sevgilim ailesine cook önem veriyor.. / iyi mi kötü mü

canm bende işte aynı durumda olan bir anne babadan doğma biri olarak cok korkuyorum cünkü annemi görüyorum yaşadıklarını görüyorum ve korkuyorum. acaba bende mi böyle olacam diye. umarım eşin ve ailesi degerini anlarda seni bidaha kırmazlar. bazen de diyorum ben mi çok takıyorum abartiyorum annem den dolayı. bilmiyorum. umarım dediğin gibi aradaki dengeler sağlanır

eşim evcimen bir erkektir.bekarken ailesne ve evine çok düşkündü.şu anda da evine ve ailesne çok düşkün ama adres değişti tabii

Siz ailenize düşkün değil misiniz yada önem vermiyor musunuz ?

Siz ailenize düşkün değil misiniz yada önem vermiyor musunuz ?

tabiki önem veriyorum :) ama benm orda kast etmek istediğim mesela o ailesini sürekli herşeye her konuşmamıza katyo daha sevgiliyiz yani. bide ailesinin yanında beni gözlemliyo sürekli kardeşleriyle konuşmam için beni dürtyo v.s ve daha sevgiliyiz ben bunu kast ediyorum ileride acaba sorun cıkarmı

Merhaba, bence her insan ailesine fazla önem verir.ama önem veriş tarzını iyice analajiz et derim ciddiyete adım atmadan önce..Benim eşimde ailesine çok önem veriyor bu ilk çok hoşuma gidiyordu ilerde bende önemli olacağım diye düşünüyordum.Fakat evlenince evet bize önen veriyor ama onlar bzden hep bir adım önde.Kızıma zorla kaynanamın isim koyması,işlemediği için kayın pederim ev kiraları,mutfak ve ihtiyaçlarını hep bizim karşılamamız vede hiç sesini çıkarmaması ve hep onların isdediklerini yapması gibi sorunlarımız var.evet beni seviyor mutluyuz ama onlar araya girdimi boşanmanın eşiğine geliyoruz..Hep derler ya sadece eşinle değil aslında ailesi ilede evleniyorsun.bu çok doğru.İyi analiz et,aileyi de iyi tanı çünkü onları tanıyarak aralarına girmen senin için avantaj olacaktır.Ve ilk baştan asla ödün vermeyeceğini de belli etmelisin diyorum ben...Her erkek annesine düşkündür ve her anne de oğlunun eşine mutlaka kaynanadır.Çünkü paylaşmak isdemez....

İnşallah senin böyle sorunların olmaz ama benim malesef düzelmesi gibi bir durumu yok. Her zaman için annesi kardeşi hatta kuzenleri teyzeleri bile benden önde geliyor. Çünkü dengeyi koruyamıyor benim eşim ve ben arada eziliyorum. İstedikleri gibi çekip çeviriyorlar eşimi.

al benden de okadar nese allah gönlümüze göre versin inşallah. biz iyi olduktan sonra hiç bişey olmaz...

cnm bnm sen kapılarında köpek dahi olsan karşıdaki aile bilinçli saygılı olmadıktan sonra hiçbirşey olmuyor bizimde gelin var bende gelinim bnm kv zulum çektiriyo ama benm ailem gelin anne baba demediği halde aileme ailem tepelerinden aşağya indrmiyor ne kadar iyi olursan o kadar eziyet görüyosun kendini ağırdan satcan arkdaşdaha kıymetli oluyon

aynn öle 7 24 beyin yıkıyolar erkeklerde aptal dinliyolar dediğin gibi yeğenler doğucak bebeklerden bile değerli kuzenler kardeş teyzeler halalar anne yarısı anne baba baş tacı evdeki kadında kapı köpeği arkadaş ben aynı yerde oturuyorum sıkıntı buadayuk diyodum ama bu sitede öle yzılar okdumki adam haftada 4 gun öğle tatilleri ve izin günleri dahil yeni evli karısını bırakıp anasının yanında soluğu alıyomus beterin beteri var uzaktada otrsan aile delisi olduktan sonra fizana git gene kuzu kuzu ailelerine gidiolar ailecimi arkadaş baştann kaçççççççç gerçi aileci olmayan evendikten sonra erkek varmı :d

daha şimdiden bu kadar düşkünse ohoo bunlar bir de evlendikten sonra daha düşkün oluyorlar. inşallah ailesiyle sorun yaşamazsın çünkü sorun yaşarsan ve eşin bu kadar ailesine düşkünse vay haline

Herkes ailesine onem verir onemli olan annesine olan düşkülügünün siddeti nedir bunu iyi ölçmelisin anne sozunden cikmayan tiplerden ise malesef o tip kisilerin evlililleri kisa omurlu oluyor yada sallantili bir evlilik oluyor ki burda okudugum bosanan bayanlarin bir cogunun nedeni bu anne sozunden cikmayan esler ve sonu husran evlilikler

ister istemez düşkün oluyor seninde ailene samimiyetini anlamasına yarıyorsa bu hali iyi hem evlenince sende karısı olucaksın sonuçta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…