

erekeklerin hepsimi böyle ya? acaba annesi senin yerinde olsaydı oda senin dediğini deseydi aynısını dermiydi...
böyle şeylerden cok cekiniyorum yani hiç öyle şeyler olsun istemem...
Aynen anne kız gibi olmak varken bende hiç sevmem gelin kaynana kavgalarını .

Bence karakterle alakalı.
Benim erkek arkadaşım da ailesine özellikle annesine çok düşkün mesela abisiyle tartışsa annesi telefonda ağlasa resmen içi gidiyor ki benim niyeyse çok hoşuma gidiyo Aynı seninki gibi mesela espri konusu yapamam gülerek kızar hemen,gerçi o da benim babama bi'şey deyince alışmasın diye kızıyorum

Ben pek tırsmıyorum çünkü erkek arkadaşım fazlasıyla dobra hiç lafını esirgemez sağolsun babası bile haksız olsa yüzüne pat söylüyo oyüzden ileride annesiyle anlaşmazlık yaşarsak kim haksızsa ona haksızsın der diye düşünüyorum.

Bilmiyorum dediğim gibi benim hoşuma gidiyo annesine bağlılığı onlar telefonda konuşurken kenardan "annecim annecim" diye taklidini yapıyorum hepSürekli annesini kıskanmam için yaptığımız yiyecekleri karşılaştırıyo, bi'şey ister yapmazsam tamam tamam annecim yapar falan diyo. İlk dediğine heralde kaç senedir yemek yapıyo kadın bizi karşılaştırman bile ayıp diyorum ikinci dediğine annen değil mi tabii yapacak diyorum kıskanmadığımı görünce pis pis sırıtıyo. Baya yakından biliyo galiba kaynana gelin çekişmelerini ama bende tık yok

Diyeceğim şu ki genel karakterine bak illaki ele veriyodur kendini. Ben de başlarda burdaki konulardan dolayı tırsardım ama tanıdıkça gördüm ki ı-ıh boşa korkmuşum inşallah yanılmam (yazar burada evlenme teklifi aldı da evlendi de, kaynanasıyla kavga etti, kocasının tavrını konuşuyo inşallah maşallah)

Kaç arkana bile bakmadan kaç :)
tek diyebileceğim o çünkü daha arada hiçbir şey yokken onların yanında seni sürekli takip ediyorsa açığını arıyorsa büyük ihtimalle daha da düşkün olacaktır. tabi yaşamadan bilemeyiz ama erkeklerin büyük kısmı hatta ailesiyle anlaşamayanı bile evlendikten sonra hanım köylü olmamak için ben değişmedim aynıyım demek için ailelerine daha da düşkün oluyor.
Tabi sen ben susarım katlanırım diyorsan orası ayrı mesele ama hayat sevgililikteki gibi değil çok daha zor! Bende ailesine düşkün olan eşine de düşkün olur diye düşünerek evlendim ama onlar kırılmasın diye sürekli ben kırılıp eziliyorum. Sürekli bir yarış halindeler hep kendi istedikleri olsun istiyorlar. Çok zor yani ama herkes böyle çıkacak diye bir şey yok. Belki arayı dengeler seni de korur kollar. Biz yanılmış oluruz

cnm valla yazdıklarını okuyunca bi gülümsedim hoşuma gitti ya burda senin tavrınında bi etkisi var demekki. belki bende senin gibi ( bende tık yok diosun ya) öyle olmam gerekiyo. canm inşallah yanılmassın da kaynananla tartıschmazsında buraya yazmasn. güzel şeyler paylaşırsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…