- 27 Haziran 2015
- 6.300
- 19.487
- 448
- Konu Sahibi birzerdali
Asla taviz vermeyin derim . Bu işin sonu tesettüre girer misin diyaloğuna doğru gidiyor gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani ne demek istediğinizi anlamıyorum. Beni mi sucluyorsunuz erkek arkadaşımimi ? Yazdığınız anlaşılmıyorAilesine benim kiz arkadasim böyle demek yerine size benim ailem böyle diyor. Ne fark var aranizda?
Elinizden geleni yapacaksiniz derken nedir mesela? Ailesiyle uzaktasiniz diye fazla gorusmeyeceginizi saniyorsunuz ama evlenince o is oyle olmuyor maalesef. Simdiden bu teklifi reddetmezseniz ileride tesetture girmenizi de ister,baska seyler de ister. Taviz tavizi dogurur arkadasim,sakin kabul etmeyin. Siz bagimsiz bir bireysiniz,sirf evleniyorsunuz diye onlara uymak zorunda degilsinizMaalesef geliyor. Benim anlayışlı olacağımı ailesinin bu yaştan sonra değişmeyeceğini söylüyor. Bazı konularda zaten hak verdim ve elimden geleni yapacağım fakat taviz vermek istemiyorum bazı şeylerden
Hayır öyle bir şey değil :) kendisi tesettürlü biri ile yapamaz zaten. Öyle bir kafa yapısı yok. Sadece aile işte idare et sorun çıkmasın başımıza kafasinda. Bazı yerlerde elbette dur diyor, öyle her isteneni yaptırmaya çalışmaz, konu yanlış anlaşıldıAsla taviz vermeyin derim . Bu işin sonu tesettüre girer misin diyaloğuna doğru gidiyor gibi
Hayir sizi suclamiyorum erkek arkadasiniz neden ailesine benim kiz arkadasim böyle giyiniyor demek yerine sizi degistirmeye calisiyor. Bir taraftan birinin taviz vermesi gerekiyorsa neden bu siz oluyorsunuz?Nasıl yani ne demek istediğinizi anlamıyorum. Beni mi sucluyorsunuz erkek arkadaşımimi ? Yazdığınız anlaşılmıyor
kot tişörtün nesi varmış k.bakma ama sen ayrıl bu çocuktan yarin cok kavga edersin hepte etek mi giyeceksinMerhaba arkadaşlar,
Nişanlanmak üzere olduğum bir ilişkim var. Corono sebebi ile bir süre ertelendi. Erkek arkadaşım , anlayışlı bana ilgi ve sevgisini esirgemeyen biridir. Çok şükür güzel bir ilişkimiz var.
Erkek arkadaşımin ailesi kapalı, muhafazakâr bir aile. Yaşadıkları bölge ise geleneksel, bu nedenle aile de geleneksel yapıda.
Ben Ankara'da yaşıyorum. Açık biriyim. Açık giyinirim. Sevgilim giyimimi sorun yapmadı bunca zaman. Fakat ailesinin yanında iken kot, açık bluz gibi şeyler giymesen memnun olurum dedi. Onların kafa yapısını bu yaştan sonra değiştiremem, senden bu konuda anlayış bekliyorum dedi ( sanırım ailesi Ankara'ya misafir olarak geldiğimde de dikkat etmemi bekliyor, yalnızca onların yaşadığı yere gittiğimizde değil)
Benim ailem de kıyafet konusunda zamanında bana baskı yapmış insanlar. Bu sebeple yeterince zor dönemlerim oldu. Bu konuda hassasım ve sanırım toleransim kalmamış. Bir yere kadar dikkat edeceğimi ama kot tişört giyme konusunda bir sey yapamayacagimi söyledim. Tartıştık. Sen benim arkamda duramayacaksin bir çok konuda demek ki dedim. Sizce tepkim yanlış mı ?
Valla baştan köy tepkini yoksa sonrası gelir bugün kot sort yok der yarın kapansan güzel olur der baskı yaparlar gerek yok bence böyle şeylere genelde öyle oluyo çünkü yapınız uymuyosa ayrılınMerhaba arkadaşlar,
Nişanlanmak üzere olduğum bir ilişkim var. Corono sebebi ile bir süre ertelendi. Erkek arkadaşım , anlayışlı bana ilgi ve sevgisini esirgemeyen biridir. Çok şükür güzel bir ilişkimiz var.
Erkek arkadaşımin ailesi kapalı, muhafazakâr bir aile. Yaşadıkları bölge ise geleneksel, bu nedenle aile de geleneksel yapıda.
Ben Ankara'da yaşıyorum. Açık biriyim. Açık giyinirim. Sevgilim giyimimi sorun yapmadı bunca zaman. Fakat ailesinin yanında iken kot, açık bluz gibi şeyler giymesen memnun olurum dedi. Onların kafa yapısını bu yaştan sonra değiştiremem, senden bu konuda anlayış bekliyorum dedi ( sanırım ailesi Ankara'ya misafir olarak geldiğimde de dikkat etmemi bekliyor, yalnızca onların yaşadığı yere gittiğimizde değil)
Benim ailem de kıyafet konusunda zamanında bana baskı yapmış insanlar. Bu sebeple yeterince zor dönemlerim oldu. Bu konuda hassasım ve sanırım toleransim kalmamış. Bir yere kadar dikkat edeceğimi ama kot tişört giyme konusunda bir sey yapamayacagimi söyledim. Tartıştık. Sen benim arkamda duramayacaksin bir çok konuda demek ki dedim. Sizce tepkim yanlış mı ?
Oyle bir durum değil daha nelerburada bir konu vardı, eşi polismiş, *rospu falan diyormuş açık giyindiğinde, o kız da 10 yaş küçüktü eşinden.