- 15 Eylül 2018
- 1.089
- 1.976
- 133
- Konu Sahibi Love_lover
Yani ayrılmak için mi sizce?Bence sanki görsün diye önden göndermiş şuan bu çok saçma gelmiyor bana.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani ayrılmak için mi sizce?Bence sanki görsün diye önden göndermiş şuan bu çok saçma gelmiyor bana.
Eğer senin kullandığın bornozu can sıkıntısından yikamadiysaki yeni yıkandı diyorsun. Ve erkek erkeğe biblo almaz . Bir şeyler kolay olsun diye sanki bile bile gör istemiş.Yani ayrılmak için mi sizce?
Ben suphelenirsem dokunurumTelefona hiç dokunmadım asla dokunmam. Kendisi tabakları örünce açıklama yapar heralde.
Bakmaz olur muyum:) baktım temiz. Benim banyoda bir rafım var o benim bıraktığım gibi. Kendisi organik sabun kullanır. Benim şampuanlar, kremler, jeller falan yerinde. Banyoda sıkıntı yok. Ebeveyn banyosunda da sıkıntı yok.Banyo giderini kontrol edin saç var mı diye
Bornozu çözemedim açıkçası ? Neden yıkadı? Heyecandan ölürüm ya nasıl bakacak ya bakarken görürse valla utancımdan ölürüm.Ben suphelenirsem dokunurumSuphe ile iliski yurumez.
Aldattiysa aldattim diyecek degil neticede.
Bornozu yikamak hele hic hayra alamet degil.![]()
Senin bornoz temizdi, peki ya onun bornozu? kendi bornozu kirliyse ikisini birden atmis olabilir mi makinaya?Bornozu çözemedim açıkçası ? Neden yıkadı? Heyecandan ölürüm ya nasıl bakacak ya bakarken görürse valla utancımdan ölürüm.
O konuyu takip etmiştim hatırlıyorum. Haftasını sevgilimin kız kardeşi doğum yaptı. Hastaneye falan gitti geldi resim attı hepDurduk yere hangi erkek sadece sevgilisinin kullandığı bornozu yıkar ya???
Bir şerefsizlik kokusu alıyorum ben
Ayrıca aklına bile gelmemiş olabilir senin böyle şeylere dikkat edeceğin, çoğu erkek kadınlar gibi hafiye ruhlu degillerdir ki. Kondomu atti mi deliller bitti diye düşünür. Böyle bir konu açılmıştı, kadın iş için yurtdışına gitmişti, döndüğünde misafir odasındaki yatağın naylonu açılıp üstünde beyazımsı yuvarlar lekeler vardı, adamın asla dikkat etmeyeceği bir detaydan kadın yakalamıştı kocasının açığını.
Geldi yemek yedik ama suratına bakasım gelmiyor. Birde yemek yemiş gelmiş. Ben aç aç bekliyorum onu. Sinirden deli oldum. Sigara içecekti balkona çık dedim. Salonun balkonunda içer oraya gitti bakalım tabakları açıklayacak mı?Ya kastı yapiyor ya da yeteri kadar zaki değil..Veya senin olayları fark edecek kadar akıllı olduğunu dusunmuyor.
Ortalığı toplamiyor ama bornozdur nevresimdir bunları da yıkamaktan geri kalmıyor.
Saçma,kurgusal olarak mantıklı değil.
Bu kadar acemi olamaz bence.
Şimdi ben de merak ettim.
Üstelik eve çağıran da kendisi..
Yani bir erkek bu kadar acemi olabilir mi ?
Bir dakika ya sadece senin bornozunu mu yikamis ve bir de nevresimleri?
Makinada 3 bardak var dedin bu nedenle iyi dusunmeye calisacagim... sevgilinin arkadasi sizin evde kiz arkadasiyla birlikte olmus olabilir. Sevgilin de nevresimleri ve bornozu yikamistir.
Bardaklarda ruj izi falan var mi![]()
Yakalamaz olaydı.olan bize oldu yengencDurduk yere hangi erkek sadece sevgilisinin kullandığı bornozu yıkar ya???
Bir şerefsizlik kokusu alıyorum ben
Ayrıca aklına bile gelmemiş olabilir senin böyle şeylere dikkat edeceğin, çoğu erkek kadınlar gibi hafiye ruhlu degillerdir ki. Kondomu atti mi deliller bitti diye düşünür. Böyle bir konu açılmıştı, kadın iş için yurtdışına gitmişti, döndüğünde misafir odasındaki yatağın naylonu açılıp üstünde beyazımsı yuvarlar lekeler vardı, adamın asla dikkat etmeyeceği bir detaydan kadın yakalamıştı kocasının açığını.