- Konu Sahibi disi_kartal_33
-
keşke arada söz nişan filan olmadan bu kadar içli dışlı olmasaydınız
yüz bulmuş bence
Kızım hiiiç acıma suratına tükür. Evimizin bir ferdi oldun da ben ne zaman sizin evinizin bir ferdi olacağım de birgün yemek masasında annen baban varken. Onların yanında yok hık mık edemez. Tek başına sorarsan seni ayakta uyutur gözleri boyamayı iyi biliyor belli.
sen gençsin cahilsin diyelimbu konularda ( cahil derken bildigimiz cahil deil :) )
ama annen buna musade etmemeliydi, annene soyle sorsun annenle tani$alim desin
iç guveysi mi gelecek sizin eve ?
Baba kelimesini duymadim sende, sizinle deilse ondan boyle rahatdir
aylesine uygun deilsende tak sepeti koluna herkes kendi yoluna, varmi oyle motel gibi sizin evi kullanmak ..
Tatlım seni azıcık sinirlendireyim de belki bu iş çözülür. Benimle ilgileniyor çiçek getiriyor demişsin. En adi sokak serserisi bile daha iyi numaralar çeker emin ol. Hazır ev hazır yemek oooh mis e bir çiçek de getirsin artık. Yani bu bir kriter değil.
İkincisi de bu adam evli olmasın? Mardinlilerin vardır bu ayakları. İmam nikahlı da olabilir. Ondan aile lafını açmıyordur.
bebeğim kızma dost acı söler belkide ailesi seni istemiyodur ama sizin yanınızdada kendini iyi hissediyodur bu yüzdende bu durumu bozmamayı böle devam etmeyi seçmiştir
bak bu hiç aklıma gelmemiştibelkide bahsetti ama ailesi beni istemedi..ama görmeden tanımadan olurmu ya istememek ..erkek arkadaşım beni ve ailemi çok seviyor..onunda ailesi istemiyorsa bunu açıkça bana söylemeli ama değilmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?