Sevgilim Aldatıyor olabilir mi?

Ben suphelenirsem dokunurum :KK53: Suphe ile iliski yurumez.
Aldattiysa aldattim diyecek degil neticede.
Bornozu yikamak hele hic hayra alamet degil. :KK43:
Bornozu çözemedim açıkçası ? Neden yıkadı? Heyecandan ölürüm ya nasıl bakacak ya bakarken görürse valla utancımdan ölürüm.

Durduk yere hangi erkek sadece sevgilisinin kullandığı bornozu yıkar ya???
Bir şerefsizlik kokusu alıyorum ben🤬🤬
Ayrıca aklına bile gelmemiş olabilir senin böyle şeylere dikkat edeceğin, çoğu erkek kadınlar gibi hafiye ruhlu degillerdir ki. Kondomu atti mi deliller bitti diye düşünür. Böyle bir konu açılmıştı, kadın iş için yurtdışına gitmişti, döndüğünde misafir odasındaki yatağın naylonu açılıp üstünde beyazımsı yuvarlar lekeler vardı, adamın asla dikkat etmeyeceği bir detaydan kadın yakalamıştı kocasının açığını.

Bornozu çözemedim açıkçası ? Neden yıkadı? Heyecandan ölürüm ya nasıl bakacak ya bakarken görürse valla utancımdan ölürüm.
Senin bornoz temizdi, peki ya onun bornozu? kendi bornozu kirliyse ikisini birden atmis olabilir mi makinaya?
Kendi telefonunu sarja taksan, ondan da bir seye bakacagim diye telefonunu istesen verir mi? o arada bakabilirsin.

Bakalim gelince ne aciklama yapacak. 3 bardak demissin belki de bir erkek arkadasiyla onun kiz arkadasi gelmistir.

Ayrıca aklına bile gelmemiş olabilir senin böyle şeylere dikkat edeceğin, çoğu erkek kadınlar gibi hafiye ruhlu degillerdir ki. Kondomu atti mi deliller bitti diye düşünür. Böyle bir konu açılmıştı, kadın iş için yurtdışına gitmişti, döndüğünde misafir odasındaki yatağın naylonu açılıp üstünde beyazımsı yuvarlar lekeler vardı, adamın asla dikkat etmeyeceği bir detaydan kadın yakalamıştı kocasının açığını.
O konuyu takip etmiştim hatırlıyorum. Haftasını sevgilimin kız kardeşi doğum yaptı. Hastaneye falan gitti geldi resim attı hep

Ya kastı yapiyor ya da yeteri kadar zeki değil..Veya senin olayları fark edecek kadar akıllı olduğunu dusunmuyor.
Ortalığı toplamiyor ama bornozdur nevresimdir bunları da yıkamaktan geri kalmıyor.
Saçma,kurgusal olarak mantıklı değil.
Bu kadar acemi olamaz bence.
Şimdi ben de merak ettim.
Üstelik eve çağıran da kendisi..
Yani bir erkek bu kadar acemi olabilir mi ?

Ya kastı yapiyor ya da yeteri kadar zaki değil..Veya senin olayları fark edecek kadar akıllı olduğunu dusunmuyor.
Ortalığı toplamiyor ama bornozdur nevresimdir bunları da yıkamaktan geri kalmıyor.
Saçma,kurgusal olarak mantıklı değil.
Bu kadar acemi olamaz bence.
Şimdi ben de merak ettim.
Üstelik eve çağıran da kendisi..
Yani bir erkek bu kadar acemi olabilir mi ?
Geldi yemek yedik ama suratına bakasım gelmiyor. Birde yemek yemiş gelmiş. Ben aç aç bekliyorum onu. Sinirden deli oldum. Sigara içecekti balkona çık dedim. Salonun balkonunda içer oraya gitti bakalım tabakları açıklayacak mı?

Bir dakika ya sadece senin bornozunu mu yikamis ve bir de nevresimleri?😒
Makinada 3 bardak var dedin bu nedenle iyi dusunmeye calisacagim... sevgilinin arkadasi sizin evde kiz arkadasiyla birlikte olmus olabilir. Sevgilin de nevresimleri ve bornozu yikamistir.
Bardaklarda ruj izi falan var mi 🙄

Küvetin giderine bak mutlaka uzun saç takılı kalmıştır. Orayı temizlemez ihmal eder pis erkekler.

Bir dakika ya sadece senin bornozunu mu yikamis ve bir de nevresimleri?😒
Makinada 3 bardak var dedin bu nedenle iyi dusunmeye calisacagim... sevgilinin arkadasi sizin evde kiz arkadasiyla birlikte olmus olabilir. Sevgilin de nevresimleri ve bornozu yikamistir.
Bardaklarda ruj izi falan var mi 🙄

Benim de aklıma gelen şeylerden biri bu oldu.

Bence arkadaşı, onun kız arkadaşı ve sevgiliniz biraz oturmuşlar, sonra sevgiliniz evden ayrılmış ve onları yalnız bırakmış olabilir. Ama yine de bu durumu sizinle paylaşmaması saçma. Laf arasında geçebilirdi "ben dışarıdayım" ya da "arkadaşla sevgilisi geldi" gibi gibi.

Yakalamaz olaydı.olan bize oldu yengenc😄

Erkek arkadaşıyla sevgilisi gelmiş işte. Üçü beraber icmisler, sevgililer beraber olmuş, nevresimler, borbozlar ondan yıkanmış. Gelen misafir kadın bile yıkamış olabilir

Back
X